Bebelusi de martie-aprilie 2004 (25)
Raspunsuri - Pagina 9
bebe2004 spune:
La multi ani DANIELA, DARIA SI DELIA. Sa cresteti mari si frumoase si sa aveti noroc in viata. Si asta e necesar. Sunt la ora de vizionat pozele Katalinei. Frumoase foc.
Alexandru si mama (26 apr 2004)
noi
Mickyyy spune:
Lumi, felicitari, ai flacau mare deja .
Kata, e un scumpic Robert. Ce pacat ca-a pus deja Hanna mana pe el .
Mickyyy si Malina Ioana (31.03.2004)
SimoV spune:
La multi Ani, DELIA! Ieri am scapat-o pe Delia - scuzati va rog!
Luminita, felicitari pt umblatul in 4 labe!
Va pupam pe toti si pe toate.
http://www.desprecopii.com/chatnew/Desprecopiichat/PaginapersonalaView.asp?nickname=SimoV
Simona, Mia si Lucas (25 Martie 2004)
katalina spune:
Draga Paula(daca pot sa-ti spun asa), de-asta suntem aici(si ne inmultim pe zi ce trece), aici ne incurajam, ne povestim ,ne felicitam pentru fiecare dintzisor, pentru fiecare pas, pentru fiecare lunisoara in care au mai crescut minunile noastre.Chiar daca eesti departe, poate noi te facem sa te simti mai aproape de casa,macar un pic.Asadar,te-asteptam sa te descarci un pic aici oricit ai fi de suparata.Inca o data ,sa-ti traiasca Daniela!Si poate tristetea ta a trecut deja.
BRAVO DAVID !!!!Lumi, e o zi mare pentru voi, felicitari mai baietzi mari ce suntem!Sa ne mai povestiti ce-a mai facut nazdravanul.
Laura, chiulesti de la munka? Cizme?????Cumparaturi...Veve, Elena, voi vreti sa-mi faceti in ciuda, las ca ma razbun io(pe portofel).
HAI PA.
Catalina,
ROBERT si CATALIN
alona spune:
Daniela!
Daria!
Sa cresteti mari, cuminti, sanatoase si frumoase si sa aveti parte numai de bucurii toata viata.
Lumi felicitari lui David pentru mersul in 4 labute.
Despre noi nu am vesti tare bune: Thea e bolnava, a facut o infectie la ureche care(normal) s-a dus si in git.Simbata dupamasa am auzit-o ca facea un zgomot mai ciudat cind respira si era ragusita.Am zis ca vedem cum e peste noapte si dimineata mergem la doctor.Binenteles ca a facut febra , i-am dat Tylenol si niste sirop pentru tuse, insa nu a dormit aproape deloc toata noaptea.Asa ca duminica dimineata ne-am dus la doctor si a zis ca are o infectie la ureche, ne-a dat antibiotic si azi vad ca e ceva mai bine, a dormit mai bine azi noapte.Cu mincatul mai avem probleme, abia maninca, cu bibe nici vorba ca e greu sa traga din el si sa inghita, am reusit sa-i dau niste iaurt si cereale cu lingurita.Sper sa treaca repede, ca mi-e asa mila de ea saracuta, nici sa plinga nu poate klumea.
De ziua mea va dati seama ca nu prea mi-a ars de nimic, dar a fost ok, am avut niste prieteni si atit, s-a mincat, s-a baut si gata, nu am facut noi bairam ( cu 2 copii e cam greu de facut mari chefuri)
Anca, mamica de Vlad(17.10.1997) si Thea(29.03.2004)
http://photos.yahoo.com/alina_stoica
"O zi in care nu ai ris e o zi pierduta"
alona spune:
Am uitat sa va multumesc la toate pentru urarile de ziua mea.
Pupici
mirinda spune:
buna mamici si BBici!
kata, Roby e un scump! La Multi Ani si sa fie sanatos si norocos! La Multi ani si tuturor celor pe care i-am ratat in week-end! sa cresteti mari si frumosi!
lumy, bravo, altii o iau direct in picioare, am sa incerc si eu sa o pacalesc asa cum ai facut tu, poate nu stie saracuta, eu as vrea s-o vad in 4 labe,
micky, cind am citit mi-a venit si mie sa vomit, mi-am adus aminte ca si eu am patit exact asa, n-am vomitat, dar mi-a ramasa in cap senzatia aia si acum mi-ajm adus-o aminte, nasol cu nesimtitii astia!
si ca sa vedeti ca nu numai voi faceti shopping, sa stiti ca si eu mi-am luat cizme! super lungi, pina la genunchi, din piele ca manusa neagra, cu cusaturi albe si cu botul rotund, cu un pic de toc, ca eu am munca de teren, tocuri nu port decit o data pe saptamina, cind stiu ca nu plec nicaieri.
si i-am luat fetii ghetute, ca-i inghetau piciorusele...rosii bineinteles...si niste pantalonasi, body-uri, sosete, alea, alea...
si tati si-a luat bocanci si am cheltuit in concluzie o gramada, dar ce frumosi suntem acum!
mai vroiam sa zic ceva, dar am uitat si mai am treaba, ca peste vreo juma ora intru la tv si tre'sa ma prepar si io sa fiu frumoasa, pupici
oanadrag spune:
Chris s-a nascut pe 14 martie 2004 in Toronto, Canada.
3,300kg si 51cm.
Am vazut ca nu mai este nimeni nascut in ziua asta.
Felicitari tuturor!
alona spune:
Bine-ai venit printre noi Oana!
La ce spital ai nascut?
Pune niste pozici cu Chris sa-l vedem si noi.
Pupici
Claudelu spune:
Ce fac fetele??? Ati fost tare harnicute la scris, iar eu la vopsit...azi am vopsit, am facut curat, ca deh ne pregatim de Craciun
Fetelor, ati vazut ce vreme e la munte?/ Ninge intr-una de cateva ore si circulatia e blocata, iar in sud sunt innundatii...bietii oameni
Miri, vazut si placut...nu stirea mi-a placut Mai dar cum nu mi-am dat seama mai repede ca tu esti Marilena N??...pai te-am mai vazut si chiar imi placea numele tau pentru ca am avut in copilarie o prietena tare buna cu numele asta si de care nu mai stiu nimic
Ela, pai asa mai zic si eu!! Cristinei!! Te pomenesti ca maine poimaine te trezesti ca o ia la fuga prin casa
Lumi, si voua felicitari pentru primii pasi de-a busulea! Noi suntem lenesi nevoie mare, nu vrem nici macar pe burta, dar sa mai si mergem de-a busulea
Oana, bine ai venit in marea noastra familie !! lui chris!!!
Alona, sanatate multa lu' Thea!!!
Katalina, faine rau pozele!!
Ruprich si Codritu, am remarcat si eu ochisorii aceea frumosi si albastri!!
Mickyyy, eu chiar nu am avut greturi pe perioada sarcinii...singurul lucru pe care nu-l suportam era sa-i miroase la Clau mainile a fum de tigara! de aceea dupa fiecare tigara fumata trebuie sa se spele pe maini daca nu vroia scandal Auzi, dar ce iaurtel e ala de 175gr??
Laura, distractie placuta si te rog manaca si pentru mine o felie de tort!! Ca nu pot sa te rog sa-mi trimiti ca mi-am propus sa tin tot postul, sper doar sa ma ajute D-zeu sa pot!!!
Elena, iar ne taiem venele ca vine Veve cu ceva pantofiori noi
Kulta, noi suntem aici si la bine si la rau, nu?? Auzi cine vorbeste??EU, cea deprimata acum cateva zile!... Sa-ti fie de bine!!!
Fetelor, haideti sa va spun noua isprava a lu' Raul...mama mea tuseste mult si daca il intrebi pe Raul "cum tuseste buni?" el o imita aproape perfect...e mortal...sau se uita la ea si tuseste fara sa-i mai spunem noi ceva!!
Raul mi-a facut azi diaree...i-am schimbat alataieri apa plata, oare de la asta sau de la dinti, care se vad foarte bine si sunt aproape aproape sus??? I-am dat un pliculet de Smecta, sper sa-si revina!!
Claudia si www.desprecopii.com/chatnew/Desprecopiichat/PaginapersonalaView.asp?nickname=Claudelu" target="_blank">Raul