Neintelegeri!

Neintelegeri! | Autor: CristinaT

Link direct la acest mesaj

Acum cateva nopti am scris un mesaj, despre o fetita nascuta in DECEMBRIE si care marti pe 9 noiembrie a fost inmormantata. Fetita este a unei colege care nu cred ca isi doreste publicitate, dar tristetea mea era cu atat mai mare cu cat fetitele noastre erau de acceasi varsta, OANA mea fiind nascuta in 14 FEBRUARIE, iar fetita a murit brusc.

JOS DUPA MESAJ ERA LINKUL CATRE POZELE OANEI FATA MEA CARE ESTE SANATOASA! SI O SA TRAIASCA 1000 DE ANI!

5 ani -14 februarie 2005

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns CristinaT spune:

Ca sa fiu sincera am vrut ca mesajul sa fie un semnal de alarma in tara fiind epidemie, dar acum nu-mi doresc decat sa fiu lasata in pace.

astfel de confuzii nu-mi fac deloc placere...si sunt sigura ca nici voua asa ca va rog sa ma lasati in pace

aici sunt poze cu FATA mea!
http://babiesonline.com/babies/o/oana/

5 ani -14 februarie 2005

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Sabina spune:

Cristina, sa-ti traiasca fata 3000 de ani si la fel urez tuturor copiilor DC.
Toata lumea( mai ales eu)a inteles neintelegerea, fii fara grija.
Coincidenta sau nu, a doua zi am aflat o veste ingrozitoare despre familia mea.Poti citi totulwww.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=35832" target="_blank">aici
Dupa ce citesti poate ca ma vei ierta.

Sabina si Sofia Galagia
www.desprecopii.com/forum/photo_album_cat.asp?sqldtl=834" target="_blank">Poze cu noi

Cele mai frumoase fete

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CristinaT spune:

Buna Sabina, scuza-ma ca te-am facut sa crezi ca ma refer la tine...am mai primit mesaje sa trimit acea adresa ... si de asta am reactionat asa! Imi pare rau ca nu am citit mesajul tau decat acum dar am incercat sa evit astfel de lucruri. mi-am dat seama din titlu ca ar putea fi ceva neplacut asa ca prea mai am ce sa-ti spun decat ca va doresc ca toate problemele sa se rezolve.
Maine, eu cu Oana, ne vom duce la biserica si pentru a ne ruga pentru sanatatea nepoticii tale!

5 ani -14 februarie 2005

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Sabina spune:

Sabina si Sofia Galagia
www.desprecopii.com/forum/photo_album_cat.asp?sqldtl=834" target="_blank">Poze cu noi

Cele mai frumoase fete

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns DARAEL spune:

quote:
Initial creeata de CristinaT

JOS DUPA MESAJ ERA LINKUL CATRE POZELE OANEI FATA MEA CARE ESTE SANATOASA! SI O SA TRAIASCA 1000 DE ANI!

5 ani -14 februarie 2005

Eu zic ca o sa traiasca mai mult, cu mult mai mult !
Nu se spune de cei mai invatati decat noi ca Ingerii sunt nemuritori ?

Un buchet de pentru Ingerasul tau si o speciala pentru tine !

Singur, DARAEL
Ratacitor prin Lume
http://www.geocities.com/dara2el/

“A te invinge pe tine insuti este prima si cea mai frumoasa dintre toate victoriile.“ DEMOCRIT

Mergi la inceput