Cadouri pentru cei de acasa

Cadouri pentru cei de acasa | Autor: lucia_cs

Link direct la acest mesaj

Fetelor, este prima data cand sunt plecata pentru mai mult timp din tara si se apropie ziua cand voi merge in vacanta acasa, dar am o dilema mare.

Ce cadouri sa le auduc prietenilor, parintilor, etc?

Cele care ati mai fost plecate din tara, ce le aduceati tuturor de pe lista de "atentii" ca sa fie fiecare multumit?

Cele care aveti rude sau prieteni prin alte tari, ce v-ar placea sa primiti?

Va multumesc mult.

Lucia sotia lui Csaba.

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns motanik spune:

quote:
Initial creeata de lucia_cs

Fetelor, este prima data cand sunt plecata pentru mai mult timp din tara si se apropie ziua cand voi merge in vacanta acasa, dar am o dilema mare.

Ce cadouri sa le auduc prietenilor, parintilor, etc?

Cele care ati mai fost plecate din tara, ce le aduceati tuturor de pe lista de "atentii" ca sa fie fiecare multumit?

Cele care aveti rude sau prieteni prin alte tari, ce v-ar placea sa primiti?

Va multumesc mult.

Lucia sotia lui Csaba.

Lucia, eu am fost in octombrie acasa. Pe langa multe dulciuri pt tata care e fericit ca un copil acnd ii dai dulciuri, am mai luat o fatza de masa frumoasa, cu servetele, niste flori artificiale tare frumoase, astea pt mama, niste adidasi si mamei si tatei si varului meu, verisoarei mele papuci de casa din aia cu catelushi pe ei (desi are 19 ani dar ii plac), iar la prieteni am dus suveniruri cu Londra, gen statuete mici sau din alea cu zapada aritificiala de le rastorni...
Acum depinde si de gusturile celor dragi tie...Tu ii cunosti si stii ce le-ar face placere. succes in alegerea cadourilor potrivite.

Andra
http://community.webshots.com/album/170190778fEpvgj
http://community.webshots.com/photo/215339326/215339503dLvCcR babyfoot

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns smillaraaq spune:

Intreaba-i si pe ei discret asa cam ce-si doresc, ca sa mergi la sigur!

www.terrapininc.com/Dental/Smile%20Crocodile.jpg" target="_blank">Smilla crocodila

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Bubbles spune:

Albume dintr-acelea de prezentare a tarii, mari, frumoase. Deoarece stiu ca toti vor "poze cu Canada", si decat sa le duc niste pliante, mai bine un lucru ca lumea (cum rade o amica, "sa tina raftu' la biblioteca").

Apoi imbracaminte si incaltaminte "de firma", pentru ca-n tara nu-si prea permit, si de exemplu verisoara mea stiu ca-si dorea, sa fie "cool" in ochii colegilor. Iar pentru parinti au fost lucruri mai deosebite.

Dulciuri de toate tipurile, tot felul de suveniruri (unele le-am mai adus si noi din vacante, nu neaparat locale), candele simpatice, si apoi in functie de persoane, daca stiu ca unul are bicicleta si-i place, i-am luat un calculator "de bord", daca matusa mea vrea sa slabeasca -- un pedometru, daca nasului meu ii place la munte, i-am luat niste articole de camping (facute in Suedia, dar ce mai conteaza...). I-am mai si intrebat ce vor, daca au nevoie de ceva, si pana la urma... s-au gasit solutii, desi initial spuneau ca nu le trebuie nimic.

Bianca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iuli2you spune:

Si la mine este o dilema foarte mare chestia asta cu cadourile pt cei dragi....nu am fost niciodata plecata atata timp din de langa parinti si sora mea...de langa prieteni..

si eu as vrea sa stiu ...ce cadouri se pot face ....nu te poti duce nici cu mana goala cum se spune...ca dupa ce pleci vai de mama ta ce te discuta... asa o mica atentie ceva...trebuie...

si mai asteptam sugestii....Multumim

iuli2you

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Gabbriela spune:

La copilashi am dus dulciuri si cate o jucarie, ceva pazzel, ca sunt destule aici frumoase si educative pt copii (pana aucm nu amgasit copil sa nu ii placa sa fac un pazzel).
La parintzi haine, dulciuri... lumanari parfumate sau plante uscate si parfumate puse la punga.
La prieteni dulciuri si albume de prezenatre cum a zis si Motanik, si fie cate un tricou de marca ...
Acuma mie ce imi placea sa imi aduca din Germania cand stateamin Ro si eram copil erau .. marcile lor .. cate 5 - 10 marci ma bucurau mai tare decat o ciocolata sau o papusha .. ca puteam sa ii strang si sa imi cumpar ce vreau eu de ei in tzara.

Gabbriela & Julian
www.babiesonline.com/babies/j/julianleonardo/" target="_blank">Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ciuf spune:

Eu mamei si matusii le-am dus servetele de masa, cu inele cu tot (cat mai elegante), table runner (daca s-o chema asa) si tot ce tine de o masa festiva. Le-au placut cadourile la nebunie. Lumanari mai frumusele, flori artificiale (le-am luat de la Hobby Lobby), etc.
Cam asta imi vine acum.
Vacanta placuta in Ro.
Ciuf si Luca
http://community.webshots.com/user/ciufa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ciuf spune:

Ah, ce vreau sa trimit in tara acum, prin ai mei, sunt suporturi cu borcanase cu mirodenii (nu prea am vazut in tara asa ceva, or fi aparut acum, mai de curand). Am vazut ceva la vreo $40-$50 si sunt foarte frumoase.
Ciuf

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lucia_cs spune:

Stie omul ca se poate baza pe voi.

Lucia sotia lui Csaba.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns silvia_popa spune:

Fetelor,
Si eu plec in decembrie si inca nu stiu ce sa iau.Spunea cineva mai sus, cred ca Ciuf,de servetele,fata de masa pentru ocazii festive...Imi poti da detalii de unde le-ai luat?Gasesc in Mall-urile astea de pe aici?Ma gandesc ca ar fi un cadou frumos pentru soacra-mea...Ca tare e 'sensibila' saraca si trebuie s-o multumesc ca altfel vorbeste tot anul pana ne vede din nou.Dar pentru socru-miu chiar n-am nici o idee...
Va multumesc de subiect,vroiam sa-l deschid eu.
Va pup,

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lucia_cs spune:

Din cate stiu eu poti gasi la toate Mall-urile, dar poti incerca si pe la Target ca ai sanse mari sa gasesti foaret ieftine si la fel de faine.

Lucia sotia lui Csaba.

Mergi la inceput