Mamici de martie-aprilie 2005 (7)
Raspunsuri - Pagina 2
an-k spune:
adriana, mie dr mi-a prescris prenatale de cand i-am spus ca sunt gravida, eu le-am intrerupt la un moment dat deoarece aveam impresia ca ma constipa, cand i-am zis dr-ului mi-a zis ca nici sa nu ma gandesc sa nu iau, le-am reluat, am grija sa mananc cat mai natural(fructe legume), si merge treaba si la toaleta![]()
eu cat am fost in tara (stateam in giulesti) deci era aproape, am avut deaface cu dr. Muler, Puia si Mohamed (ultimul avea cab. particular chiar langa blocul meu), am avut o rana pe col care nu mai trecea, toti 3 oameni de nota20, inschimb e si exemplul negativ dr. Ranga (no coment), spitalul nu e cel mai curat, asa e. dar daca tu iti cunosti doctorul si stii la ce sa te astepti conditiile nu sunt rele. o prietena s-a operat acolo de nodul la san(nu mai tin minte numele dr) dar a avut numai cuvinte de lauda
anca DNP21martie
hiroral spune:
Buna fetelor!! Ce vroiam sa va intreb ca deja m-am panicat rau diminata cand m-am trezit aveam tricoul ud in dreptul unui san si nu stiu de ce mi-a curs ceva de la san si e prea devreme nu cred ca e bine deloc si am intrebat o prietena care e asistenta si mi-a zis ca sunt persoane la care li se intampla chestia asta si sunt persoane la care nu .Nu stiu ce sa mai cred eu zic ca nu e bine deloc.Voua vi sa intamplat chetia asta vreodata?? ce sa fac sa sun la spital sa intreb??
adrianafedorca spune:
hiroral eu zic ca asa ar fi cel mai bine sa suni la doctorul tau, el stie cel mai bine ce e, si nu amana, iti doresc numai bine si sa nu fie nimic grav
Adriana si bebe 16 saptamani
http://community.webshots.com/user/adrianafedorca
Daca vrei cu adevarat gaseste o cale, daca nu vrei gaseste o scuza
an-k spune:
hiroral eu am auzit ca se intampla, ca ar fii furia laptelui si la unele femei asa se manifesta
eu zic ca pt linistea ta sa dai un telefon la dr. tau care te va lamurii cu siguranta
anca DNP21martie
an-k spune:
fetelor, pe mine ma cam doare apendicul, de vreo 2 seri, si am inceput sa-l iau in seama- voi stiti ceva? se poate face operatie de apendicita in sarcina?
anca DNP21martie
hiroral spune:
Buna fetelor!! Am sunat asera la spital si am intrebat si mi sa spus ca e normal incepand de la 6 luni cam asa .Eu sunt acuma in saptamana 20 de sarcina si mi-au zis ca daca nu sangerez e ok,dar daca vreau totusi sa ma duc pana la spital sa ma vada sa vin.Multumesc pt sfaturi!!
Sanatate multa la toate mamicile si burticile lor!!
adrianafedorca spune:
an-k eu am o prietena care nu stia ca e insarcinata si a facut operatie de apendicita si a pastrat copilul si e un bebe sanatos si frumos, a fost alegerea ei , dar uite ca bebe e sanatos, ce sa zic, sa dea Domnul sa nu fie nimic, trebuie sa vorbesti cu medicul care te urmareste, cel mai bine zic eu dupa mintea mea ar fi sa nu fie nici un apendic, iti doresc multa sanatate
Adriana si bebe 16 saptamani DPN 30 Aprilie
adrianafedorca spune:
helloooooo pe unde sunteti fetelor?
geta_sava spune:
Buna fetele!La noi e bine inca mai e pana mergem iar la spital. Cunosc pe cineva care a facut operatie de apendicita in timpul sarcinii si nu are nik nici ea nici bb.Pupici la toate si sarcini usoare.
Erix pe unde esti mama??
infofun spune:
Mai fetelor al meu bb de doua zile si chiar si azi e foarte lenes, nu ma mai loveste, il simt foarte rar cand se mai intoarce si miscarea e slaba. E ceva rau, sau doar doarme mai mult?
AnK si eu aveam impresia ca ma doare apendicul uneori, vezi mai intai daca e vorba de apendic, ca poate nu e nimic de genul asta, si apoi intereseaza-te de ce poti face si tin-ne la curent!!!
Cam atat pentru azi va pup si sa speram ca totul o sa fie bine si bb sanatosi.
GabrielaHope si bebitza din burtica!!! DPN 18 Martie 
"Cel mai mare pacat este acela de a nu zambi, macar odata, in fiecare zi de viata!"