balante (dez)echilibrate (6)
Raspunsuri - Pagina 9
Cary spune:
Anul trecut l-am facut albastru cu auriu,anul acesta va fii rosu cu argintiu.
Sigur o sa facem o expozitie de bradutzi frumosi,dragutzi!
Spor la treaba fetele!!!
ticka spune:
Cary, sa-ti traiasca baiatul!
pai cu bradutzii..daca e sa facem expozitzie de bradutzi, puteti sa-mi trimitetzi mie pozele pe mail si facem si paginutza cu galeria...ce ziceti?
www.balantzedc.go.ro" target="_blank">Balantze DC!
AdynaB spune:
saliu fetele,
anul asta trebuie sa improvizez si eu ceva,nu pot pune globuri..le executa fimea imediat!
Ticka,o sa-ti trimit si eu poza cu bradutzul gind il fac.
Va pupacesc
Adyna si Selina bambina
ticka spune:
Deci ma apuc sa-mi curatz mailul ca sa incapa toti bradutzii :). Eu am terminat cu fructele si cu nucile infashurate in sfoara, maine pun poze si va arat. Daca aveti idei....pls!
ticka spune:
Dragelor, dupa cum am promis am venit cu poze. Sper sa mearga linkul....sunt cu fructele uscate si cu nucile infasurate in sforicica. aici poze!
....Da vad ca e cam liniste pe-aici...de la o vreme v-ati melancolit de tot
Adela99 spune:
ticka
anu' asta iti faci bradul auriu?
ce zici si de un pic de alb, ca bulgari de zapada, oameni (si barbati si femei) de zapada - usor de facut, nu? saniute albe, reni albi, stelute albe
Ioana75 spune:
Ziua buna la toate balantzele!
Mai ticka mai, dar tu ai facut o minunatzie de ornamente. Sint fan-ul tau de azi incolo! Arata super bine, nu bine ... o sa ai un brad extraordinar, pun pariu pe oricit.
Eu chiar daca sint om mare la casa mea, Craciunul tot la mama vreau sa-l fac ... parca altfel cinta colindatorii la usa in Moldova. Noi il impodobim cu globuri de toate culorile, si multa beteala, si luminarele, si artificii ... dar promit sa-i fac poza!
,
Ioana
ticka spune:
Multumesc frumos
Pai si putin alb cred ca ar merge bine...sa ma gandesc din ce as putea face omuletzii de zapada.....poate si niste ingerashi...hai ca m-ati pus pe ganduri...
De Craciun nu stiu ce fac...cred ca facem ceva aici...sau poate merem si noi la parintzi...da stiti ca noi suntem de rit vechi si Craciunul il faceam pana acum cativa ani pe 7 ianuarie. Asa il faceau si bunicii mei pe 7. Ori acum il facem si pe nou si pe vechi. Asa ca suntem plini de sarbatori iarna. Si abia astept!
vlada spune:
Bravo Ticka ! Arata super ...
Abia astept si pozele cu bradutul...deci va fi numai cu auriu ?
Andreea si Vlad
Iubirea mea