mamici / burtici/ fete din Pitesti

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns malina_mircu spune:

mihaela bine ai venit !!!
nicoleta updatezi lista sau o updatez eu pe prima pagina? ca la tine nu pot.
luminitza o sa-i facem niste analize la Buc, da rnu chiar acum. O sa incep sa ma interesez ca stiu pe cinvea care face la baietel tratament la Bucuresti. oricum din cate am inteles nu prea aveau rezultate si costa si ceva de genul 5 mil/luna si il tot intepau.

pupici
Malina siDanutz (5 aprilie 2004) www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=35266" target="_blank"> povestea nasterii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns xerxe spune:

Malina, si nepotelul meu are probleme ca Danutz, tot Danutz il cheama, are 3 ani, si au renuntat sa-i mai faca analize si din cauza banilor si din cauza intepaturilor numeroase. Pediatra i-a recomanadat sa evite dulciurile din comert, iaurturile cu fructe... chestiile care pot da alergii, si este f bine! Sa va faceti bine!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns patisor spune:

ADEVARUL E CA NICI NU STII CE SA LE MAI CUMPERI TI-E FRICA DE ORICE ASA AM AJUNS SI EU ,UNEORI PUN APARTITIA BUBITELOR PE SEAMA LA SI CE SE GASESTE IN IAURTURILE CU FRUCTE ,CORNURI CU CREMA SA ALTE DULCIURI CARE LE CER SI NU-I POTI REFUZA

Mergi la inceput

salve. suntem bine sanatosi si ff vseli. parca vrea sa-si scoata parleala din zilele in care a fost bolnav.

pupici
Malina siDanutz (5 aprilie 2004) www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=35266" target="_blank"> povestea nasterii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Iulisa spune:

Buna fetelor! Ma primiti si pe mine?
Sunt pitesteanca get-beget, ma numesc Iuliana Ene (inainte de casat. Uleanu) si locuiesc in Prundu. Am o fetita de 6 luni si jumatate, Simona-Maria. Este lumina ochilor nostri (eu+sotul, Gabi) si bucuria bunicilor. Va urmaresc de ceva timp si m-am gandit sa ma insciu si eu in forum.
Va las acum, ca tipa bebelusa.
Toate cele bune, tuturor!

Mergi la inceput

Bine ai venit Iulisa!

Mikky,, prin cate ai trecut! Sper ca mai esti zdravana!

Mergi la inceput

Fetelor, La multi ani de 1 decembrie! Sa petreceti bine!

Mergi la inceput

Iulisa bine ai venit. sa-ti traiasca si sa fie sanatos
luminitza tu esti in poza din album? ca sa ma uit de acum dupa tine prin cartier. ai 28 de ani? nu-i arati de loc. banuiesc ca oricum ti se spune des.

pupici

Mergi la inceput

Da io sunt! Ce bine ma simt....io deja ma uit dp Danutz pe afara, mai facem cate o plimbare pe la strada in jur de ora 12!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns patisor spune:

poate ne vedem de sarbatori toate ce ziceti?
bine am zis si eu ca nu pot sa stiu care sunteti prin Pitesti si care nu,dar cred ca ar fi frumos

Mergi la inceput