relatia testosteron-oligoastenospermie
Raspunsuri - Pagina 3
gabid spune:
Am citit pe forum ca potentpower da rezultate f bune.Era un cuplu in care sotul avea oligospermie severa...numai stiu cine era si m-am gandit ca poate are efect si la noi.Si Dan are probleme cu testosteronul si FSH...cred ca un tratament cu hormonii-ar prinde bine...trebuie sa mergem la endocrinolog sau urolog pt ca la el problemele sunt legate doar de hormoni.
Potent power se gaseste in farmaciile naturiste.La noi in bacau preturile in aceste farmacii sunt ff mari si am apelat la site-ul:naturaplant.ro.Acolo costa 570000 lei potentpower de 100 tablete.Se iau cate 3/zi.
Cand mergeam la Dr Soare si isi revenise Dan ne-a dat pregnyl...oare trebuie sa mergem si la un endocrinolog?
Gabi si Moni cea obraznicuta.
Maki spune:
Noi ne confruntam cu criptospermie,sotului meu la ultimele doua spermograme au iesit 300.000/ml, cu mobilitate A+B 38% la prima.Am facut toate testele hormonale + echo testicol + echo la cap, din punct de vedere endocrinologic totul e Ok. Se pare cauza ar fi stresul.( Va reamintesc ca deja avem un copil de 5 ani).
Dr. endocrinolog i-a dat Vit.E, Pregnyl mai intai 10 injectii din 3 in 3 zile,dupa care a refacut spermograma, numarul nu s-a imbunatatit in schimb a crescut mobilitatea la 48%.Dr. a mai dat 5 injectii si ne-a sfatuit sa .Reactii adverse la Pregnyl nu a avut, iar in ceea ce priveste nr.de ar trebui sa avem rezultate dupa trei luni de tratament.In orice caz Dr. era foarte optimist, dar citind ceea ce au postat fetele pe acest forum, eu nu prea cred in tratament.Oricum asteptam sa treaca cele trei luni ( mai avem 1 luna juma.), dupa care ma programez la Dr. Ancar.Stiti care este nr. minim de pentru FIV?
Va pup, Maki.
salomea spune:
Ma bag si eu un pic in discutia voastra pentru ca tocmai am aflat ca sotul meu are asa-zisa oligoastenospermie moderata. V-as ruga foarte mult daca m-ar lamuri cineva cat de grav e acest diagnostic. La doctora mea am programare tocmai peste o saptamana si suntem destul de nelinistiti. As vrea sa stiu daca putem avea un copil pe cale normala la aceasta ora sau daca sa ne asteptam la o recomandare de FIV sau altceva asemanator.
Iata si valorile (Medsana):
volum: 1.80 (normal 2-6)
nr.spermatozoizi: 36.00 mil/ml (normal 40.00-240.00)
mobilitate: A+B+C = 70% (normal 85%)
leucocite: 2600/mm3 (normal<2000)
Ce ziceti, e grav?
merci mult!!!