Buna, fetelor, am vazut ca deja e de ceva timp si Italia pe fir, si eu fac parte din comunitatea romaneasca de pe meleagurile italiene si va salut si va pup pe toate cele care sunteti sau nu sunteti din "cizma".
Amedeea
Bine ai venit Amedeea pe! Ai sa te simti f. bine aici!
Chiar am citit o discutie(mai veche) cum ca sunt cam putine "italience" pe aici.Povesteste-ne despre experienta ta in Italia, ce iti place acolo si ce iti lipseste din Ro , si ce mai crezi tu ca e interesant.
Theodora, iti multumesc pentru primirea calduroasa, ma bucur ca am reusit sa gasesc acest site tare simpatic, serios si amuzant in acelasi timp. Eu sunt de un juma de an in Italia, nu sunt casatorita (inca) dar traiesc impreuna cu al meu iubit...problema e "il solito" dor de casa.In toate felurile am incercat sa ma obisnuiesc cu traiul de pe aici, am si amici ok, dar cand e o posibilitate de scapare acasa, parca ma schimb dintr-o data...zici ca e normal, dar daca omul si-a ales sa traiasca intr-o alta tara trebuie sa ma cu acest dor. pana il inving...doar ca nu stiu cum...esti si tu la fel? sau tu te-ai obisnuit deja?
Astept oricum cu nerabdare sa-,i povestesti si tu! (am vazut ca esti mamica si felicitari pentru asta)
Te pupic
Ame
Amedeea, bine ai venit pe forum! Sper sa iti faci cat mai multi prieteni aici!
Si acum te rog: posteaza in continuare la (de pilda) subiectul despre Italia.
Acest topic va fi inchis.
J.