Bebelusi de martie-aprilie 2004 (25)
Raspunsuri - Pagina 10
Claudelu spune:
Fetelor, dau de baut!!!
Maine se implineste un an de cand eu sunt aici cu voi!!
P.S: adica azi!!!
Claudia si www.desprecopii.com/chatnew/Desprecopiichat/PaginapersonalaView.asp?nickname=Claudelu" target="_blank">Raul
LaviB spune:
Sa traiesti Claudeluu si la cat mai multi ani aici la forum ca taaaaaaaaaaaare bine ne mai simtim aici toate.
Eu abia acum am reusit sa va citesc si incerc sa va raspund.
Fetele hai sa va dau un tabel pe care l-am primit de la pediatrul nostru,tabel dat cu referire la febra bebelusilor
Cica:
-pana la 36°C este critic ("sub-temperatura")-intreaba medicul
-intre 36-38°c TEMPERATURA NORMALA
-intre 38-38,8°C temperatura usoara (controlabil acasa)
-intre 38,8-39,9°C febra - intreaba medicul
-intre 39,9-41°C febra mare-du-te la medic
-intre 41-42°C febra stadiu critic cheama salvarea
eu ma ghidez fff mult dupa cele date de medicul de aici si ne-a mers fff bine. Am luat (Hanna ) doar 2 paracetamoale pana acu (supozitoare)si asta pt ca a fost putin racita.
La noi noutati sunt prea putine.Cea mai mare fiind ca de vreo doua zile imi bea cei lucru care ne-a scapat putin si de
Mickyy-cand mi-au spus altele ca fiecare sarcina e altfel nu credeam insa....parese ca asa e. Ai grije de tine si ..... da-i nana la ala care fumeaza in lift.
Ce ziceai de fi-mea?s-a infipt repede la Roby?? Eeeeeeeeee, a stiut ea ce a stiut.
Spiculetz-mance mama strengaru mare. Azi maine iti pleaca la fete.O sa incerc si eu cu Hanna.
Alona-sanatate la Thea
Oana bine ai venit
Claudelu cica bb-ii imita fff mult maturii. Fica-mea ma imita la dat din cap cand se bucura,pt ca asa ii faceam eu cand descopeream cate ceva nou la ea. Acu nu-i mai fac si nici ea.
Kata sper sa fi dormit bine Roby.Si Hanna e putin agitata.Se trezeste de-mi plange din orice. Ieri noapte mi-a plans mai bine de o ora jumate si asta pt ca vroia cu noi in pat. am facut gresala sa o iau atunci cand a fost racita si....la bine se invata omul repede. Acum suntem la dezvat si asa cum ai spus si tu vorbesc cu ea explacandu-i ca nu e frumos ce face si ca ea tre sa doarma in patutz la ea iar mami cu tati sunt alaturi in patul mare. Sunt ei mici insa eu cred ca pot intelege uneori ca si cei mari.
pupicei si tre sa scanez pozele de la ziua mea intai.
Hai ca m-am intrecut cu scrisul. Ma duc la somn ca e tarziu.
paaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
somnicuri urosre la toate si toti
Lavinia-mama si micutza Hanna ( 16.04.2004 )
LaviB spune:
VV frumos tabelutzu
Trece te rugam si sotul:Eduard 23.03.1970
Multumim si pupicei la ai tai vv-i!
LaviB spune:
Kata mance mama de ginerica frumusiiiiiiiiiiiiicaaaaaaaaaaaa foooooooooooooocccccccccc
Abia astept sa-l arat Hannei maine dimineata
somnicuri usoare si poate reusim intr-o seara un voice
paaaaaaaaaaaaaa
Claudelu spune:
Bebelusi februarie:
Andreea
Bebelusi martie:
Ioana
Andreea Cristina
Stefan Catalin
Bebelusi aprilie:
Hanna
Claudia si www.desprecopii.com/chatnew/Desprecopiichat/PaginapersonalaView.asp?nickname=Claudelu" target="_blank">Raul
SimoV spune:
LA MULTI ANI tuturor sarbatoritilor:
Andreea
Ioana
Andreea Cristina
Stefan Catalin
Hanna
Sa fiti sanatosi si cuminti! Si sa mancati bine, nu ca Mia si Lucas (cateva lingurite pe ziua de azi...)
Simona, Mia si Lucas (25 Martie 2004)
Nedda spune:
Dragelor, n-am nici-o sansa sa va mai prind cu discutiile din ultimele pagini dar de citit v-am ispravit acum 2-3 minute.
Zic si eu La multi ani pentru Daria si pentru Daniela! Sa cresteti mari si sa fiti fericite!
La multi ani pentru Andreea, Ioana, Andreea, Stefan si Hanna! Sa va fie viata plina de bucurii!
Ela, Codritu, Ruprich si Kata, v-am admirat pozele. Puisorii vostri sunt tare frumosi! Kata, mi-au placut pozele cu Robert si "Penelope" (adica nasha) dar trebuie sa-ti zic ca are Catalin al tau niste ochi tare frumosi! Si am mai observat ce bine seamana amandoi baietii cu mamica lor si cred ca d'aia sunt asa frumosi.
Ela, pentru Cristinuca! E o frumoasa! Mai, si ce mai sta ea cocotzata pe canapea! Asa face si Lara, se ridica pe canapea si eu trebuie sa stau cu ochii pe ea sa nu cada de-acolo. Si sa vezi ce chiote de bucurie da cand se vede in picioare!!
Veve, cum a fost la cumparaturi?
Alona, sanatate multa Theei!
Clau, Raul e baiat precoce daca deja a inceput sa va imite! de la noi.
La multi ani pe forum si maine (adica azi) bem si noi o bere virtuala cu tine ...sau un vin!
Daniela si papusa LARA - 7 aprilie 2004
Nedda spune:
Spic de grau, uraaaa pentru voinicul tau! Nu i-a trebuit mult sa invetze sa mearga de-a busilea si de-acum sa te tii!
Oana, bine ai venit!
Simo, va sa zica Mia si Lucas nu s-au chinuit la fel cu dintzisorii! E si normal, ca doar sunt diferiti.
Fratele meu are doi baieti gemeni (desi nu sunt identici ci fraternali) si imi imaginez ca nu e tocmai usor cu doi puiuti. pentru copiii frumosi!
Micky, i-ai spus sefului ca esti gravida? Sa ne povestesti ce fatza face! Ai grija de tine!
Nedda spune:
Hai acum sa va mai zic din ispravile Larei. Azi am avut o zi grea. N-a vrut fiica-mea sa doarma mai deloc si a fost nervoasa toata ziua. La asta au contribuit si vreo 2-3 trantite pe care si le-a administrat cu mare zel. Cea mai grea a fost cand jucandu-se cu canitza cu cioc, miscand-o in sus si-n jos in dreptul fetzei, si-a dat cu ea in frunte. Si, binenteles jale mare. Impac eu fata si continuam joaca. Da o tura de living de-a busilea si cand ajunge langa perete uita sa se opreasca. Urmeaza un zdronc cu capul!! Eu am crezut ca mor! Si iar jale si iar impaca fata.
Mergem apoi in dormitor sa-i schimb scutecul si o asez in patutul ei sa se joace cu tona de jucarii pe care o are in el. Ea le ignora in totalitate si se ridica in picioare chiuind. Pana aici toate bune dar se intepeneste in picioare tinandu-se de bare si nu mai stie cum sa se aseze in kurutz. Incearca si chiar si reuseste sa faca un pas lateral stanga, doi spre dreapta si constatand ca nu obtine rezultatul dorit (care o fi fost ala?) isi da drumul de sus si...jale din nou! De data asta cred ca a fost doar sperietura, ca n-avea de ce sa se loveasca. O ridic in brate si o pupacesc corespunzator gravitatii momentului si continuam joaca. De aici si pana la sfarsitul zilei am stat numai cu mainile pe ea evitand astfel cu succes cel putin cateva astfel de "catastrofe" .
Si printre incercari ale...peretilor cu capul vin si alte lucruri noi invatate: -a invatat sa rada smechereste si o ia la goana (de-a busilea) pe coridor, dinspre living spre dormitoare, razand parca a "sac, ca nu ma prinzi!"; -la baie sta doar in picioare sprijinita pe marginea cazii iar sa vaneze ratzustele de plastic plutitoare nu mai e interesant; -cand mergem la plimbare sta numai aplecata spre inafara din carucior, sa urmareasca miscarea rotzilor; -ma provoaca deseori la discutii despre jucariile ei ridicand fatza de la ele si zicandu-mi "phu!" pe care eu il traduc cu un "pai nu ti-am zis eu?";-si-a imbogatit vocabularul cu "adada-lala-niania-baba" si alte variatiuni pe aceeasi tema precum "diadia-dladla". (N-a zis inca "bla-bla" dar nu-i timpul trecut!)
Concluzia: am o alta Lara si totusi aceeasi in fiecare zi si n-am cuvinte sa spun cat de mult o iubesc.