Copilasi de iunie - iulie 2003 (35)
Raspunsuri - Pagina 8
bychi spune:
Madic, in Unirea, aripa Splai, et. 3, al 5-lea magazin pe dreapta, dupa cel cu decoratiuni pt. casa, e magazinul Dixy Land, unde exista carucioare pliabile tare fainute. Cred ca sunt asa cum vrei tu - cu 249 mii lei, pe mov si pe vernil, cadru din metal. Au si ceva mai ieftin dar nu sunt asa de zdravene, cadrul fiind din plastic.
Andra, multam inca o data.
Pt. cele interesate, maine incepe la Romexpo (17-21 nov) targul de carte Gaudeamus.
Mai revin ca acum am treaba.
Pupici
Bychi si Tiberiu (28 iulie 2003)
anamaria spune:
salutare fetelor!
n-am apucat inca sa va citesc pe toate, dar pt ca nu prea merge bine netul, vreau intai sa p[ostez, dupa aia daca mai am ceva de zis, nici o grija!!!
de cand cu iritatia aia la funduletz - care, uraaaa!!! ne-a trecut, si tudor a mai facut kk de dimineata la olita; la soacr-mea, ca acasa pur si simplu n-am timp sa stau langa el, dimineata am program taaare aglomerat! aseara m-a vazut la wc, si repede a zis ca vrea si el, asa ca a facut primul pipi, curgea apa la dus si cred ca l-a inspirat
este putinel racit, tuseste ca o oaie behaita, si nasucul putin infundat noaptea, plus ca dr a zis ca ii ies caninii, asa ca sa te tii, am inteles si eu de ce iar dormim noaptea cate 1-2 ore cu pauze... plange, e agitat, stiti voi, nu?
asa ca suntem tare obositi (mai ales mami si tati, care nu prea pot dormi ziua)
acum a pus mana pe o carticica cu poze de animale, pe care a inceput s-o rupa, si e taaare incantat.
va las, mai incerc sa salvez ceva din carte!
seara cand sunte amandoi acasa sa te tii , bogdan urla si-l impinge pe tudor ca sa nu-i strice jucariile, t. il musca sau il trage de par, mami/tati/matusa/etc tipa la ei si incearca sa nu se ajunga la varsare de sange... abia asteptam sa-i vedem dormind, ca 2 ingerasi, in patuturile lor...
anamaria, mami lui Bogdan - 04.07.2000 si Tudor - 13.06.2003
poze: http://photos.yahoo.com/mirmirion
anamaria spune:
Uitasem sa va povestesc despre progresele la ‘vorbarie’!!!
Am inaintat in grad, deja nu mai sunt mama, imi zice ma-mi, asa dulcic e!
A inceput sa raspunda: “da-da” cand il strigi, sau daca il intreb ceva, zice “da-da/ nu-nu” sau doar da / nu, mai hotarat!
E drept ca uneori mai minte, deh, isi dezvolta aptitudinile de mic!
Stie acum si ca “aca” face ‘ga-ga’, rata – ‘ma-ma-ma’, asta in afara de alte cateva pe care le stia mai demult…
pojogam spune:
Saluuutare!!!!
Aseara am dat o fuga pana la Metro ca m-am gandit sa facreteta cu peste si portocale
si am vazut o multime de jucarii f frumose pt fetite: un fel de bucatarie pe rotile cu de toate aspiratoare... ei ce mai fetita sa ai ca se rezolva cu jucariile. pt baieti nu-mi plac nici camioanele si nici tancuri arme sau tot ce e legatd e razboi si violenta. Cred ca si asa exista aceasta tendinta suficientd e mult in jurul nostru si nu maie cazul sa mai si educ cu asa ceva.
Acum ca sa scriu face iama prin reviste pe care le bucataleste marunt cu o foarfeca
DA, si unde ma laudam cu somnul ieri a adormit pe la 15:45 si cred ca in ritmul asta scoatem somnul de pranz urgent!!! Asta e , nu m-ar deranja daca nu ar deveni marait.
Azi e superb pe aici si starluceste un soare cu dintzuci dar e bine. ne-am plimbat insa acum cu greu mai vrea in carut si nu voia sa doarma si-mi cerea lapte; ei , nati-o buna!!!
Voi cum adormiti copii la pranz cu lapte cu ceai sau adorm pur si simplu?
PS. Hai sa radeti si voi ca eu am ras pe infundate!!!
I-am dat parjolute lui Flaviu din peste si tot le testa sa guste din cele calde, pt ca daca se racesc nu mai mananca, si eu am inceput sa-mi pun mainile in cap si sa fac "valeu! valeleu!!!" ca m-am saturat de pretentiile lui; si el a inceput as rada si a mai luat o gurita si una de iaurt si il vad ca-si clatina capul si ochii se intr-inchid si apoi el imi zambea asa gales.... mai mesteca un pic si dintr-o data se lasa in fata de pe scaun , noroc ca l-am luat in brate si capul pe umarul meu, si gata... E plin de "mustati" pe la gura, DAR DOARME!!!
Mihaela si Flaviu
http://community.webshots.com/user/pojogao
Marox spune:
Buna mamici,
Intru pe fuga, peste citeva minute plec la munca, de, s-a terminat vacanta.
Alex e foarte cuminte cind ii tai unghiile, e un adevarat fenomen. Dar trebuie sa ma grabesc pt ca daca tine operatia prea mult se plictiseste si vrea sa plece. La fel la doctor, sta ca un mielut cind ii pune stetoscopul. Chiar cind il cauta in urechi e cuminte, doar ca se foieste si trebuie sa-l tinem. La vaccin nu zice nici "pîs", mai frica mi-e mie.
Sint de asemenea uimita cit e de cuminte la restaurant. Cred ca ii place la nebunie sa stea cu noi la masa. Am inceput sa-i comandam si lui meniu, dar din pacate pt cei mici nu-i prea multa variatie, in afara de sunca cu cartof fiert sau spaghete (nu va explic cum ne-am distrat pina le-am taiat bucatele) nu prea ofera altceva. In schimb ii dau din farfuria noastra, o data a luat cartofi cu smintina, alta data soté de morcovi cu orez si putina carne.
Voi le-ati luat cadourile de CRaciun sau macar de Sf Nicolae? Eu sint in pana de idei pt ca Alex nu prea e interesat de jucariile lui, i se par mult mai pasionante cartile noastre, telecomanda, telefonul, farfuriile, etc.
O zi placuta va doresc
bibi spune:
Desi stiu ca nu se cade ca dupa o absenta asa de lunga sa sa fiu eliptica, dar din criza de timp si lipsa de stare am sa ma limitez la....
Dana, ajuta-ma cu Codul. Ce-i cu linkul pe care l-ai postat? L-am deschis dar imaginea e prea mica si eu prea toanta ca sa stiu sa o maresc, asa ca n-am reusit sa descifrez prea mult din el, sau ma rog, nu din el, ci n-am reusit sa gasesc relevanta indiciilor date de tine: cutit/femeie. Stiu doar, ca la vremea la care citeam cartea am vazut la Diverta un catalog in care am identificat si mana cu cutitul si trasaturile feminine ale apostolului din dreapta lui Iisus. Help!
David e in faza in care scrie pe pereti, pe parchet si pe canapea. Cred ca m-am dus rau cu capul pentru ca pe mine taaaare m-a distrat cand am gasit peretii mazgaliti. Ba chiar am fost mandra si am sunat-o pe buni ca sa-i dau de veste.
Suntem in tratament cu helmiflores si seminte crude de dovleac, dar mai e cale lunga pana aflu daca a avut rezultat. Cica e belea mare cu oxiurile astea. Se scapa al naibii de greu de ele. Mai nou am primit instructiuni cum ca trebuie sa scutur lenjeria de pat in fiecare zi si trebuie sa aspir, la fel, in fiecare zi. La astea se adauga fiertul si calcatul lenjeriei intime si a prosoapelor. Mai dam si cu spirt pe ici pe colo, dar ma intreb ce folos daca dumnealui tot cu mainile pe jos, prin gunoi sau in wc umbra?
Sper sa ne mai auzim saptamana asta.
Bibi si David (08.07.2003)
http://community.webshots.com/user/bgoran
Ioana Sora spune:
Buna, fetelor. La mine la munca e nebunieee din cauza alegerilor si pentru ca se apropie sarbatorile.
Pojogam, as face cum spui tu, ca vorba aia, am scos-o si anul trecut toata iarna. Dar are viroza si inca nu i-a trecut. Tocmai ce ne-a schimbat tratamentul... Cat despre adormit la pranz, uraaaaaa ! Azi, pentru prima oara, s-a dus singura la patut si a inceput sa spuna "nina, nina"... Pus fata in pat, fata inchis ochisorii di dormit.
Cgabi, frumos foc ! Sa-ti traiasca !
Andra, multumesc. Sunt convinsa ca toti spun cuvintele si sunt haiosi...
Mey, am pierdut discutia cu animalele ! Ce aveti, fetelor ? Nu pot sa-mi iau un caine acum ca mi-ar spune mama cuvinte "dulci". Adica ar trebui sa iasa laplimbare si cu fi-mea, si cu cutu'... Dar, daca avem grija de caini sau de pisici, nu e nici un pericol. Iar fi-mea e topita dupa catei. Iar cu pisicile alor mei... He-he ! Are fi-mea caluti ! Se joaca toata ziua cu ei. ii smotoceste, ii mai bate din prea multa iubire... ii alearga... iar bietii pisoi cand o vad nu stiu pe unde sa se mai ascunda, ca sunt sufocati de dragostea pentru ei.
gio spune:
Buna fetele
ca sa ii raspund Magdei, sa nu intrati la banuieli ce e cu semnul , le povestisem fetelor la intalnire ca-mi facusem un test de sarcina si-mi iesisera 2 liniute...Nu stiu frate ce mi-a venit sa fac testul ala, ca il primisem gratis la babyexpo...in fine, nu sunt insarcinata, ar fi si culmea cu sterilet, dr mea facea misto ca m-ar fi propus pt cartea recordurilor...probabil ca am eu ceva defect, ca de ametit tot ametesc..dar daca nu sunt insarcinata, pana cad lata nu ma duc sa-mi fac alte analize..
Pupici,
Gio si Taisia
cgaby spune:
mersi pentru aprecieri (la adresa copilului). noi de 4 seri dormim fara suzeta!!!! peste zi o mai cere cand il dor dintii, dar foarte rar si nu i-o dau de cate ori o cere!!!!
asa ca eu zic ca suntem pe drumul cel bun!!!!!
asteptam incurajari!!!!!
toate cele bune
gaby si stefan
anamaria spune:
bibi - nu te speria chiar asa cu oxiurii, eu am avut cand eram mica si am scapat din ce stiu eu, ai mei faceau si ei tratament - adica toti cei care merg la toaleta in aceeasi casa, parinti, buinici, etc. eu zic ca doar calcatul temeinic al lenjeriilor e suficient, nu-i musai sa le si fierbi - acum sunt detergenti ca lumea, nu mai e ca pe vremea lu' bunica, cand era ea fata!
mihaela - si bogdan al meu adormea des in scunul de masa, cu capul pe masuta... mai ales la restaurant, la mare, niciodata nu prindea felul II ziceai ca bea prea multa bere, saracul - ne stia toata lumea pe acolo.
tudor in schimb adoarme mult mai greu, ziua il legan pe picioare l-a obisnuit soacra-mea, plus ca e mai rapid, si cu inca un nebunatic acasa, in vacanta, era cam greu sa fie liniste ca sa doarma singurel. doar cu suzy. noaptea adoarme in patul nostru, fara leganat, singur, doar ca nu vrea deloc sa se culce la el in patut - il mutam dupa ce adoarme.