Bebelusi de mai-iunie 2004 (21)
Raspunsuri - Pagina 9
monet spune:
fete scumpe!
la multi ani, din suflet, sarbatoritilor zilelor astora, nu v-am uitat pe nici unul, dar mai ales sebi - pentru 7 luni!!! rares - 5 luni, catalin - 5 luni si cristina - 5 luni!! si si ceilalti din listuta, baietelul lui tutus - 6 luni (unde mai esti tu, tutus? ce mai e nou prin tara lalelelor?
dragele mele, miine sau diseara va scriu mai multe. acuma mergem afara ca, desi un frig de numa-numa, e soare si avem furnici pe toata talpa sa mergem sa ne plimbam si sa impingem carutu' cu lia:).
sean a pus poze noi la 'poze lia' linkul de noiembrie. o sa va pun un link direct.
pupici!!
mona si lia (24.04.2004)
poze lia www.imagestation.com/album/?id=3434700093&mode=invite&slideshow=1" target="_blank">septembrie www.imagestation.com/album/?id=3225170093&mode=invite&slideshow=1" target="_blank">octombrie www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=31961" target="_blank">nasterea liei
monet spune:
sper ca am reusit sa pun link-ul: 'poze proaspete':)
mona si lia (24.04.2004)
www.seansimon.com/home.htm#November2004" target="_blank">poze proaspete
poze lia www.imagestation.com/album/?id=3434700093&mode=invite&slideshow=1" target="_blank">septembrie www.imagestation.com/album/?id=3225170093&mode=invite&slideshow=1" target="_blank">octombrie www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=31961" target="_blank">nasterea liei
monet spune:
ooo, chiar acuma sean imi spune ca, odata ce sinteti in suita de poze din noiembrie, daca click pe oricare din poze, apare o poza marita in care ii puteti vedea dintisorul liutzei! va place?:) (ma laud, daca am cu ce.....:):):)). noa, va pup!
mona si lia (24.04.2004)
www.seansimon.com/home.htm#November2004" target="_blank">poze proaspete
madutza spune:
La multi ani SEBI SI CRISTINA!!!
Mona, ce sa mai, este absolut superba Lia!!! I-am vazut si dintisorul, creste-creste...
Liviu, multumim pentru noutati. Ce bine ca ne-ai mai dat vesti. Pupici Getutei si lui Andrei! Felicitari si pentru olita!
Carmen, multa sanatate puiului! Of, prin ce ai trecut...Sa stii ca suntem alaturi de tine si o sa treci si peste asta in curand .
Diana, e posibil sa fi fost iritatie de la pipi. I-a trecut aproape complet. Merci pt. grija.
Lili, stii ca si Ana a avut asa o perioada. Parca acum si-a mai revenit, dar nu vrea sa ies io din camera. Cand in 2 luni i-a trecut. Bianca este o pofticioasa la sendiwiciulile lui tati
Madutza si Mariuca (17 Mai 2004)
http://community.webshots.com/user/padme_ami2003
Nally spune:
Buna fetele!!!
Multumim tuturor pentru urari! Sunteti dragute ca de obicei!!!
Mephala mey tu vrei si dupa 9 kile sa-l tii in marsupiu??? Gata cu marsupiu!!!! Acu e vremea de caruta mama ca va cocoseaza!!! Cum se mai simte Iustin?
Monet am vazut pozele de 2 ori si tot nu ma saturasem sa ma uit la Lia care e asa de expresiva!!! Ce rade ea!!! Pupiloi la fetita scumpa!!!
Liviu multumim pentru noutatile primite!!!! la Getuta si la Andrei!
Pd sa-ti traiasca mami a ta!!! La multi ani!
Iuliana pupiloi lui Rares !!!
Mada ce faci?
www.ana-design.ch/paul/paul.htm" target="_blank">Paul are nevoie de noi!!! Ajutati-l sa mearga din nou!!!
Nally si Sebastian (14.04.2004)
Poze nou-noutze cu Sebastian!!!
Poze...Poze...Poze
www.desprecopii.com/albumphoto/folderview.asp?bid=9&folder=Alina%20Nitu" target="_blank">Poze mireasa
Nally spune:
Mada iote ca pana sa trimit mesajul ai scris si tu!
www.ana-design.ch/paul/paul.htm" target="_blank">Paul are nevoie de noi!!! Ajutati-l sa mearga din nou!!!
Nally si Sebastian (14.04.2004)
Poze nou-noutze cu Sebastian!!!
Poze...Poze...Poze
www.desprecopii.com/albumphoto/folderview.asp?bid=9&folder=Alina%20Nitu" target="_blank">Poze mireasa
mephala30 spune:
Nally, am nevoie de marsupiu pt. ca ma deplasez mai usor pe distante mari. Noi nu avem masina...asta spune deja totul, in maxi-taxi, in taxi, ne este mult mai usor cu marsupiul. De asta am si intrebat. Deci, sunt de cumparat in Bucuresti?
Monet, su-per-be pozele! Si m-am bucurat asa de tare cand i-am vazut dintisorul! De parca ii iesise lui Iustin!
Carmen si Iustin(5 iunie 2004)
Album IUSTIN
oanna spune:
Buna fetelor!
In primul rand sa va spun ca tot citind aici ce ati mai scris iar am ars ibricul de ceai si am umplut ca sa de fum.
Si acum sa o luam pe rand:
Carmen, pupici multi lui Iustin sa treca cu bine noaptea si sa afli maine ca nu e nimic grav. Iti tin pumnii!
Iuliana, si Codrut are fimoza, dar pediatrul mi-a spus sa ii pun comprese cu rivanol in fiecare sear ca sa nu se infecteze si pe la 8 luni va incerca el sa rezolve problema.
Madutza, nu mai fi asa stresat acu kg. Lasa ca se duc ele. Sfatul meu: cantareste-te doar 1-2 ori pe saptamana, la aceeasi ora din zi, de preferabil dimineata pe stomacul gol si cu vezica goala. Sper ca ai gasit un cadou frumos pentru mama ta.
Mai, Getuta da ce grabiti sunteti voi? Deja pe olita? Pai nu e cam devreme? Intreb si eu, ca omul.
Nally, oau deja 7 luni?! Mai sa fie ce mai trece timpul! Pupici.
Si acum sa vspun despre noi: asear am fost la un botez si Cosrut a ramas cu soacra mea. Culmea e ca s-a trezit doar 1 singura data, pe al 1 si nu de 3-4 ori cum faceac el in ulktimul timp. E drept ca si bunica-sa nu l-a culcat imediat la loc ci au stat de vorba pana pe la 2 cand a adormit iar. Dar credeti-ma ca eu nu mai de joaca nu am chef la ora 1 noaptea!!!!!!!!!
Astazi am baut pentru prima dat apa (fiarta si racita) si cred ca i-a palcut. Si o sa mai serveasca si la noapte ca tocmai i-am ars ibricul si nu mai am in ce face ceai.
Mai, vad ca bb vostri deja zic mama si tata. Codrut nu zice decat baba si da, numai cand vrea el, iar in rest chiuie. Ei, dar nu ne grabim noi. In schimb ieri pe cand era cu suzeta in gura (desi nu e mare fan) si-a scos-o singur din gurita, s-a uitat la ea bine si apoi a bagat-o inapoi. A fost tare dulce!
Hai ca v-am plictisit destul! Pupici!
Oanna si bb Codrin (24.05.2004)
http://community.webshots.com/user/afloarei
DianaR spune:
Am intrat si eu putin inainte de culcare.
Azi am fost la Timisoara la parinti si la socrii si sunt obosita de nu se poate. Perindarile noastre de la unii la altii i-au stricat programul de somn,(doarme mai multe reprize de 30 min ziua) si a devenit binenteles maraici. Totul a culminat cu drumul inapoi, cand vazandu-se in intuneric in masina (nu suporta intunericul) a inceput sa planga de nu-l puteai opri. Ne-am oprit la jumatea drumului sa ii dau tzitzi, doar doar s-o linisti, ti-ai gasit. Nici schema cu o lanterna imprumutata de la ai mei nu a tinut. In cele din urma a adormit suspinand.
Aici a fost o vreme groaznica cu ploaie si vant puternic.
Pentru un lucru m-as mai duce o data la TM, a mancat la ai mei de numa-numa. Nu-mi venea sa cred!.
Funduletul lui Vladutz e mult mai bine, multumita cremei cu zinc.
Mona, m-am uitat pe poze. Eu sunt indragostita de Lia de la poza cu dovlecelul, e o scumpa.
Madutza ma bucur pentru micuta ta. Tot crema cu zinc ai folosit? Ce crema?
Merg la culcare ca sunt franta, am avut de calcat un munte de rufe si e doar repriza I (repriza II maine). Somn usor!
Diana si Vladut (16.05.2004)
http://community.webshots.com/user/dianar130
vanessa ionescu spune:
LA MULTI ANI CRISTINA! LA MULTI ANI SEBI!!!!!
am intrat puti sa-i felicit pe sarbatoriti si sa vad ce ati mai scris.
Monet, e superba Lia!
Si Andutu a facut kk la oala dar de la 7-8 luni. citisem eu pe undeva ca se pune copilul pe oala cand poate sta bine in fundic, adica cam dupa 7 luni. felicitari celor care stau mai repede. Cata (care a implinit 5 luni) nu sta singur in fundic. sta sprijinit in perne, dar in fundic nu are echilibru. si ne-a zis dr sa nici nu-l fortam. defapt nici nu incercam ca, coloana lui e moale si la cate kg are...
ati vazut ce urat a fost azi afara.. trebuia sa ne ducem la nasi dar nu am mai avut chef sa iesim.
nici eu cand am cautat marsupiu nu am gasit mai mare de 9 kg. gasisem unul nu mai stiu pe unde, o firma fantoma care scria pe el 11 kg dar parea tare fragil fata de cel pe care il avem noi (chico) si care e pana la 9 kg. dar cred ca mai poti depasi cu un kg jumatate. cred ca sunt facute ca si medicamentele acre expira mai tarziu decat scrie pe ele.
Carmen pupici lui Iustin si sa dea Domnul sa fie bine, ca tu esti cred cea mai suparata dintre noi acum.
Nally, ce cautai mamico pe forum la ora aiua? sotul meu si asa ma ameninta in fiecare seara ca-mi taie cablul. daca l-asi mai deschide si la 5 dimineata cred ca m-ar da afara din casa. trebuie sa gasesc o solutie sa fac retea la leptop ca, cu ala pot sa merg si in alta camera unde sa nu-l deranjez.
vedeti daca am tot vorbit de Craciun?? vine iarna.
Cata a mancat azi dimineata jumatate de banana iar la pranz un castronel destul de plin cu piure de legume. maine ii dau iar puiut. si o sa incerc iar marul dar tot fiert ca sa fiu sigura
noapte buna!
Vanessa, Andutu (30.07.1997)si Catalin (13.06.2004)
http://community.webshots.com/user/vanessaionescu