mamici / burtici/ fete din Pitesti
Raspunsuri - Pagina 6
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/Mickyyy/Mickyyy.jpg)
Mickyyy spune:
Eu mai sunt pe-aici.
Pentru listuta, Malina mea e nascuta pe 31 martie 2004 si momentan sunt gravida in 11 saptamani, DPN ar fi undeva in jur de 13-15 iunie 2005.
Mickyyy si
Malina Ioana (31.03.2004)
![](foto.gif)
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/Mickyyy/Mickyyy.jpg)
Mickyyy spune:
patisor, generala la nr. 14, apoi clasele 5-8 la nr. 9 si liceul la Balcescu. Si dupa ce-am intrat la facultate (ASE) am ramas in Bucuresti. Iar de stat am stat pana in clasa a cincea in Nord, in L-uri iar apoi m-am mutat pe Eremia Grigorescu unde acum mai sta inca mama.
Mickyyy si
Malina Ioana (31.03.2004)
![](foto.gif)
![](images/user_woman.png)
xerxe spune:
Fetelor spuneti-mi si mie un laborator in pitesti, unde pot sa fac un test papanicolau, in afara de meditest! Si dc cumva stiti cat costa, ca am inteles ca nu este acoperit de Casa de asigurari.
M-a bagat in sperieti o prietena, care marti a ajuns sa se opereze la col! Dl dr al meu imi tot spune sa stau linistita, dar io nu mai am incredere in el. Prefer sa-mi fac analizele.
Malina, ce mai face Danutz?
patisor spune:
MICHYYY eu am facut liceul tot la Balcescu am terminat in anul 1997,scoala generala la nr 10 si de stat am stat in Gavana (Rolast).incerc sa-ti trimit o poza poate cine stie....
analize cred ca-ti poti face si sus la policlina Luca daca nu ma insel dar nu stiu sigur daca mai aflu ceva iti spun
Ramona si Patricia
malina_mircu spune:
danutz este spre bine. ieri a fost f nervos. avea bubitze pe cap buritica si spate si i-a aparut completare pe unde nu avea, maini picioare. de ieri dupa-amiza i-a revenit buna dispozitie, au inceput sa-i mai treaca.
luminitza: la luca aproape sigur, dar nu am tel
poate si la penticostali 213088
pupici
Malina siDanutz (5 aprilie 2004) www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=35266" target="_blank"> povestea nasterii
xerxe spune:
Multumesc frumos fetelor! Am auzit ca astia de la Luca s-au cam ramolit, o sa incerc la penticostali, e pe scoroboaia, sau cum se numeste strada aia?
Malina o sa-i faceti analize sa vedeti la ce e alergic, sau stiti?
patisor spune:
da pe scoroboaia,e o biserica pe partea stanga si undeva mai sus e policlinica .
bafta multa
Ramona si patricia
mihairi spune:
Buna fetelor! Va saluta o pitesteanca din Bucuresti.
Eu am trecut pe la Scoala nr. 14, Liceul "Nicolae Balcescu" si Facultatea de Drept(UB).
Am ramas in Bucuresti dupa ce am terminat facultatea(1998) iar din 2003(10.06) am un ingeras pe care il cheama Ciprian.
Sunt foarte fericita ca pot sa vorbesc cu voi despre Pitesti, pentru ca, cel putin de cand a venit bebeul pe lume, nu mai ajung asa de des pe la voi(desi ai mei parinti sunt in continuare in Pitesti) si mi-e dor de aerul de acolo.
Si ca sa vorbim si despre copii va spun ca noi papam pastrav la cuptor(facut in folie de aluminiu) si ne plac foarte mult bilutele pe care le face mami din el.
Va pup si sper sa mai vorbim curand.
P.S. Am uitat sa spun ca eu am stat pe langa Eremia Grigorescu(Calea Bascovului, Q-uri, mai exact)