Mamici de martie-aprilie 2005 (7)

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns kathywsha spune:

Buna fetelor,
Eu scriu mai rar...dar va citesc in fiecare zi..Oricum astazi este o zii deosebita, am aflat ca voi avea un baietel. Probleme majore nu avem doar ca , se pare ca are cordonul ombilical dupa ceafa. Doctorul mi a spus ca tinand cont de faptul ca sunt in doar 22 saptamani are tot timpul sa se mute...Voi a ti patit asa ceva?

ceea ce stiu este ca nu stiu nimic...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kathywsha spune:

Draga Adrianafedorca,
Eu zic sa stai linistita in privinta miscarilor bebelusului...al meu si acum la 22 sapt. abia misca ...e cam puturos. Cat despre ingrasat ... eu am luat pana acum 18kg (am 75kg la 1.70)...dar sunt plina de energie si muncesc de dimineata pana seara
Asa ca ... sanatoase sa fim

ceea ce stiu este ca nu stiu nimic...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns hiroral spune:

Gabriela(Infofun),si la mine e la fel cu acele intarituri si eu le am aproape in fiecare zi, ca se face cateodata asa un montulet in partea dreapta sau stanga jos si daca pun mana il simt pe bebe f. bine.Asta se intampla uneori cand ma ridic din pat prea repede sau fac miscari bruste,in schimb eu zic ca e ok,se misca el acolo inautru.oricum data vitoare cand am sa merg la control am sa intreb si eu doctoru. la burtici si mamici!!Sa!!natate multa la toata lumea

Raluca&bebe 20 saptamani

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ana71 spune:

Buna fetelor,

Ma bucur ca sunteti bine si felicitari noilor venite.

Adriana e normal ca bebe sa miste mai incet la inceput (el de fapt misca dar nu toate miscarile lui sunt percepute de noi). Si la mine, dupa ce am simtit-o prima oara, vreo 4-5 zile nu am mai simtit nimic dupa care o simteam cam o data le vreo doua zile. Parca de prin saptamana 20 am inceput sa o simt foarte clar si acum uneori ma trezesc noaptea miscarile ei .

Gabriela (infofun) si mie mi se mai intareste uneori burtica, dar nu ma doare si uneori iau un No-spa, alteori stau intinsa in pat. Stiu ca doar contractiile dureroase (sau insotite de sangerari) pot fi periculoase.

Eu nu prea am luat mult in greutate (nici pofte excesive nu am), initial am avut 57kg, am slabit vreo 3-4 kg in primele luni datorita greturilor si varsaturilor si acum am in jur de 61kg.

Eu sper sa nasc tot natural (desi prima nastere nu prea a fost usoara, dar nici nu m-a speriat incat sa nu accept decat cezariana), dr. meu este impotriva cezarienelor fara un motiv medical si, din cate am auzit refacerea este mult mai rapida in cazul nasterilor nturale. Sincera sa fiu ma cam sperie epidurala (cand am nascut prima oara - dar sunt aproape 5 ani de atunci- dr. imi spunea ca nu prea sunt la noi anestezisti specializati in altfel de anestezii si nici moasele nu prea aveau experienta atunci), plus ca ideea de a nu avea control asupra corpului meu ma cam sperie. Dar o sa mai discut cu medicul. La prima nastere m-au ajutat moasele foarte mult (le si stiam de la un curs organizat de maternitate pentru viitoarele mamici), au fost foarte dragute si cooperante.
In rest, o sa mai merg la dr. Pop pentru o ecografie pe 10 decembrie. Voi cum stati cu calciul? Eu mi-am facut niste analize si este sub limita, dar medicul mi-a spus sa incep sa iau doar peste vreo 2 saptamani.
Va pup si sa auzim numai de bine,

Ana (saptamana 26) DPN 8 martie 2005

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gegea spune:

Buna, fetelor!
Treceti-ma si pe mine cu DPN 14 aprilie...
Sunt mai noua pe aici...Imi pare bine ca existati...
Va pup si va transmitem multi pupuici!
Geani&pui de om

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns raluk spune:

salutare la mamici
eu va scriu mai greu dar citesc ce scrieti mereu
saptamana asta imi este mai bine dar am avut si 2 saptamani de concediu medical
copilasul meu ar fi vrut dupa mintea lui sa iasa
dupa tratamente intense si stat in pat mi-am mai revenit insa cel mai rau e cu contractiile dureroase
doctorul imi recomanda repaos total eu insa am mai venit putin la servici ca mor de plictiseala acasa...........cu toate astea de prin decembrie gata.........imi mai iau un medical apoi in ianuarie intru in prenatal......chiar daca o sa mor de plictiseala macar sper sa fie bebe.........se pare ca exista la mine pericolul sa nasc imediat dupa ce implinesc 7 luni
va chinui cu problemele mele...........
s-ar parea ca o sa am o fetita exact ce imi doresc ..cu toate astea sunt reticenta nu de alta dar dac anu a vazut bine medicul la eco?
bebelina misca mereu face tumbe si imi da picioare mereu ....uneori imi taie respiratia
........cat despre nastere .........eu cezariana........obligata de starea sanatatii ..........dar si din principiu.........am auzit mult prea multe istorii.........cele mai multe crunte.........si nu numai in romania.........
as avea atatea sa va povestesc....mai scrieti si voi ......
ma bucur ca exista DC si mai vad pareri
saptamana asta imi pun retea si in casa ...........ca sa putem comunica si cand nu mai vin la servici......

apropo de harnicie...........eu peste 2 saptamani imi schimb mobila in casa...........

salutari la toata lumea........

raluca si bebe de 22+ saptamani

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns infofun spune:

Salutare si multumesc de raspunsuri fetelor, sa va spun ce am facut aseara: pentru ca toata ziua bb a fost cam lenes si nu prea a miscat si aseara nu vroia nici in rupul capului sa-mi dea un semn de viata, mi-am apasat usor si rapid burta in locurile unde stiu ca misca de obicei, si ce credeti fetelor mi-a raspuns, a facut cateva tumbe m-a lovit de vreo doua ori si apoi iarasi a fost liniste, imi venea sa-l pup, :( dar nu ajung la burta :)!!! Asa ca am inteles ca are chef de somnic si nu de jucat, si l-am lasat in pace, si nici acum nu misca, cred ca doarme. Sunt zile in care se misca tare si aproape mereu si zile ca cea de azi in care nu vrea.
Vreau sa ne fie la toate bine si sa vorbim dupa nastere de bebelusi nostri!!! Va pup.

GabrielaHope si bebitza din burtica!!! DPN 18 Martie
"Cel mai mare pacat este acela de a nu zambi, macar odata, in fiecare zi de viata!"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns smmiha spune:

Gabriela (Infofun) m-a distrat mesajul tau, ca si eu fac la fel cand mi se pare ca nu l-am simtit demult timp pe bebe. Ma apuc si-l rog sa-mi dea un semn si ma mangai si ma apas pe burtica si de cele mai multe ori imi raspunde. Uneori ma gandesc ca-l stresez cu paranoia mea, ca el micutul poate doarme si io vreau neaparat sa miste, dar nu ma pot abtine.
Geani bine ai venit printre noi si sarcina usoara si bebe sanatos!
Raluca, multa multa sanatate si Doamne ajuta sa duci sarcina cat mai aproape de termen!
Micutul meu noaptea e cel mai activ, imi trage cate un sut...
Abia astept sa merg din nou la eco 3D lunea viitoare sa-l mai vad, mai ales ca acum e mai marisor decat la eco de data trecuta.
Eu inca ma lupt cu raceala, tusesc atat de mult incat incepe sa ma doara burta si ma ingrijorez sa nu pateasca bebe ceva.
Va pup si sa auzim numai vesti bune!

Mihaela si bebe jucaus (DPN 25.03.2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns daniela77 spune:

Buna fetelor,
Bine ati venit printre noi, fetelor nou venite, sarcini usoare si bebei sanatosi.

Ce pot sa spun, toate bune si frumoase, misca bb, nu prea mai am arsuri.. insa azi este a 3-a zi de cand am o cumplita diaree. Am fost la medic luni dimineatza si mi-a dat Smecta si No spa.. si nici o ameliorare. Chiar nu mai stiu ce sa ma mai fac.

Si inca ceva.. ati auzit de Ferograd fol?? Si unde as putea gasi?

Va pupic

Daniela DPN 10 MARTIE 2005

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ako spune:

salutare frumoaselor,
hop si io, adica si noi. profilul nostru ar fi acesta: 2 pushtani, a 21 saptamani fiecare, si una bucata de 33 ani mama. pan' acu' totul ar fi ok. pe 1 decembrie vom sarbatori printr'o echo 4D. sper-sper si iar sper sa fie totul bine.
ce bine ca sunteti!.....:)

Mergi la inceput