balante (dez)echilibrate (6)

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ticka spune:

Vlada, vezi ca a pus gandacelu poze adevarate, gasesti linkul in forumul de evenimente la a nascut gandacelu. Sa-l vezi pe Ioachim ce scump e! Si Ile ce dulce!

www.balantzedc.go.ro" target="_blank">Balantze DC!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns qsar spune:

Ce mai faceti balantelor? Pupaciuni la toata lumea si bun venit celor care ni s-au alaturat recent.

Ticka-ticka
- in ce program lucrezi de faci asa de repede-repede pagini web? Si de unde ai gasit imaginile alea frumusele cu gandacei? Ca parca ma mananca mana sa-mi incerc puterile cu web-designu' si nu prea stiu de unde s-o apuc.

Alta chestie: acum am la dispozitie un laptop ca mi s-a stricat monitoru' si n-am acces la computerul meu... si sufaaaar rau! Nu ca ar avea vreo importanta, da'asa-mi place mie sa ma vaicaresc :))

Q

Mergi la inceput

Q pai n-am nici un program, am invatzat uitandu-ma la view source la diverse pagini de net. nu vezi ca duc lipsa de cunostintze si cam toate paginile mele cam seamana? . Am intzeles ca ccc cu Frontpage e usor sa faci pagini, dar eu nu-l am ca-mi trebuie licentza...deh..ma descurc cum pot. si pozele cu familia gandaceasca sunt de pe un site rusesc pentru copii sunt gratuite nu am violat drepturile de autor, parol!

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by qsar

Ca parca ma mananca mana sa-mi incerc puterile cu web-designu' si nu prea stiu de unde s-o apuc.
Q

In Frontpage faci ce vrei pe o pagina ca in Word si iti apare automat html-ul deja facut de nu tre sa mai faci nimic, asa ca mari cunostintze nu-ti trebuie...

Pozele le mai prelucrez - am softuri de prelucrare si modificare a imaginilor la serv (stiu sa fac un resize si sa schimb rezolutzia)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Cary spune:

Ticka am tras si eu cu ochiul la "gandaceii aia frumosi".
Numai bine tuturor si sa aveti o saptamana buna!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns qsar spune:

:)) Ticka-ticka... partea cea mai proasta e ca eu urasc din suflet Word-ul. Dar merci de informatie. O sa incerc. Oricum, mie-mi trebuie ceva mai sofisticat. :))

Q

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vlada spune:

quote:
Originally posted by ticka

Vlada, vezi ca a pus gandacelu poze adevarate, gasesti linkul in forumul de evenimente la a nascut gandacelu. Sa-l vezi pe Ioachim ce scump e! Si Ile ce dulce!

Merci Ticka, multi . I-am admirat ...

Andreea si Vlad
Iubirea mea

Mergi la inceput

Dragelor , am inceput sa fac decoratziuni pentru pomul de Craciun. Am inceput cu portocale si lamai uscate dupa "retzeta" lui Vera, m-am jucat cu tavile si le-am mutat cand sus cand jos in cuptor ...un chin adevarat si unele felii le-am si parlit . Cel mai bine au iesit feliile de lamaie. Dar ca sa indrept ce am stricat, am luat un spray auriu si am dat cu el pe parlitura, au iesit super, azi ma duc sa caut panglicutza aurie ca sa-mi pot pune "fructele" in pom. Am facut si niste stelutze aurii ( cusute la masina de cusut din tafta aurie) si vreau ca infasor nuci cu sfoara de la papetarie si sa le dau cu spray auriu.....vreau anul asta sa fac un brad altfel decat cu traditzionalele globuri. Vom avea si globuri...dar incerc sa-l fac fara...sper sa-mi ajunga rabdare si sa am idei, mai ales ca Sandica e incantata ca mesterim acasa. Voi cum va facetzi pomul anul asta?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vlada spune:

Noi cu siguranta il vom face rosu...si poate cu putin auriu. Mi se pare de departe cea mai reusita combinatie !
Din pacate nu am talent si nici prea multa rabdare, asa ca decoratiunile vor fi numai cumparate. Cine stie,la anul cand va fi si Vlad mai mare, poate ne incumetam ...

Andreea si Vlad
Iubirea mea

Mergi la inceput

Rosu cu argintiu l-am avut acum 2 ani. Anul trecut l-am facut multicolor, am pus globuri de toate culorile! Anul asta vreau sa fac altceva. Facem o paginutza cu brazii nostri? Asta dupa Craciun....

Mergi la inceput