situatie de criza
se pare ca sunt disperata sau...plina de obsesii
sunt pe cale sa ma marit....dar fosta mea iubire, de care nu imi mai pasa de multa vreme se insoara si el....coincidenta?
se pare ca viata asta e o mare chestie , nici nu stii de unde apar surprizele.
dar sa revenim; gandul ca o sa il aiba cineva ma omoara si numai la asta ma gandesc de catava verme incoce.
AJUTOR!
Raspunsuri
ruxij spune:
Este vorba de orgoliu la tine. O sa iti treaca, vezi-ti de viata ta si nu te complica, trebuia omul sa isi vada de viata lui.
Remember, when someone annoys you,
it takes 42 muscles in your face to frown,
BUT it only takes 4 muscles to extend your arm
and smack that jerk upside the head.
Cristina_C spune:
Acelasi lucru il simteai si daca aflai ca are doar o prietena - fara "intentii serioase"? Erai geloasa pe respectiva?
Uite ce zic eu: ori il mai iubesti si il vrei inapoi (asta ar insemna si ca il preferi viitorului tau sot), ori esti orgolioasa si ai vrea sa-i dai o lectie: tu sa te mariti si el sa stea sa se uite, nu s-o faca la randul lui - sau macar s-o faci tu prima. Cand te-ai hotarat sa te casatoresti te-ai gandit la reactia pe care o va avea fostul afland aceasta veste?
N-am facut decat speculatii, fireste, pentru ca n-ai spus cum s-a terminat relatia voastra - cred ca aici gasesti raspunsul...
Cristina
http://www.desprecopii.com/chatnew/Desprecopiichat/PaginapersonalaView.asp?nickname=Cristina_C
fraguta spune:
m-am gandit si la orgolii, m-am gandit ca si ele sunt cauza despartirii noastre.
cea mai buna solutie e renuntarea, dar se pare ca e imposibil, fiecare zi e un gand si mai adanc, fiecare zi vine cu o noua intrebare; si intreabarea cu raspuns imposibil este: oare e o chestiune de moment sau o sa dureze?
aissa spune:
Imi cam pare ca nu te-ai desprins de tot de fostul. Daca spui ca despartirea voastra s-a produs din cauza de orgolii inseamna ca nu ati avut un motiv foarte foarte intemeiat si probabil ai fi vrut sa te vada casatorindu-te si sa sufere un pic... Poate, nu stiu daca gresesc, amandoi ati vrea sa va "raniti"reciproc prin casatoria cu altul. Daca gandul nu iti da pace, analizeaza-te serios, inainte de a te casatori.
Alexandra
Cristina, sper o viitoare mamica de ghemotoc mic-mic
Roxy Trixy spune:
Dar tu Fraguto, pe cine iubesti si pe cine vrei de fapt langa tine?
Si oricum de facut nu mai este mare lucru, ca nu poti sa te duci acum sa te bagi peste oameni, poti chiar sa iti iei o mare palma (la figurat)....
Dar poate viitorul tau sot nu este chiar totul pentru tine in cazul in care tu te mai gandesti la exul tau prieten....
http://community.webshots.com/user/roxytrixy
Roxana & Bianca micuta
Aliada spune:
Stai linistita ca e doar o chestie de orgoliu.Asta in caz ca cel cu care urmeaza sa te casatoresti este omul pe care-l iubesti si nu celalalt.Ca veni vorba,lamureste-ma il iubesti pe viitorul tau sot sau doar vrei sa te casatoresti cu el?Daca il iubesti nu ai de ce sa-ti faci atatea griji.E normal sa simti nemultumire cand cineva e pe cale sa capete ce ai avut tu.
dulcetica spune:
Vezi de-ti pune toate intrebarile acum ,ca pe urma e mai complicat.Sau daca-l mai vrei ,vezi sa nu ratezi momentul!Daca te preocupa ,e posibil sa ai si indoieli in legatura cu casatoria ta?
april spune:
draga mea, eu cred ca asa cum tu ai vrut sa ii faci in ciuda casatorindu-te asa vrea si el sa iti faca in ciuda. Va faceti rau amandoi doar din orgoliu. Eu cred ca voi va iubiti si sunteti pe cale sa faceti amandoi o mare greseala. Poate ca ar fi mai bine sa analizezi serios ce simti pt el. E doar ceva ce iti doresti pt ca nu-l poti avea si dupa ce-l ai nu te mai intereseaza sau il iubesti cu adevarat?
Cu viitorul sot cum ramane? Pune in balanta ce sinti pt unul si pt celalalt. Singura vei gasi raspunsul.
Sa faci asa incat sa nu ai regrete mai tarziu. Incearca sa privesti in perspectiva.
Succes si oricare va fi decizia ta fa asa incat sa nu regreti alegerea facuta.
April & Andrada
copiloi spune:
Daca esti sigura ca el se insoara acum, doar ca sa-tzi faca tzie in ciuda, atunci.......uita-l!!!Inseamna ca inca mai este copil, iar casatoria nu-i ceva de joaca!
Alina