Copilasi de iunie - iulie 2003 (35)
Raspunsuri - Pagina 7
gio spune:
Buna mamici,
Elena, noi v-am tot citit, dar nu aveam nimic interesant de spus...suntem bine
Si Taisia ia oscilo, il dizolv in apa si il bea, pare ok, nu stiu ce sa zic.
Carmenutza, intr-adevar, cum au zis fetele, v-a facut Maya!Eram si noi duminica in Mall si pusese Taisia ochii pe o jucarie de laTommy de am scos-o in urlete din magazin, dar nu era sa o cumpar ca era un milion si ceva...daca punea ochii pe ceva mai ieftin, negociam.
Cornelia, zi-ne ce te-a enervat ??
Crisa, cred ca si eu am ratat postarea ta cu luna de miere, oricum, distractie placuta!
Si voua, Bychi!
Si mai va citim...
Absentele nemotivate, unde sunteti????
Pupici,
Gio si Taisia
cgaby spune:
crisotexa-merci de apreciere. da. este catelul socrilor mei cu care am stat pana la 10 luni.de ce? ai ceva impotriva cateilor???
elena ltd - merci de urari.si mie imi place f mult poza aia!!
va pupic.
revenim!!!
cgaby
crisotexa spune:
Gaby, sunt TOTAL impotriva cateilor!!!!
De aia am un fox terrier sarmos pe care il pup toata ziua .
Crisa
carmenutza spune:
HUO....ce ati sarit toate asa....."te-a facut Maya"..intai sa arunce cu piatra cine nu se simte vinovata la capitolul asta....
Dana, eu nu o cresc dupa "manual" o cresc dupa "net" si netu' zice ca am voie.
GIO, noi am scapat ieftin..200.000 lei da' daca te gandesti ca numai pentru vreo 2 ore, basca ca este urata cu spume...
Carmen si bb Maya Alexia
http://www.community.webshots.com/user/carmenmaya
amik spune:
noi am cedat cu un catel cat mine de mare pe care alex nu-l mai lasa din brate...deh,poate gresim.dar poate totusi va semana cu noi,ca tare cuminti copii am mai fost!
revin putin mai tarziu.
Alexandra mare si Alexandra mica(10 iulie 2003)
http://community.webshots.com/user/alexandracojocaru
carmenutza spune:
Crisa , esti simpatica foc ..ca de obicei.
Carmen si bb Maya Alexia
http://www.community.webshots.com/user/carmenmaya
alexandrueduard spune:
Salutare!
Am intrat doar sa vad ce faceti . Cu vremea asta nasoala nu am chef de nimic.
Am facut azi un tort cu mere intregi si i-a placut lui Alex f mult. In rest ne pierdem timpul impreuna prin casa. Ne jucam, calarim toate paturile , fotoliile si canapeaua. Azi l-am scos putin pe balcon si l-am pus pe tricicleta. Am stat un sfet de ora ca sa ia putin aer.
Gio: ce faci ? Adica.......ce faci
Crisa: sper sa ai cea mai frumoasa luna de miere si sa va distrati ca niciodata pana acum! Stai linistita ca puiul tau o sa fie bine.
Bychi: ce bine ca Tibi e invatat cu drumurile lungi!Alex mai mult de 1h si 1/2 nu doarme si se trezeste si el daca oprim la semafor. Drum bun va doresc si sa va distrati de minune!
Magda si bb Alex puisor
http://community.webshots.com/user/edyalex
maria m m spune:
Buna fetelor,
Eu orice as face,nu pot sa-i tai unghiutele cand doarme.Se trezeste imediat.
carmenutza-si Paulei ii cresc repede unghiutele.Ce simpatica e Maya la faza cu shoppingul.Asa a facut Paula intr-o librarie,a pus ochii pe o carte cu o coperta haioasa,un pui mare si galben.A trebuit sa luam cartea pt ca tipa de numa cand i-o luam jos din mana.
bychi-ce bunatati papa al tau copil...Mersi ca mi-ai amintit ca a aparut suplimentul de la Mami ca uitam de el.
crisa-sa te simti bine in luna de miere.
Bibi,Lya,unde sunteti?????????
Magda-ce i-as face si eu tort cu mere Paulei dar nu-i plac.Nu stiu de ce caci eu mananc cantitati uriase de mere pe an.Imi plac la nebunie.
Paula are un par asa de ondulat(nu e cret,doar ondulat) caci orcit incerc sa o piaptan,sa-i aranje parul,tot in toate directiile ii sta.
Ieri a mea scumpa fetita nu a vrut sa doarma,a pus-o tati la culcare la 9(ca de obicei) si pe la 9:30 a inceput sa planga.Am luat-o si pe la 11 am dus-o inapoi.Sper sa nu-si faca un obicei din asta...
In Oradea tot uratel e afara(azi de dimineata a fost soare,dar acum...).Sincer,abia astept sa ninga(sa scapam de ploaia asta urata) ca sa o dau pe pisica cu saniuuuuuuta(am citat-o pe Miru,asta e visul ei....sa ninga sa se dea cu Paula cu sania).
maria, de Paula (1 an) si Miruna (13 ani)
Doinna spune:
Astazi puiul meu implineste 1 an si 5 luni!E un scump istet si plin de viata.Ii place sa se joace cu copii dar de cele mei multe ori sfirseste prin ai pisca (nu stiu daca face asta din dragoste)Taica-su are niste semne pe fata de zici ca ne-am batut)dar cind zimbeste il ierti de toate relele.Vrea mereu sa fie in centrul atentiei iar daca cineva il ignora se face auzit.
Maria,si noi ducem un adevart razboi pina taiem unghile sau schimbam pampersul,eu sper sa fie doar o perioada prin care tb sa trecem....
Doina si bb Daniel