Mamici de martie-aprilie 2005 (7)

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns DIALORI spune:

Buna fetelor,

Despre noi ce sa va spunem ca suntem bine, mancam normal, chiar cu prima fetiza am mancat mai mult , dar cu fetitza asta vadca nu mea vrea sa mai maninca mult, poate mai incolo adica pe la 5 luni o sa incep sa maninc si eu mai mult; acum ce sa va spun ca nu prea e asa activa ca prima, oricum sunt cam bulversata ca in pagina desprecopii imi spune ca sunt in 21sapt. si 5 zile , iar in pagina parinti .com imi spun ca sunt in 24 sapt. acum pe cine sa mai cred?
Am intrat si eu pe situl cu care la scris claudia_2803 si mi-a iesit ca e baiat , iar pe situl cu chinese birth mi-a iesit ca e fata, iar in altul mi-a iesit ca e baiat, acum nu mai stiu ce sa mai cred, oricum in luna a 7-a o sa mai fac o eco si am sa vad ce o sa-mi zica, daca e fata sau baiat, ca eu stiu ca e fata, dar sincer sa va zic nu mai stiu ce sa cred.
Va pup si va urez multa sanatate voua si la bb-ei.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adrianafedorca spune:

mie mi-a iesit baiat, asa mi-a spus si dr la ultimul control, si eu simt ca e baiat, dar o sa vad sigur pe 7 dec cand fac ecografia morfologica,daca ne-o lasa sa vedem ce e si nu o fi rusinos,

in rest ma simt excelent, chiar ma minunez si eu, burtica nu mai doare asa tare, probabil ca m-am obisnuit, si am o energie in mine ca parca as zugravi toata casa si tot as mai face ceva ..., in schimb de cateva zile ma trezesc la 5-6 dimineata si gata cu somnul meu, mor de ciuda,si voi patiti la fel?

mai fetelor la inceput bebelinul se simte in fiecare zi ? sau cum? ca eu l-am simtit sambata ,duminica parca am mai simtit ceva dar mai vag si luni nimik, sau e inca prea mic ca sa-l simt zilnic? sunt ingrijorata,si pana pe 7 decembrie cand fac eco mai e, va rog din suflet sa-mi spuneti cum a fost la voi

pupici la mamici si la burtici si numai bine

Adriana si bebe 17saptamani si 4 zile

Daca vrei cu adevarat gaseste o cale, daca nu vrei gaseste o scuza

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns smmiha spune:

Salutari!
Eu sunt tot racita, medicul n-a vrut sa-mi dea nimic decat un sirop pt tuse de la plafar. Mi-a zis sa nici nu-mi fac vaccin antigripal.
O sa ne fie tare greu cu sarcina in lunile friguroase, dar pana la urma trebuie sa trecem si peste asta.
Bebe e tare activ in ultimul timp, azi dimineata chiar m-a trezit cand mi-a dat un sut de-am zis ca vrea sa iasa afara.
Am intrat si eu pe acel site si mi-a iesit tot baietel, asa cum mi s-a spus la ecograf.
Adriana, eu pateam asa, ma trezeam foarte devreme dimineata la 4-5 si nu mai puteam adormi si-mi mai veneau si tot felul de ganduri nu din cele optimiste. Ca sa nu ma mai trezesc am inceput sa ma culc seara numai dupa ora 11,30 si am reusit, dorm pana suna ceasul.
Nu te mai stresa, ca bebele la inceput misca mai putin, de fapt tu nu-l simti tot timpul, depinde probabil de pozitia in care se afla, si la mine trecea si o zi fara sa-l simt, iar acum bubuie in burtica aproape non stop.
In legatura cu nasterea as opta pt nasterea normala, dar cu epidurala, acum conteaza si alti factori, dar prima optiune e nasterea normala.
Va pup si aveti grija de voi, sper sa-mi mai revin si eu pana maine.

Mihaela si bebe jucaus (DPN 25.03.2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns infofun spune:

Mai fetelor va rog spuneti-mi si mie la voi se mai simt acele intarituri de burtica, ca la mine se mai simt uneori nu asa des ca atunci cand au inceput dar mai sunt, si sunt cam ingrijorata!
Mai si cu miscatul la fel e si la mine sunt cate doua zile in care aproape nu-l simt deloc, si apoi nu se mai linisteste, o fi normal?
Va pup si mai vb ca nu prea mai am timp sa scriu!

GabrielaHope si bebitza din burtica!!! DPN 18 Martie
"Cel mai mare pacat este acela de a nu zambi, macar odata, in fiecare zi de viata!"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns smmiha spune:

Gabriela (Infofun), si la mine e la fel cu intariturile burticii, le mai simt, dar mai rar ca la inceput. Mie medicul mi-a zis sa nu ma ingrijorez decat daca incep sa si doara sau pe langa intarituri pierd sange. Bebele meu de vreo 4 zile e super activ, dar de ex. miercurea si joia trecuta abia a miscat seara si putin dimineata. Au si micutii ritmul lor, principal e sa miste din cand in cand si sa nu treaca o zi fara sa-l simti.

Mihaela si bebe jucaus (DPN 25.03.2005)

Mergi la inceput

helloooo pe unde sunteti?

fetele cu burtici mai mari va mai aduceti aminte ? bebelusul misca in fiecare zi la inceput sau nu? ca eu tare sunt ingrijorata, cred ca l-am simtit si eu sambata si parca si duminica dar mai putin si luni nimik azi nimik , nu stiu ce sa mai cred....imi vine sa fug la dr sa-mi faca o eco sa vad eu ca bebe e bine.

cat despre nastere si eu tot normal cu epidurala, daca se poate , si mi-e mi-e frica de mor, dar nu ma mai gandesc , oricum mai e pana atunci, deocamdata ma gandesc la altele, fetelor ganditi-va ca dupa aia o sa va tineti in brate puiul si va spun eu ca uitati de frica
pupici la burtici
Adriana si bebelinul 17 +

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns coral spune:

Raspund la apel, ma misun pe aici.
Daca ar fi sa ma iau dupa ce povestiti voi, pai ar trebui sa fiu in panica rau, bebele meu e un puturos o fi meteo-dependent, se misca numai cind e soare si cum soare e rar...
Adriana eu cred ca bebelusii au ritm si personalitate proprie, ai putintica rabdare, dupa, o sa incepem sa ne vaitam ca se misca prea mult si nu ne lasa sa dormim. Cred ca amindoua am tras cu urechea la mamicile de ian-feb.
Eu inca nu m-am gindit la nastere si mi se pare tare mult pina atunci. As dori sa nasc natural, frica nu imi este de loc, poate si datorita faptului ca evenimentul mi se pare undeva tare, tare departe.
Deocamadata cautam un cuib si nu o sa cumpar nimic pina nu se naste. Cum s-ar spune n-am nici o grija.
La noi vremea o cam baladeste nu-i nici f frig, e ceata si cumva totul arata ca oprit in loc, sper sa avem un Craciun cu zapada.
Apropo de greutate eu nu am luat mai nimic in greutate si sunt in aproape 20s, voi ce bunatati pregatiti, poate ma inspir si imi creste si mie pofta de mincare.
Pupici la mamici si burtici.

There is a difference between knowing the path and walking the path.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns loreen spune:

buna seara mamicilor...

sunt de pe "mamici de mai-iunie" desi am 17 saptamani si 5 zile.La primul control mi s-a spus ca nasc pe la jumatatea lui mai, insa dupa ultimele controale s-a schimbat data...

adriana eu sunt la a doua sarcina si parca am gandii cu un singur cap.Si eu mai intreb ce este cu bebelusul meu, de ce nu mai misca.La prima sarcina a miscat la 20 de saptamani si m-a casapit toata sarcina.Acum a miscat la 15 1/2 sapt. si de vineri stau in cumpana si ma intreb la fiecare semn daca a miscat sau nu.Am mai avut probleme cu alte sarcini (2)pierdute si sunt in pragul disperarii.
La echo nu pot sa merg fiindc am asasinat-o pe doctorita si mi-a zis sa nu ma mai vada pana in decembrie.Hai sa fim mai optimisme si sa credem ca in aprilie se va naste o mare minune, mai ales ca nastem in saptamana patimilor.
...cu somnul la fel.Adorm foarte greu si de pe la 3 sau 4 noaptea casc ochii la televizor sau internet, iar a doua zi zburd .Eu m-am mai pricopsit si cu o constipatie de la duphaston, gravibinon si no-spa...

am sa mai trec pe la voi sa vad ce mai faceti, desi m-am inscris la sectiunea mai -iunie.(UM 30 iulie)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Anca Micaela spune:

Draga Adriana,

BB-ul meu are acum 24 de saptamani. O simt miscand de muuulta vreme, de aproape doua luni. La inceput credeam ca e altceva ce simt, dar era ea. nu misca mereu la fel. Are perioade cand zici ca e petrecere in burta, dar de foarte multe ori e liniste si pace. Acum, de vreo luna, o simt zilnic, o repriza mai mica dimineata si una mai lunga seara (chiar si acum, cand scriu, imi mai frige cate un piciorus bine plasat). Si in timpul zilei mai misuna, dar nu notabil. Doar ca ma ia prin surprindere iar eu rad ca proasta, de se crucesc colegii mei. Cam asta e ce simt eu. Din cate stiu, abia din a 7-a luna devine problematica daca nu il simti pe BB in interval de 12 ore. dar pana atunci... eu oricum face tumbe, doar ca e prea mic sa te jeneze sau sa se faca simtit. Dar urgeamza
Numai bine si pupici,
Anca Micaela

Mergi la inceput

gata a miscat din nou , m-am linistit, a miscat de vreo 4 ori una dupa alta, tot slab, acum m-am convins ca e bebelinul , si m-am linistit, sunt tare fericita, promit sa nu va mai stresez, de fericire ne dus tati la pizza hut si am mancat o salata mareeeeee se uitau unii la mine, eu tot puneam in castron si rosii si castravetii de fapt le-am luat pe toate la randsi la sfarsit mult sos....cred ca avea 2 kile castronul...sotul meu s-a speriat cand m-a vazut dar eu eram tare fericita , si o piza mica, si nu mai pot plesnesc...mi-e asa rau , am jurat ca nu mai calc pe la pizza hut ,niciodata, ca nu ma pot abtine...bin eca n-am mai luat desert...
azi dimineata aveam 64 kg acum am 66 ....nici sa-mi dau ciorapii jos nu mai pot din cauza burtii...o sa ajung mai rau ca moby dick...ce ma fac...????
va pup sper ca maine sa ma simt mai bine, si sa scap de poftele astea nebune
Adriana si bebelinul 17 +

Mergi la inceput