mamici / burtici/ fete din Pitesti

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Iulisa spune:

Felicitari Olga! Sa-ti traiasca bebelusa si sa fiti sanatoase!

AncaN: Si eu am terminat tot Mate-Info, dar in 2000. Cred ca te cunosc, adica sigur te cunosc! Tu ai fost colega cu Daniela Georgescu; eu am fost colega ei in scoala generala si inca mai tinem legatura, vorbim zilnic pe Yahoo Messenger. Nu stiam ca te-ai casatorit. "Casa de piatra" si stai linistita, ca bebelu' vine el... Bafta!

Mergi la inceput

HELP! Cum pot sa-mi fac si eu un album foto? Am si eu cateva poze cu meu, dar nu stiu unde sa le trimit. Va rog, ajutati-ma!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mickyyy spune:

iulia, pentru a pune poze te poti folosi fie de albumul foto al site-ului (e un butonel in stanga) dar acolo poti pune doar cateva poze si de marime mica, fie iti poti face un cont pe www.yahoo.com sau www.webshots.com unde poti pune mult mai multe poze indiferent de marime si le poti grupa pe albume.
Daca vrei mai multe amanunte despre una sau alta din modalitati, trimite-mi un PM si te ajut cu placere.

Mickyyy si Malina Ioana (31.03.2004)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns AncaN spune:

Buna Iulisa,
Si eu te stiu....prin Dana Georgescu...si esti si verisoara lui Many Uleanu(cred)..a fost coleg de facultate cu sora mea Iuly26(e trecuta si ea in listutza Malinei).
Ma bucur sa aud ca si tu esti proaspata mamica.
Multumesc de urari..
Transmite-i salutari Danei.
Daca are YM da-mi si mie id-ul ei...
Va pup.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns NicoletaF spune:

Buna fetelor,

Mi-am facut si eu putin timp si vreu sa va mai zic cate ceva

Iulisa- nu prea stiu fete dinspre depou, dar cine stie. Eu sunt conectata la reteaua Prundu.

Poate ne intalnim toate (cele care stam in Pitesti )in oraselul copiilor. Ce spuneti?

Olga - Felicitari si sa-ti traiasca fetita.

Kia - bine ai venit

Mai stiu o tipa stomatolog buna care are cabinet acum pe Sf Vineri - vis-a-vis de Biserica. Cabinetul este de culoare verde. Tipa se numeste Claudia. Nu mai gasesc cartea de vizita a ei si nu mai stiu numele de familie.

Va pup,

Nicoleta si Andrei Catalin

http://community.webshots.com/user/andreicatalin
www.bebelusi.august.septembrie.2003.home.ro

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns xerxe spune:

La multi ani Alvarica!
Elena sa va traiasca luptatorul si sa va bucurati de el!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns malina_mircu spune:

iulisa sa-ti pui poza ca probauiil te stiu si eu din vedere din faculta.
nicoleta este o idee sa ne intalnim. dar sa vedem cum reusim. deja eu m-amintalnit cu luminitza 15 min, ca suntem vecine.
alina bb nimic nimic? o sa te tot intreb pana imi spui ca da este pe cale sa vina.
fetelor nu vb eu cu olga. era un citat. mi-am bagat nasul la mamici de nov-dec 2004 si asa am aflat. mai vorbisem cu ea pe yahoo (intra de la servciu). o sa mai aflam vesti toto de acolo.
haideti ca ne-am adunat

pupici
Malina siDanutz (5 aprilie 2004) www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=35266" target="_blank"> povestea nasterii

Mergi la inceput

Multumesc mult, Mikyyy! Mi-am facut cont la webshots.com.
Acum puteti vedea toti ce scumpete am la http://community.webshots.com/user/eneiuliana.

Nicoleta: si eu sunt in reteaua Prundu (ozy). Ar fi o idee buna sa ne intalnim in Orasel. Chiar am de gand sa-mi duc bebelusa la tiribombe...
Salutari tutror!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns AncaN spune:

Buna fetelor
Iulia ce fetita frumoasa ai!!Si are niste ochi superbi.Sa va traiasca si sa fiti cu totii fericiti.

Mergi la inceput

Buna, Anca! Vad ca ai vizitat albumul meu. Merci pentru aprecieri.
Id-ul Danielei este gedanutza. O gasesti in fiecare zi, in afara de marti, pe Yahoo!Messenger.

Mergi la inceput