Ag Ca 125- cancer ovarian

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns camy062004 spune:

dr. mea este foarte buna numai ca nu este comunucativa referitor la pacient,lamureste-ma si pe mine ce este lichidul asta in burta ca si mi-e mi-a gasit lichid dar nu ma lamurit nimeni iar analiza ca 125 eu cred ca trebuie totusi sa o faci , dupa rezultatul de atomopatolpgie mi-e mi-a dat sa o fac,poate ai citit intr-un subiect postat de mine am spus ca mi-e mi-a scos un ovar ceea ce nu ma asteptam a fost groaznic, dar totusi am trecut peste asta si ca sa fie sigura ca nu sant complicati dr. mi-a spus sa fac ca125 dupa care sa duc piesa mai departe la victor babes pt. imunochimie sant programata pe 7ian la aceasta analiza, totusi daca sti ceva referitor la acest lichid spune-mi si mi-e ca eu tot nu am inteles.

camy

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pusichet spune:

Camy, din ce stiu eu de la mine, lichidul este de fapt singe. La mine , cica, o parte din menstra se elimina pe unde trebuie, o parte ramine in burta, sau cel putin raminea, sa vedem acum dupa operatie cum o mai fi.
Deci, cum ti-am spus este singe, care in fiecare luna la perioada crestea mai mult.
Si , din cite am mai inteles eu, endometrioza cauzeaza lichid, dar cica nu e musai.
Nu stiu daca te-am lamurit dar atita stiu atita spun si eu.
dar la tine, cum e, ce ti-a spus dr. ta?
De la ce s-a format lichidul?
Astept raspuns
te pup

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns camy062004 spune:

habar nu am de la ce sa facut acest lichid stiu doar ca mi-a gasit de aceea am postat acest mesaj in spranta ca ma paote lamuri cineva dr. nu mi-a dat prea multa detalii referitor la lichid .

camy

Mergi la inceput