Problema

Problema | Autor: cataghe

Link direct la acest mesaj

Ma confrunt cu urmatoarele probleme:
- doua subiecte care au fost inchise nu le mai vad deloc ( nu le mai gasesc nicaieri); daca ma duc la pagina mea pot intra de acolo accesand linkurile de la subiectele la care am participat, insa pe pagina sectiunii respective nu le mai gasesc; unul e cel cu convertirea la alta religie de pe "Cuvinte pt minte, inima si suflet", iar celalalt e "de ce cezariana?" de la "nasterea pe glob");
- in momentul asta la "best of DC" imi apare pe pagina principala a forumului 1 subiect cu 3 raspunsuri, insa daca deschis "best of DC", sectiunea e goala, nu e nici un subiect acolo; pe pagina principala imi apare ultimul subiect postat de motanik, iar daca incerc sa accesez direct ultimul subiect (sageata albastra), ma duce la ZZ, unde a fost mutat subiectul care era inainte pe "best of DC", dar ultimul mesaj e postat de elenalove.
Stiti cumva ce se intampla? E ceva in neregula cu computerul meu? Sau sunt probleme tehnice pe forum?
Multumesc,
Catalina.

To escape criticism: say nothing; do nothing; be nothing!

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Oana_B spune:

Cata, incearca sa te uiti in continuare pe paginile de la o sectiune poate le gasesti acolo. De ex, ala cu convertirea este pe pagina 2 la "cuvinte pentru inima".
La best of nu stiu sa zic, mie imi apare un singur subiect ala inchis cu multumirele. incearca sa stergi cookies, poate tin minte ce-ai accesat ultima oara.
Cel cu cezariana este chiar pe prima pagina la nasterea pe glob, este inchis ca avea peste 10 pag. reliana a deschis partea a doua.

Oana_B

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cataghe spune:

quote:
Originally posted by Oana_B

Cata, incearca sa te uiti in continuare pe paginile de la o sectiune poate le gasesti acolo. De ex, ala cu convertirea este pe pagina 2 la "cuvinte pentru inima".
La best of nu stiu sa zic, mie imi apare un singur subiect ala inchis cu multumirele. incearca sa stergi cookies, poate tin minte ce-ai accesat ultima oara.
Cel cu cezariana este chiar pe prima pagina la nasterea pe glob, este inchis ca avea peste 10 pag. reliana a deschis partea a doua.

Oana_B

Multumesc frumos, Oana, am sters cookies si s-a rezolvat, acum imi apar si mie toate exact cum ai zis.

To escape criticism: say nothing; do nothing; be nothing!

Mergi la inceput