mamici / burtici/ fete din Pitesti

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns malina_mircu spune:

ce o fi facand olga ca trebuia sa nasca ieri. sper ca sunt f bine

pupici
Malina siDanutz (5 aprilie 2004) www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=35266" target="_blank"> povestea nasterii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns malina_mircu spune:

am gasit ce face olga :A nascut ieri la 15 o fetita de 3.700 sau 3.800, MARIA IOSEFINA.ea se simte cam slabita, cred ca a avut un travaliu cam greu,nu a vazut-o inca pe BBlusa(la Pitesti copii satu in alte saloane,la alt etaj)dar o sa o mai sun si va tin la curent.Probabil ca va sta 5 zile in spital.Oricum, bine ai venit Maria Iosefina!

avem o noua pitesteanca . sa fiti toti sanatosi si sa va bucurati de ea.

pupici
Malina siDanutz (5 aprilie 2004) www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=35266" target="_blank"> povestea nasterii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns xerxe spune:

Malina,, sa-i transmiti Olgai si din partea mea toate cele bune si sa-i traiasca bbica si sa fie sanatoasa!
O asteptam sa ne spuna cum e mamica, dc o sa aiba timp!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mickyyy spune:

Felicitari olga , sa-ti traiasca printesa, refacere usoara si te asteptam din nou printre noi!

Mickyyy si Malina Ioana (31.03.2004)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns AncaN spune:

Buna fetelor,
Malina...multumesc de invitatie. :)
Sunt Anca.Am 26 de ani impliniti de o saptamana(2.12.1978).
Sunt casatorita de 1 an si 2 luni.Pana sa ma casatoresc am stat pe Bibescu Voda...si dupa casatorie m-am mutat 3 stazi mai incolo...pe Exercitiu.
Scoala generala am facut-o la Nr.2, liceul la Odobescu si facultatea Matematica-Informatica la Univ.Pitesti(am terminat in 2001)....si am fost colega de facultate si de master cu Malina. :)

Deocamdata nu am copii desi imi doresc din tot sufletul...Trebuie sa duc intai munca de lamurire cu sotu'...ca e speriat rau de ideea de a avea copii.

Va pup.

Mergi la inceput

Bine ai venit Anca!
Mei fetelor, cand aud ca ati facut fac de mate...io la mate....
Speream sa-ti convingi hasbandu' sa faceti bb... oricum esti tinerica mai...ai timp!

Mergi la inceput

Malina sau Anca, spuneti-mi si mie de unde luati "chestiile" alea cu happy birthday, parca asa se scrie, ca io aaaaa le-am gasit.....am dat click pe... a naibii tehnica asta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Kia spune:

Salutare Pitestencele,
Ce multe v-ati adunat! Eu am stat in Trivale, am facut scoala la nr 12, Liceul Balcescu (promotia 96) si ASEul - SELS.
Acum sunt in Bucuresti.

Alina

Mergi la inceput

Bine ai venit Kia!
Anca, evident ai vazut ce sunt, era pt tine!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns AncaN spune:

Multumesc mult pt urare Xerxe.

Mergi la inceput