Mamici de martie-aprilie 2005 (7)

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns hiroral spune:

Buna burtici!!Vad ca in weekend toata lumea se relaxeaza si foarte bine face!!Ce vroiam sa va intreb eu,ca de fiecare data cand merg la doctor uit sa intrebmancarurile piperate sau iuti avem voie sa mancam??Sotul zice ca nu e atat de bine si stiu si eu asta, dar nu ma pot abtine.Nu mananc zilnic si vroiam sa stiu daca poate afecta cu ceva pe bebe chestia asta?De exemplu azi ma gandeam sa fac o ciorbita si sa mananc cu un pic de ardel iuteca nu am mai mancat de mult dar ma mai gandesc...Sanatate multa si la burtici!

Raluca&bebe 20 saptamani

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lorelai spune:

hiroral (raluca), pe bebe nu il afecteaza mincarurile picante. tu poti avea arsuri la stomac si reflux de acid dar el/ea e bine merci. maninca fara grija, daca nu abuzezi esti ok. si eu mai scap in trifoi si maninc picant sau mincaruri care stiu ca imi dau arsuri. iau un antacid si am rezolvat problema.

Lorelai, DPN 21 martie

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns an-k spune:

hiroral eu stiu ca gustul viitorului copil se cam formeaza la mama in burta, adica eu incerc sa mananc orice, sa-l invat pe bb din timp, sa pape si sa nu fie mofturos(orice dar nu exagerez, putintel...)

anca DNP21martie

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns an-k spune:

in rest noi noutati nu prea avem, crestem(si eu si bb), si asteptam urmatoarea vizita la dr
adriana multumesc pt link
la burtici

anca DNP21martie

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns hiroral spune:

Multumesc pt sfaturi Lorelai,Anca !!Am sa mananc mai putin asa da in rest nu pot fara si data viitoare cand merg la doctor am sa-mi scriu pe hartiuta ce am de intrebat ca uit mereu.LA voi cum misca bebe ca la mine simt uneori ca mai are putin si iese asa de tare impinge cred ca o sa fie daca o sa fie baietel daca nu o sa fie o fetita puternica nu gluma!!

Raluca&bebe 20 saptamani

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adrianafedorca spune:

eu nu-mi dau seama daca misca, am facut 17 saptamani vineri smt niste chestii prin burtica , de parca ma gadila cineva, dar foarte foarte fin, o fi bebe?
luna asta am mai luat si eu 1 kg ,in total 4, adica 64kg, dar nu se vad, sper sa nu se vada nici dupa ce nasc,
nici la noi nu sunt noutati si eu abia astept sa merg iar la dr sa vad pe bebe, si la la eco morfo pe 7 dec, poate aflu si eu ce e bebe

mai fetelor voi v-ati gandit ce nume puneti la bebelusii vostri? ca eu un nu prea pot sa ma decid...

pupici
Adriana si bebelinul din burtica 17+

Daca vrei cu adevarat gaseste o cale, daca nu vrei gaseste o scuza

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns smmiha spune:

Salutari gravidutelor!
Eu am avut un weekend linistit, dar nu prea frumos pt ca-s racita.N-am luat nici-un medicament pt ca mi-a fost frica, azi merg la medic sa intreb daca totusi pot lua ceva. Mai ales ca in primele doua zile de raceala ma doare capul ingrozitor din cauza unei sinuzite de acum cativa ani.
In rest, bebele meu a fost super activ zilele astea, i-am citit povesti si eu si taticul lui si i-am luat si primele hainute, doua bodyuri pt nou nascuti.
Raluca(Hiroral), si eu il simt cateodata la fel pe bebe, parca ar vrea sa iasa afara atat de tare impinge.
Adriana,eu si sotul meu stiam de multi ani cum vom pune numele la copii, doar primul nume, celalalt urmand sa-l alegem cand va fi cazul. Am zis ca daca va fi baietel il va chema David,iar daca va fi fetita Anna. Cum la ecografia 3D de la 17 sapt medicul a zis ca-i baietel am stabilit ca-l va chema David Andrei.
Si noi craciunul si revelionul le vom sarbatori in familie, iar eu abia astept pt ca anul acesta va fi diferit de toti anii de pana acum. Vom face pomul de craciun special pt albastru cu argintiu.
Va pup si sa aveti o saptaman superba, in ciuda frigului de afara

Mihaela si bebe jucaus (DPN 25.03.2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns infofun spune:

Fetele ce faceti??? Noi facem bine, bb are program de gimnastica, si eu am o stare ff buna!!! Nu ma doare nimic si ma simt bine, asta imi da f multa incredere si optimism.
Eu mananc cam de toate, atat ca nu-mi place carnea decat gratar uscata. In mancare nu-mi place. Tocmai ce am baut un cappucino si s-a trezit bb si asa face niste tumbe!!!
Mai voi deosebiti miscarile de lovituri? Ca la mine cand loveste il simt bine, iar cand se intoarce sau se misca el, asa fara sa ma loveasca parca as avea un sarpe mai puternic in burta care se zvarcoleste, la voi cum e???
Va pupacesc si sa auzim de bine fetele!!!

GabrielaHope si bebitza din burtica!!! DPN 18 Martie
"Cel mai mare pacat este acela de a nu zambi, macar odata, in fiecare zi de viata!"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns GabiG spune:

Fetelor,
voi il simtiti pe bebe in fiecare zi? ca eu uneori nu il simt deloc (doua zile la rind, de exemplu), desi clar se misca. In weekend nu l-am simtit, acum parca simt ca tremura ceva in burtica, dar f fin. Sau este el un finutz si nu vrea sa o deranjeze prea tare pe mama. 3 zile am avut dimineata leucoreea cam maronie. Nu ma ingrijorez, dar vreau sa intreb daca a mai experimentat cineva.
Va pupam si va anuntam ca pe 1 dec aflam si noi (daca ne da voie bebele) ce va fi.
Numai bine la toate!

, Francesca 2 ani 5 luni + bebe din burtica DPN 19 apr.2005
Pe lumea asta exista un singur bebelas (copil) perfect! Si fiecare mama il are!
http://www.geocities.com/adrianb74

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns betilina spune:

Buna burtici cu mamici! A fost cam liniste in weekend, dar e bine ca totul a fost in regula. Noi am muncit pe branci si am mai facut ceva curatenie, pt ca se impunea, dupa lenea din ultima perioada. Suntem bine sanatoase, desi am trecut in sapt 25, bebelina bocaneste toata ziua prin burtica, uneori chiar f tare. Sambata la 5 dimineata m-am trezit prima oara din cauza bocanelilor bebelinei! Uneori se impinge asa de tare ca se vede o mogaldeata prin burta!
Dialori sa-ti traiasca bebelina si sa ingrosam aici randurile mamicilor cu fetite!
Oana mersi de informatii. Eu am facut eco morfologice la 19, 22 si 24 sapt si stiu ca este bine, dar as fi vrut sa o vad si eu mai bine si as fi vrut sa o inregistrez sa o am amintire!
Draga Ligia in timpul sarcinii poti face si candida si poti sa iei si tot felul de ciuperci de pe la spital, daca stai pe acolo, dar nu te impacienta mergi la un control si dr va sti ce sa-ti dea.
Simonnete eu am facut eco morfologica la Medlife si a fost 1.300.000. Eco morfologica este f importanta pt ca iti masoara bebe din cap pana in picioare, fiecare parte a corpului si fiecare organ, sa vada cum se prezinta, daca are dimensiunile si consistenta normala. Eu sunt la dna dr Corina Echim. Tu?
Getulici o amniocenteza am auzit acum 3 sapt ca este in jur de 8-10 mil.
Sibip f buna propunerea ta cu intalnirea. Celelalte mamici au reusit sa organizeze ceva intalniri. Poate incercam si noi ceva.
Clio nu te supara ca ai burtica mica. Abia dupa 19-20 sapt incepe sa creasca mai serios, si crede-ma ca in momentul cand creste devine din ce in ce mai greu sa te deplasezi, sa faci treaba si restul. Asa ca ai timp destul pt a avea proportii de graviduta! Daca vrei sa vezi o burta mare uita-te la poze!
Hitoral e bine sa mananci orice, dar ai grija ca dupa 6 luni incepi sa ai probleme cu stomacul din cauza ca este restans si incep din nou arsuri si reflux de acid gastric. Daca nu mananci mult o data si iei numai ce-ti prieste e ok.
Adriana felicitari! Cred ca tocmai ai simtit pe bebe! La inceput asa este mai mult o falfaiala, dar in scurt timp o sa simti cum bocaneste!
Ai dreptate Infofun, asa e si la mine. In plus cand se intinde, simt si ma cam doare ca se impinge atat de tare!
GabiG nu stiu daca e chiar ok sa nu-l simti 2 zile. Mie dr mi-a spus ca daca nu il simt mai mult de 24 de ore sa-i spun. Si eu am patit o data sa nu o simt de dupa-amiaza pana a doua zi la pranz si sincer m-am speriat. Mai bine intreaba dr si vezi el ce spune. Vezi si cu leucoreea aceea maronie ca nu e prea buna! Sanatate!
Acum va las si sper ca nu v-am plictisit cu atata scris. Va pup si sa auzim de bine!

http://community.webshots.com/user/betinacio

Betilina 25 sapt si mariuca

Mergi la inceput