relatia testosteron-oligoastenospermie
Raspunsuri - Pagina 2
RUXMAX spune:
Hai ca ma intorc de unde am plecat, care sunt limitele pt testosteron ? adica stiu ca la Medsana 1,95-11,38 dar in alt laborator 2,80-8 deci al meu sotz cu 2,31 pe unde se afla ca innebunesc!
Rux

anemona spune:
RUX, via Denisa! (ii poarta si numele)
Anemona si Denisa mica, frumusica si cumintica
http://community.webshots.com/user/anemona112
RUXMAX spune:
Tia, daca ma iau dupa limitele de la Medsana e bine, dar daca ma uit pe cele date de laboratorul unde le-a facut, este sub limita. Voi ce valori limita cunosteti?
Ruxmax
anemona spune:
Depinde care testosteron, liber sau legat.
Fiecare laborator are propriile valori normale, pentru ca folosesc un anumit tip de reactivi care vin si cu valori normale cu tot, deci se interpreteaza fiecare rezultat in functie de valorile pe care le indica laboratorul unde au fost facute! Asta e valabil la orice analiza!
gabid spune:
Tia,la urolog i-a dat acest tratament?
Eu o sa incep sa-i dau potentpower ,vit E,napraznic si tinct de branca ursului 3 luni dupa care facem o spermograma si incercam inseminare.
Gabi si Moni cea obraznicuta.
Kariris spune:
Gabi, de unde iei potentpower?
imi poti trimite pe PM schema de administrare a acestor medicamente?
Tia spune:
quote:
Originally posted by gabid
Tia,la urolog i-a dat acest tratament? da. in cazul lui trebuie imbunatatit doar numarul, mobilitatea si morfologia fiind ok. cu alte cuvinte, daca ar fi avut probleme si la mobilitate, menogonul sau pregnylul nu l-ar fi ajutat... dar, ca veni vorba de menogon, am citit pe prospect si se recomanda si domnilor
Eu o sa incep sa-i dau potentpower ,vit E,napraznic si tinct de branca ursului 3 luni dupa care facem o spermograma si incercam inseminare.
Gabi si Moni cea obraznicuta.
as vrea sa stiu, in afara de neconcordanta intre 2 spermograme diferite, s-a mai confruntat vreun sot cu aceeasi problema cu a sotului meu? exista sperante de imbunatatire?
ceciserban spune:
Draga Ruxandra, merci pt. pupic iti trimit si eu unul si sper sa reusim toate cat mai curand,desi ma simt asa de frustrata cum zice si Tia pentru ca nu stiu dar se pare ca la barbati e mult mai aiurea ca la femei,in sensul ca f. rar tratamentele dau rezultate si nu stiu care e statistica si la FIV-ICSI,poate stie Tia cumva,dar nu stiu de ce cred ca si aici cand problema-i la barbat sansele sunt mai scazute.Iti trimit si valorile sotului meu de la Medicover Cluj,poate te ajuta cu ceva desi cum au zis si fetele fiecare laborator are limitele lui.
FSH-6,93[1.5-12.4]
LH-4.37[1.7-8.6]
PROLACTINA-318,0[98-456]
TESTOSTERON-12,60[9.9-27.8]
TESTOSTERON LIBER-0,015[0,019-0,145]
Te pup si s-auzim numa de bine.
p.s.m-am cam speriat cu pregnylul asta,a mai avut cineva reactii nasoale la el?
cecilia