Mamici de martie-aprilie 2005 (7)

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns an-k spune:

azi e luni, o noua saptamana, eu exact duminica implinesc saptamana, si am intrat in sapt 23- burtica e... maricica bine
despre apendic se pare ca m-am spertiat degeaba, nu m-a mai durut, sa fii fost acolo jos bazinul care se dilata sa faca loc uterului? poate ca asta m-a durut asa?
in rest suntem bine, noi doi ca tati a reusit nu stiu ce sa ridice si acum are niste dureri de spate..., ia dat dr o sapt repaos la pat,- si de sambata de cand a fost la dr aproape numai in canapea sta si se uita la tv si asa ma enerveaza...
of fetelor mai veniti si pe aici, in weekend e liniste se odihnesc , dar nici in timpul sapt nu-i mare zarva, eu va astept si va urmaresc mai mereu
si sa auzim de bine

anca DNP21martie

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ana71 spune:

Buna mamici,

Ce parere aveti de vremea asta atat de urata? Pe mine ma cam deprima...Am fost cam agitata in week-end-ul asta, baietelul meu e cam racit (n-a facut febra, dar tuseste, rar ce-i drept, dar o tuse latratoare si eu am o obsesie cu laringita). Am vorbit cu pediatrul, mi-a dat un tratament si mi-a zis sa stau linistita. DAr si vremea asta si raceala lui (desi e la fel de neastamparat si vioi ca de obicei)m-au cam agitat. Sambata seara, de fapt noaptea nu am putut dormi mai deloc. Am avut o stare proasta, cuplata cu ingrijorare care cred ca i-am transmis-o si bebitei. Cert este ca mi se misca burta in toate partile. Dar ieri s-a mai calmat putin. Abia astept sa ajung la eco la dr. Pop (pe 10 decembrie) pentru ca m-a cam ingrijorat faptul ca mi-a zis ginecologul ca e mai micuta cu o saptamana decat normal. Totusi mie mi se pare ca loviturile ei sunt mai puternice, pentru varsta asta a sarcinii, decat la cealalta sarcina (atat cat imi amintesc).
Hiroral, nu cred ca ai de ce sa te ingrijorezi. Si mie la prima sarcina mi s-a intamplat la fel si dr. mi-a spus ca este normal (si sora'mea tot la fel a patit).
Infofun, sunt zile si zile, cand e mai activ sau mai putin activ. Oricum daca simti tu ca este ceva in neregula, du-te sa-ti faci o ecografie (mai mult pentru psihicul tau). Mie ginecologul mi-a spus sa incep sa ma ingrijorez cand nu simt nici o miscare a bebelusului mai mult de 8 ore.
va pup,

Ana (saptamana 24)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns coral spune:

Buna,
Simbata si duminica am fost sa vedem niste case, dar simbata dupa 5 case de urcat si coborit am renuntat, ma durea burtica. Inca nu am gasit o casa sa ne placa, pina in aprilie e timp berechet.
Apropo de greutate, intru in 18 saptamini si nu am luat nimic in greutate, maninc dar se pare ca stresul si-a pus amprenta. Dupa ecograf e mai mare cu mai mult de 1 saptamina.
Nana mea a avut operatie de apendicita fiind insarcinata in 4 luni, baiatul e sanatos si destept foc.
Mai nou am un stres cu vaccinul antigripal sa-l fac sau nu, inca nu m-am decis, dar parca tot nu l-as face.
In 2 saptamini ma duc la eco morfologica si o sa avem vesti noi. Sotul crede ca e fetita, eu as vrea un baietel si am si numele de vreo 10 ani. Indiferent ce o sa fie, o sa fie un copil tare iubit si tare, tare mult asteptat.
Pupici la mamici si burtici, ma duc sa vad o reluare de la confruntarea pentru presedinti.

There is a difference between knowing the path and walking the path.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mary-Jane spune:

Buna fetelor

Am avut si eu eco saptamina trecuta. Totul este bine, aveam 21+6 saptamini si toate masuratorile au fost intre 21+2 zile si 21+6 zile, deci bine si proportional.

Noi vom avea o fetita de data aceasta. Deja ma gindesc la nume, deocamdata Silvia, Eloise, Ana-Maria. Vom vedea, mai avem ceva timp.

Cristina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns daniela77 spune:

Si pe mine m-a chinuit o durere in partea drepta in josul burticii.. si chiar ma gandeam sa ma duc la doctor sa vad ce se intampla.. dar dimineatza nu m-a mai durut nimic,
Peste 2 saptamani merg la echo 4d.

Daniela DPN 10 MARTIE 2005

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ligia13 spune:

buna buna!
M-am intors si eu. Ma plingeam saptamina trecuta ca am febra.
Ei bine crestea si crestea , asha ca mi-am facut analizele.
Rezultatul: usoara infectie urinara
Asha ca am bagat in mine Amoxicilina .
Am o frica acuma, da ce sa fac, am luat-o ca cica febra e si mai nashpa.
Acu sunt bine!
Vad ca predomina fetitele prin zona , sau mi se pare mie?!
Eu inca nu stiu ce e!

Hai ca va pup!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns an-k spune:

hiroral... o fi fost telepatie sau nu stiu ce, dar azi am patit acelasi lucru stand la calculator,
Fac eu ce fac si dau cu mana in dreptul sanului drept, si realizez ca e ud- reactie- bravo anco, na ca ai dat apa pe tine!- bausem apa mai devreme, calma te-oi fi sfatuit eu pe tine dar cand m-am uitat atent era si la celalalt san, doar ca mai putin. Am sunat doctorul care mi-a zis ca e normal, si e semn ca voi avea lapte, a si mi-a mai zis ca o data intamplata situatia s-ar cam putea repeta, asa ca maine o sa merg sa-mi iau tampoane(nu stiu exact cum le zice) pt sani
lasi la

anca DNP21martie

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simonnete spune:

Buna seara fetelor !
am citit tot ce ati scris si concluzia este urmatoarea : si eu am dureri in zona apendicului mai ales cand rad sau tusesc. Intrebare :pana pe la ce varsta (de sarcina) se poate face operatia de apendicita, cu ce fel de anestezie(locala sau generala) si daca nu o fac, la nastere in timpul acelor contractii exista posibilitatea ca el sa se sparga si sa se ajunga la complicatii ???
Coral vreau sa te intreb si pe tine ceva: de ce eu sunt pe lista mamicilor de 2 ori ?
Va pup , va urez noapte buna si sa ne auzim cu bine !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns hiroral spune:

Salutare la burtici!!Anca ce vroiam sa te intreb nu stiu dar chestia asta cu lapticu o sa curga pana o sa nastem sau cum?? ca la mine vad ca am ore fixe seara, pe la 6 -7 asa deja incepe dar numai la un san la mine.In rest noi suntem bine bebe e activ aseara tati il striga pe numele meu ca el zice ca o sa fie fetita si bebe parca ii raspundea ca se misca intruna.Va si sarcina usoara in continuare!!

Raluca&bebe 20 saptamani

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Anca Micaela spune:

Dragele mele,

Am fost aseara la echo morfo-fetala si "verdictul" e clar: avem fetita. Probabil ca prima data, cand mi-au zis ce e baietel, avea cordonul ombilical intre picioare... Nu mai conteaza, oricum e sigur ca e carut roz! Totul e in regula cu copilul, slava Domnului. Mai rau e cu mine, ca am colul scurt si e posibil sa imi faca cerclaj maine doctorul. Stiu ca nu e complicat si ca e o masura buna, dar mor de firca! nu am fost in viata mea in spital si cu atat mai putin as fi vrut sa am probleme acum! Oricum, lucrul bun e ca nu am sangerat deloc, nu pierd lichid iar orificiile sunt inchise. Dar e posibil sa imi faca profilactic... . Asta e! Sper sa fie bine! O sa va tin la curent.
Va pup,
Anca Micaela

Mergi la inceput