Mamici de martie-aprilie 2005 (7)

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns giliutza spune:

Nu va mai faceti atatea griji ca misca prea mult sau prea putin!! Mi-a zis mie o doctorita ca oricum muschii fatului sunt prea putin dezvoltati acum si nu are forta sa loveasca prea tare, asa ca... nu va mai panicati daca o perioada nu se simte, el sigur misca. Mai tarziu o sa vreti sa va lase sa doarmiti, sau sa nu va mai tina numai in suturi, asa cum bine mai zicea cineva pe forum!!!

O intrebare: va e teama sau nu de momentul final al sarcinii, cel pentru care ne pregatim atata vreme si anume nasterea? V-ati gandit la asta? Ca eu una cam tremur asa un pic...mai mult pentru ca am citit si auzit atatea lucruri neplacute care se intampla prin spitale! Sper sa mai prind curaj pana atunci, doar mai am cateva luni in fata...

Schimband subiectul, vad ca nu a mai pomenit nimeni de intalnire, daca sunteti de acord sau nu cu asta. Acus, acus vin sarbatorile, majoritatea o sa fie cu treaba, dupa aceea nu se stie cum va fi vremea, cum ne vom mai simti, ca doar ne apropiem vertiginos de termen...Ce ziceti, ne intalnim si noi asa ca fetele (cu burtile mari)?

Va pupa Giliutza si Adinuta (21+ saptamani)
Dr. Tutunaru - Elias

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sibip spune:

pai eu sint pentru intilnire! propun saptamina 51, adica 13-19dec., ca n-o sa fim inca in sarbatori dar probabil ca nimeni n-o sa mai aiba chef de munca! ce ziceti? mergem undeva (unde nu se fumeaza prea mult) intr-o seara? ca majoritatea inca mergem la servici, nu-i asa?
Giliutza, bineinteles ca mi-e teama de momentul final al sarcinii. Si nu numai de durere. Nu am fost internata niciodata si sint inca un bebe in ceea ce inseamna relatii spitalicesti. Plus ca sint o rusinoasa nr. 1.... plus ca nici macar n-am avut curajul pina acum sa tin in brate un bebe. plus-plus-plus. dar stiu ca toate trec si dupa aia o sa ne amintim numai momentele frumoase.
Oare cind va trebui abordat cu doctorul subiectul nasterii???
Ioana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabrielaveres spune:

Ceau mamici si burtici
Stiu ca nu vi-am mai scris de mult, dar am fost plecata din oras. Abia am asteptat sa ma intorc sa vad ce mai faceti am citit tot.
noi suntem bine cel putin asa cred.
BB misca intruna. Il simt mai ales seara dar si in timpul zilei se misca mereu cateodata ma si sperie.Nu stiu dc voi ati patit dar eu intr-o zi am avut impresia ca vrea sa-mi "rupa" burta se iminsese asa de mult in afara ca am ramas fara aer si l-am vazut(capul si corpul).Am vazut cum statea el acolo ghemuit ca un bob de fasole.M-ai placut dar ma si inspaimantat.A trebuit sa ma intind si dupa ce l-am mingaiat s-a retras inapoi.
De atunci a mai facut de vreo 2-3 ori asa dar nu iesit asa de tare in afara si nu ma durut asa de tare burta.
In rest cred ca nu s-a mai intamplat nimic deosebit cu noi.
De ingrasat m-am ingrasat numai unpic (asa zic eu)inainte sa raman gravida am avut 52kg si acuma am 55-56 depinde de zile.
Acuma avem 19+ saptaminisi burta mea abia acuma incepe sa se vada.
Pe azi cred ca nu am ce sa va mai povestesc asa ca pana pe data viitoare multi pupici la burtici si mamici

Gabriela cu 14 aprilie2005
Noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns geneviere spune:

Mamici si burtici,

pupici pentru toata lumea si felicitari mamicilor nou intrate!
Sunt foarte incantata de ideea de a ne intalni asa ca va rog mult sa va ganditi serios la acest subiect, chiar o sa ma gandesc la o locatie si voi reveni cu o propunere pentru o data!
Avem atat de multe sa ne spunem!

Mii de pupici de la Genni&BB-Carla

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns giliutza spune:

Sibip - pana sa abordezi subiectul la doctor eu zic sa intri pe infertilitate.ro si sa citesti acolo cateva sfaturi legate de nastere date de un doctor care se afla in exercitiul functiunii (Tutunaru). Am reusit sa citesc azi ceva si parca mi-a mai trecut un pic teama.

Gabriela - copilul tau e chiar un fenomen pentru varsat lui, esti sigura ca ai doar 19 sapt.?

Sunt de acord cu intalnirea in saptamana propusa de Sibip, dar nu in week-end ca sunt plecata din Bucuresti.

Cine mai subscrie si unde am putea merge?

Va urez o seara placuta si vise minunate!!

Giliutza:) si Adinuta:)
Dr. Tutunaru - Elias

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns clio spune:

Salutari!

Vin si eu!Vin si eu la intalnire!

Clio si bebelusa de 20 saptamani

Dr Tutunaru
Spitalul Elias

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns smmiha spune:

Fetele, imi pare foarte rau, dar eu nu pot participa la intalnire pt ca nu stau in Bucuresti. Mi se pare o idee super intalnirea.
Abia astept saptamana viitoare pt ca luni mergem la eco 3D din nou, iar marti la medic si sper sa am vesti bune, si sa-mi confirme ca am un baietel si ca e sanatos si in regula. Si abia astept sa-l vad pe puiut.
Va pup, azi imi este mai bine, am ramas doar cu tusea, dar in o zi doua sper sa scap si de ea.

Mihaela si bebe jucaus (DPN 25.03.2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns claudia_2803 spune:

Burtici, am o problema care nu ma lasa noaptea sa dorm: carceii. Am la un picior, dar fix in acelasi loc, cate un carcel de ma trezesc din somn de durere. Doctorul mi-a zis sa beau seara inainte de culcare apa tonica Voi ce sfaturi ati primit?
Noi ieri am facut 25 de saptamani. Si bebelusa mea e cam lenesa (cel putin asa mi se pare mie fata de prima). Asta mai mult se zvarcoleste acolo in burtica pe cand Laura lovea cu putere de se vedea prin burta . Poate dupa ce mai creste ...
De ingrasat ... m-am ingrasat cu 9 kg dar sincer nu imi dau seama unde-s. Doar ca a crescut burtica, restul ...

Gabriela (DPN 9 martie) & Laura (9 aprilie '01)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns coral spune:

Eu am circei si doctorul mi-a recomndat sa maninc produse ce contin cit mai mult calciu. Initial mi-a recomnadat sa iau pastilute dar o cantitate mai mare de calciu in organism provoaca contractii. Deci ma revenit la iaurturi, cascaval si brinza, eu nu-s fan de nici un fel al lor.
Ma inscriu si eu in clubul copiilor puturosei, al meu se misca din an in pasti, poate cind o sa mai creasca sa aiba mai mult antren.

There is a difference between knowing the path and walking the path.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabrielaveres spune:

Ceau mamici si burtici
Azi vad ca e liniste nu prea e lume.
Giliutza da avem 19+ mai bine spus peste 2 zile facem 20 sapt. Cel putin asa ne-a spus doc care ne-a facut ecografia.Stiu ca e ciudat ce mi s-a intamplat si eu m-am speriat dar doc. a spus ca nu e nimic grav. Se pare ca o sa am un tare neastamparat.
Azi nu s-a intamplat nimic deosebit,misca ca si deobicei (finut de data asta).
Fetelor am o intrebare si voi suferiti de insomnie? Eu de cateva seri de pe la 3 nu mai pot dormi(e adevarat insa ca pe la 20 si30de min dorm dusa)asta sa fie problema?
Multi pupici la burtici si mamici

Gabriela cu 14 aprilie2005
Noi

Mergi la inceput