Ag Ca 125- cancer ovarian

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns alinuche spune:

Buna fetele,
Si eu am aceeasi problema - endometrioza bilateral. Si mie mi-a dat medicul sa fac aceasta analiza de cancer ovarian dar nu ma sperii deloc. Sunt convinsa ca nu am si ca e o analiza pur informativa (dealtfel mi-a si zis medicul ca e formala, dar trebuie facuta). Asa ca nu te inpacienta.
Mie mi s-a depistat ecografic endometrioza si in decembrie ma operez (dupa menstra). Eu nu ma operez laparoscopic pentru ca parerea medicului meu este ca la operatia laparoscopica nu se vede cum trebuie si exista riscul sa mai ramana ceva si sa reapara.

Ceea ce vreau eu sa va intreb este: Stiti pe cineva cu endometrioza care dupa operatie a reusit sa ramana insarcinata? si sa si duca sarcina la bun sfarsit?
Imi doresc tare mult un bebelus si tare mi-e frica ca nu voi putea avea niciodata.

Ce tratament se face dupa operatie? Am inteles ca se ia ceva care 'da' menopauza o perioada? Voi ce stiti despre asta?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns zisaCami spune:

Buna Alinuche,
La prima intrebare nu pot sa-ti raspund pentru ca nu cunosc.
In ce priveste tratamentul de dupa operatie pot sa-ti spun ce am facut eu: ZOLADEX. Nu stiu cat mai costa acum, insa in urma cu 4 ani m-a costat 350 $ USD o injectie.
Trebuie sa-ti dea oricum un tratament care sa-ti puna ovarele in repaus.
Mult succes,

Cami

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns camy062004 spune:

Alinuche spune-mi te rog cum a iesit analiza de biopsie ,banuiesc ca despre ea este vorba,saptamana viitoare astept si eu raspunsul aceleasi analize si sincer tare imi este frica.

camy

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pusichet spune:

Salut
Nu am mai scris pentru ca am fost foarte ocupata.
Joi pe 02.12.2004 m-am internat in spital, acum sint acasa, m-am invoit pina duminica de vineri seara.
Luni, sint programata pentru operatie la ora 8 .
Abia astept sa ma operez, sa scap de tot de dureri si starea asta permanenta de rau.
Am inteles ca stau in spital cam o saptamina.
Va pup si tineti-mi pumnii strinsi sa reuseasca operatie si sa scap sanatoasa.
Cind scap va dau de veste.
Va pup
pa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Kariris spune:

Iti tinem pumnii sa-ti iasa bine operatia de data aceasta!
Du-te fara frica, trebuie sa fie bine!
Multa sanatate!!!
Laura.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns zisaCami spune:

Doamne ajuta ca de data asta sa fie bine!
Fii optimista si cu incredere in Dumnezeu si ai sa vezi ca va fi bine!

Cami

Mergi la inceput

ma pt. tine ca operatia sa decurga cu bine si asa va fi,te asteptam printre noi cu vesti din cele mai bune.dumnezeu sa vegheze asupra ta,doamne ajuta.

camy

Mergi la inceput

salut
m-am operat pe 6 decembrie, operatia a decurs bine , a durat 3 ore jumatate, m-a curatat bine , acum sint in concediu medical, miine imi scot firele.
va pup

Mergi la inceput

trei ore jumate totusi pt. operatia asta nu-i cam mult?la mine a durat doua ore jumate doar ca sau complicat putin lucrurile , cum a fost si cum esti acum? te simti mai bine,ai facut analiza ca 125? eu am facut-o la cererea dr. si multumita lui dumnezeu a iesit in valori normale . aceasta analiza se mai numeste si marcari tumorali ca 125 si depisteaza cancerul de ovar da-mi mai multe detali despre operatie astept vesti de la tine.

camy

Mergi la inceput

Salut
Camy a durat trei ore jumatate pentru ca a fost mai complicat, a avut mult de curatat , am avut pe intestine, ovare, trompe, vezica, sacul douglas, si cine stie pe unde a mai fost si nu mia zis dr., mi-au scos 50 ml de lichid.
Nu am mai facut analiza aia ag 125 pentru ca , am zis , daca tot ma operez sa nu mai stau in stres sa astept rezultatul, or vedea ei acolo daca e ceva grav.
Oricum, au dat la anatomopatologie, si astept rezultatul dupa sarbatori, cind am sa merg si la control.
Acum, incep sa-mi revin, mai rau este ca simt ca se stringe operatie, dar presupun ca e numai impresia mea.
O fi si de la frig, cine stie.
Ce este sigur, este ca de luni ma duc la servici , nu sint complet refacuta, dar vezi tu Doamne nu se pot descurca fara mine.
Asta e, asa e cind lucrezi la patron.
Ma bucur ca sint doar 4 zile, dupa care vine revelionul si cu liberele de dupa.
Va pup

Mergi la inceput