Tia are nevoie de ajutor!

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ancuta06 spune:

Magda, scuze, am cam uitat de Tia, prinsa in activitatile mele. Luni ii trimit prin posta painici. Din pacate vad mesajul prea tarziu, sambata pleaca o fata in Ro, dar eu maine am examene toata ziua, iar ea pleaca sambata dimineata, asa ca e tarziu, ca n-am timp sa fac cumparaturi.

Luni insa, ii trimit pachet direct Danielei. Probabil va dura o saptamana pana ajunge. Te rog sa-mi spui, pana luni, ce altceva sa cumpar, in afara de painicile alea. Adica ce i-a placut mai mult.

Pupici

Ancuta 7+ & Martijn, (24.10.2003)
Poze cu Martijn

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mmag spune:

Draga Anca, am intrebat-o pe Daniela, ce i-a placut mai mult Tiei, dar mi-a spus ca tot ce i-ai trimis, a mancat cu multa placere si cu pofta. Imi spunea insa ca faina trimisa de tine este mai buna decat cea de la Institut.
Daniela va este tuturor foarte recunoscatoare si nu vrea probabil sa va necajeasca cerand ceva anume.
Eu cred insa ca ar fi minunat daca Tia ar avea zilnic painitele acelea care au facut-o atat de fericita. Fiind copil, doreste si ea dulciuri.Daniela ii face tot felul de prajiturele, clatite, cozonac, dar daca exista ceva special pentru ea,gata preparat, si nu este costisitor,i-ar fi de ajutor Danielei.
Scuze ca am raspuns asa tarziu,
Magda

Mergi la inceput

Magda, din pacate am uitat ca incep sa lucrez de luni, timp de 3 saptamani, si nu stiu cum si cand voi avea timp sa ajung la magazinul respectiv, mai ales ca lucrez la 5 minute de casa, iar magazinul este tocmai in centru. asa ca, probabil, luni nu ajung, dar imediat ce reusesc, cumpar ce gasesc si le trimit. Cu siguranta saptamana asta care vine. Daca nu reusesc in timpul saptamanii, sambata cu siguranta voi putea.

Ancuta 7+ & Martijn, (24.10.2003)
Poze cu Martijn

Mergi la inceput

Magda, am cumparat astazi niste produse pentru Tia si le voi trimite luni, prin posta, direct in Iasi.

Am o rugaminte, la cei ce vor sa ajute: Din pacate, cele de care are Tia nevoie pt o viata "normala" sunt destul de scumpe. Eu pot acoperi necesarul pt cateva zile, probabil, periodic. insa mai mult nu pot, desi as vrea.

Mai sunt fete care ar putea trimite periodic, sau macar cate o data, un pachetel Tiei? Sau vreti sa contribuiti cu o suma, cat de mica, si sa ii trimit eu mereu?

Ca sa intelegeti:
500 grame de faina costa intre 3.20-5.50 euro. Abia acum am gasit cu 3.20, pana acum am luat cu 5.50. painicile despre care spuneau Magda ca i-au placut, costa 2 euro, pt 2 mini baghete. Dulciurile intre 2.50-4 euro. Eu cumpar mereu cam de 40 euro, dar, din pacate, cand ma uit la ele dup-aia, mi se par tare putine.

Nu imi pare rau ca o fac, dimpotriva. Ma bucur ca ii pot face o bucurie unei fetite. Insa singura nu o pot face asa cum as vrea.

Saptamana viitoare voi vorbi cu soacra mea, sa comande ea direct produsele pe care le vreau, ca asa le pot obtine mai ieftin (fara adaosul magazinelor adica). Insa nu pot comanda la bucata, ci la cutie de cateva bucati. o sa ma interesez exact sa vad cat ar costa sa fac ce am de gand. Si daca mai sunt doritoare sa ajute, va rog mult, postati aici.

Ah, Magda, am uitat sa iti spun ce am luat de data asta:

2 cutii de faina (amestec pentru paine)
2 cutii de sticksurile de care pomenea Daniela
3x2 mini-baghetele de care am trimis ultima data
2x4 painici rotunde, mici
2x4 napolitane cu crema de ciocolata
2x3 napolitane invelite in ciocolata
1x punguta de fursecuri
1x napolitane de orez
1x cutie de piscoturi

As fi curioasa sa-mi spui cam cat timp aproximeaza Daniela ca ii ajung cantitatile astea, in conditii normale, ca sa stiu cand sa repet operatiunea, sa nu mai ramana fara.

Ancuta 8+ & Martijn, (24.10.2003)
Poze cu Martijn

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns GabrielaG spune:

Fetelor,
Astazi am luat de la posta pachetul de la Institutul de Bioresurse Alimentare, cu produse pt Tia. Poate mai tineti minte, banutii sunt de la fetele din Germania si le multumesc din nou pe aceasta cale. Daniela s-a bucurat foarte mult si am vazut-o si pe Tia. E o fetita scumpica, scumpica foc. I-am comandat faina speciala(Premix glutenic) 2 kg, apoi paste tot 2 kg, biscuiti cu crema 2 pungi, biscuiti cu gem si fursecuri cu stafidesi cu nuci.
Imi pare rau ca nu am putut sa stau mai mult, dar asta a fost conjunctura astazi.
Daniela e o mama eroina, se descurca cu 3 copii, le daruieste atata dragoste...si nu stiu cum va rezista mai departe, caci financiar le este foarte greu. Eu ii doresc sa ii dea Dumnezeu multa sanatate si putere sa treaca cu bine peste momentele acestea grele, caci e o femeie deosebita.
Pupici de la Daniela, Tia , Astrid si fratiorul lor.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tinatache spune:

Gabriela, ma tem ca asta a fost ultima comanda din banii aia, nu?:(( Am sa-i mai aduc eu in august ceva, de la mine si ce-mi trimite Ancutza.

Cristina
-----------------------------------------------
accepta, sau schimba!
iertarea este parfumul florii ramas pe talpa pantofului ce tocmai a calcat-o

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pashosha spune:

Scuzedarnu ammaiplecat acum, abea sapatamanviitoare plec, peduminica..si ricum vine s prietena mea..deci nu am uitatsi imi mentin promisiunea

pashosha mami lui Luca si Maia

where is a will, there is a way !!!

Mergi la inceput

Deci nu-s singura pe-aici

Eu nu am apucat sa trimit pachetul, dar il voi trimite azi.

Ancuta 9+ & Martijn, (24.10.2003)
Poze cu Martijn

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Freia spune:

plec eu maine in Frantza, imi spuneti ce ar mai fi nevoie sa ii aduc? ma intorc pe 1 august si as putea sa i le trimit pe 2 sau 3 august Tiei.

Freia si Alexa

Mergi la inceput

Freia, ii poti lua faina, ca nu e niciodata de prisos, ii mai poti lua paste, daca mananca, si ceva dulciuri, fursecuri, din astea. Dar uita-te la termenul de valabilitate sa nu expire prea repede. Ca in august primeste si de la mine si Cristina. Deci, eu stiu, sa fie valabile pana in octombrie, cel putin.

Pupici de la noi 4

Ancuta 9+ & Martijn, (24.10.2003)
Poze cu Martijn

Mergi la inceput