Bebelusi de martie-aprilie 2004 (25)
Raspunsuri - Pagina 8
mihaela_s spune:
Am dat din intamplare, cautand muzica pentru copii, peste site-ul vostru si tare imi plac melodiile de acolo. Din pacate, nu stiu cum pot sa le salvez...Ma puteti ajuta?
Sa va traiasca bebeii, sa fie sanatosi!
Mihaela, Diana(22 nov 1996) siSilvia(10 sept 2003)
http://community.webshots.com/user/mihaela_s20
http://community.webshots.com/user/mihaelas_20
http://community.webshots.com/user/fetele_mele
www.bebelusi.august.septembrie.2003.home.ro
Rayuela spune:
LA MULTI ANI DARIA SI DANIELA!!
Sa cresteti mari si cuminti!!!
Eu am musafiri,asa ca nu pot sta prea mult,va doresc o zi buna tuturor!!
Si ca sa contribui si eu la titulatura lui Mickyy,propunerea mea este:Mamika cu burtika
Revin mai pe seara!
Elena si pisicutza Amelie
Veve spune:
LA MULTI ANI,
Daria si Daniela!
Sa va fie viata plina de soare,iubire si vise implinite!Va pupacim cu drag!
Ela,m-o terminat fii'ta,mei!Mergaretu' mic,ce repede o s-o mai ia la picior prin casa!
Noi azi avem zi de mall.Avem de facut niste acte la capitala si profitam de ocazie ca sa mai facem ceva cumparaturi.Noi de vreo doua luni am inceput-o cu cadourile "pentru Craciun" si vaz ca la doua saptamani iar ne lipim la cate ceva.Leano,dau ture si pe la magazine de-ncaltaminte (m-am lipit la o poseta roz si tre' s-o asortez cu ceva!hihi!);sa-ti iau ceva?
No,v-am pupat!O zi frumoasa si pe maine!
Irina,veve & croko
pozici
katalina spune:
Poze noi, poze noi!!!!! aici
Veve, spor la cumparaturi!
Catalina,
mamica lui ROBERT si CATALIN
Albumele noastre
SimoV spune:
Nu am timp sa scriu mai mult, doar ca am vazut pozele cu Robert si Catalin. Ce frumosi baieti ai, Catalina!!!
Mickyyy, chiar ca mananca f. bine Malina! Sa ii fie de bine!
Va pup. Nu am timp acum, poate mai spre seara mai apuc sa va scriu.
Simona, Mia si Lucas (25 Martie 2004)
LauraFlo spune:
Super pozici Kata, dar mai ales super BB!
Multam Veve ! Esti harnica rau ! Spor la cumparaturi!
Si eu am fost in Metro si am fost tentata sa cumpar minunatii pentru Craciun, dar din fericire m-am abtinut. Sotul meu nu suporta sa nu participe la astfel de fapte! Iese scandal mare daca nu-si da cu parerea. Asa ca am amanat si m-am si mai consolat auzind ca in decembrie vor fi si mai multe ornamente si oferte mai convenabile.
Va pupic. Vorbim si maine!
Ma duc sa-mi cumpar cizme!!!!
LauraFlo si bebelusa Daria
Veve spune:
Multam,katalina!Am vazut pozicile!Pustiul tau e scump de tot!Amandoi,de fapt!
Ruprich,trimite la mine pe e-mail (iris_amd@yahoo.com)pozele intregi si ti le modific eu,sa nu mai fie nevoie sa le ciuntesti!
Pup din nou!
Irina,veve & croko
pozici
katalina spune:
Uneori avem nevoie de-o schimbare.Am umblat la semnatura.Fac o proba!
Catalina,
ROBERT si CATALIN
spic de grau spune:
Am intrat doar putin ca sa va spun ca sunt HAPPY HAPPY HAPPY!! David a mers in 4 labe!! . SUnt asa fericita!
Ne-am asezat amandoi pe covor, si am inceput sa-i arat cum e mersul in 4 labe, iar el radea in hohote cnd ma vedea cum prestez ..Apoi l-am ridicat de burtica si am inceput sa-i arat miscarea cu picioarele..si cand ma gandeam sa il pun in patut, a vazut o agrafa cazuta langa covor pe parchet (el era la mijlocul covorului), si numai ce-l vad ca inainteaza spre ea! Ramasesem . SI apoi (reaua de mine) - am inceput sa ii departez agrafa, si el a continuat sa se deplaseze dupa ea!! AM BAIAT MARE!
Luminita si www.desprecopii.com/chatnew/Desprecopiichat/PaginapersonalaView.asp?nickname=spic%20de%20grau" target="_blank">DAVID - 11.03.2004
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=34758" target="_blank">Povestea nasterii lui David
"Il y a des fleurs partout, pour qui veut bien les voir" (Henri Matise)
KULTA spune:
M-ati facut sa pling. Acum am intrat pe bebelusi de martie-aprilie si pur si simplu am inceput sa pling cind am vazut urarile voastre. Va multumesc enorm si sa va dea Dumnezeu tot binele din lume. Azi sunt putin trista, mi-e dor de casa (romania).
La multi anisori la toti sarbatoritii de azi.
Danuta mea are 7,500kg si 66,5cm. Azi am fost cu ea la doctor.
Pupici multi de la noi
Kulta si BB Daniela (15,04,2004)
www.desprecopii.com/forum/photo_album_cat.asp?numeX=KULTA
"Lucrurile bune li se intimpla celor ce stiu sa astepte"