Tia are nevoie de ajutor!

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mmag spune:

"magda ,iti multumesc din suflet pt colet .e ceva nou de data asta ,ceva pe care eu nu puteam niciodata sa-i dau Tiei ,cu toate ca ea vedea la altii,si anume ,niste stics-uri.toate m-au ajutat dar cred ca cel mai salvata am fost cu biscuitii ,fursecurile si napolitanele,astea au fost urgie pt ea .chiar am facut o prajitura cu crema caramel pt noi ,iar ei i-am facut cu vafa de-a ei .e super incantata,fapt pt care eu iti raman recunoscatoare.Pupa fetele pe forum!"

Mesajul Danielei - primit pe messenger
Multumiri si din partea mea
Magda

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ancuta06 spune:

Asa, bine ca stiu. Deci mai iau napolitane. Carmen, tu sticksuri de care ai luat? Ca eu fara gluten gasesc un fel de grisine, din faina integrala. De-alea ai trimis?

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=43117" target="_blank">Ajutati un OM sa traiasca!

Ancuta & Martijn, (24.10.2003)
Poze cu Martijn

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Freia spune:

da ancuta, parca grisne erau ca se infipsese fimea in pachet

Freia si Alexa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carmita_baby spune:

Erau un fel de grisine.. Uite sincera sa fiu am uitat, cred ca erau de pus in supa.. Stii ce am sa fac Ancuta? Luna viitoare ii fac un pachet Tiei cu tot ce gasesc eu pe aici fara gluten si i-l trimit prin Atlassib, ca asa e prea mare bataia de cap cu caratul in avion..
Eu i le-am cumparat si i le-am dus, dar daca nu imi ziceai tu nu o faceam.. Asa ca tu Ancuta ai tot meritul, pe bune.. multi

Mello motanelul iubit

Mergi la inceput

Dragele mele,
saptamana trecuta m-a sunat Daniela si mi-a spus ca sunteti minunate.
A mai primit un pachet cu alimente, si PAINE pentru Tia.
Mi-a spus ca Tia, cand a vazut painitele, a inceput sa strige ca este bogata. Ea nu a mai mancat niciodata asa ceva. Probabil ca painea pe care i-a facut-o Daniela pana acum nu avea forma de PAINE adevarata.
Eu imi cer mii de scuze ca nu am mai tinut legatura cu voi. Sunt in focuri cu niste lucrari si de doua saptamani ma culc dimineata la ora 3. Sper ca pe la jumatatea lunii sa ma mai linistesc.
Inca o data mii de multumiri pentru fiecare dintre voi, care a adus un zambet si o raza de bucurie in viata Tiei si a Danielei.
Magda

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ancuta06 spune:

Magda, painea pe care am trimis-o de data asta, este semi-gata. Adica trebuie sa stea cateva minute la cuptor, inainte de a fi consumata. Spune-i Danielei sa citeasca instructiunile de pe ambalaj.

Ma bucur tare mult ca am facut-o pe Tia bogata

Ancuta & Martijn, (24.10.2003)
Poze cu Martijn

Mergi la inceput

Fetelor,
imi pare nespus de rau ca am pierdut mesajul Danielei. Il primisem pe messenger of-line.
Cu lacrimi in ochi va multumeste pentru tot ajutorul si pentru ca existati. Pe langa faptul ca faceti fericita viata micutei Tia, ajutorul vostru inseamna foarte mult pentru Daniela.
Va imbratisez si eu cu drag,
Magda

Mergi la inceput

Acum doua zile a sunat Daniela la noi si a spus ca i s-a terminat mancarea pentru Tia - a vorbit cu sotul meu.
Eu i-am cumparat o cutie de cereale fara gluten si una de lapte Bebelac (acesta este fara gluten) si am vorbit cu Gabriela Gasner, care a spus ca face comanda la Institutul de bioresurse alimentare.
Anca, te rog sa-mi spui cat costa painitele acelea minunate pe care i le-ai trimis ultima data. Vreau sa platesc si eu o parte, astfel incat sa-i putem asigura painitza zilnic pentru Tia.
Va imbratisez cu drag, Magda.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pashosha spune:

Buna,
v-am vazut mesajul si as vrea sa ajut si eu , mai ales ca si eu am in grija, dar prin asistent maternal , de o fetitza de 5 ani jumate..stiu ce inseamna sa fie copil si in situatia data...cel putin , eu , fetitzei de care ma ocup indirect i am gasit o famile care incepe procedura ei de adoptie, a daca nu, la 7 ani conform legii se punea problema mutarii fetitei in orfelinat..la voi care este situatia ..ma scuzati ca intreb..
in 2 sapt plec la Paris si voi cumpara tot ce gasesc pentru Tia fara Gluten, iar in 3 sapt imi vin niste prieteni din grecia...va rog dati-mi si mie adresa ca sa va pot trimite cat mai multe alimente pentru ingerash...Daniela, ai toata admiratia mea, iar Tia este superdulcica...

pashosha mami lui Luca si Maia

where is a will, there is a way !!!

Mergi la inceput

Cele doua fetite sunt de aceeasi varsta, iar Daniela este tot asistent maternal pentru Tia.
Iti multumesc pentru ajutor, iti trimit adresa lor pe private
Magda

Mergi la inceput