Bebelusi de iulie-august 2004(13)
Raspunsuri - Pagina 3
corianai spune:
Monica am inteles ca si la voi e un fel de burnita ca si pe aici. Eu o scot pe Eva indiferent de vreme si toate mamicile aici fac la fel. Avem huse de ploaie la carucioare si nu e o problema. Eu am citit ca pana la -10C e ok. Insa copiii din Suedia sunt afara toata ziua in ploaie sau zapada, si la -20
Doamna Bibi spune:
Ce burnita Corina,ploua de-a binelea.Si e o umezeala de-ti intra pana la os. Dar il imbrac bine si il scot macar un sfert de ora,ca si mi-e mie dor sa ies din casa
Monica si bebe Bogdan
http://community.webshots.com/user/monicaotelea
Doamna Bibi spune:
Daria,eu in picioruse ii pun niste botosei cu talpa cauciucata sau niste sosete de lana groase. Pe cap la fel ii pun o caciula groasa cu urechi. Am vazut la magazinul Piciul o caciula din alea "cosmonaut" ma duc sa-i cumpar ca tare bune sunt,ii tine si la urechi si la gat.Nu stiu cu manusile ce sa fac ca e jale...
Monica si bebe Bogdan
Doamna Bibi spune:
Cred ca vremea asta il trage la somn,a dormit azi noapte toata noaptea,s-a trezit la 8, a mancat in fuga,a adormit la loc imediat,s-a trezit la 10,a mancat iar in fuga si a adormit la loc. Acum doarme dus.
Voi dormiti cu copilul in pat? Eu l-am cam obisnuit noaptea cand se scula sa manance il luam langa mine in pat s- dadeam sa suga,dupa care adormeam amandoi,el cu tzta in gura.Oare mai scap de el din pat ca vorba aia mai vrem si noi ?
Monica si bebe Bogdan
eli spune:
Buna! Noi tocmai am venit de afara. Stef a discutat un pic cu Dumbo, iar acum se distreaza cu suzeta. Ii e somnic.
Ieri a adormit baiatul meu singurel, fara suzi, fara nimic, la el in patut. Nici caruselul sa-i cante nu a vrut.
Eu am racit, am nasul infundat si ma doare gatul. Si tot uit ca trebuie sa ma abtin sa-l mai pup pe ursulet.
Mamici, voi le cumparati la bebei doar hainute 100% bumbac?
Roxi, multa sanatate mamei tale! Pupicei tie si lui Patrick, sa aveti multa putere sa-i fiti alaturi mamei, resp bunicutei.
O zi/seara placuta tuturor!
mami Eliza & bebe Stefan Takeshi (16/08/2004)
www.geocities.com/flakeherald/Moments_of_our_life.html" target="_blank">Paginuta personala www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=32097" target="_blank">Povestea nasterii
bunny spune:
ref bubite si detergentul de rufe...eu am vazut diferenta cind am venit acasa. Aici spal cu detergent lichid si e muulllttt mai bine.
Deci incercati sa spalati cu detergent lichid si de lipmezit sunt Lenor si Coccolino 'sensitive' ptr bebei.
Nici eu ieri cind a plouat nu l-am scos decit 15 min pe balcon , dar batea un vint de am inghetat eu...el era bine merci. Cel mai haios a fost cind am intrat miinile mele erau reci pe linga ale lui si l-am luat de minute ( cu frica ) dar el atit a ris si i-a placut senzatia . Si i-am pus miinile reci si pde fata ...si la fel !!!
Mai mult ca aseara dupa vaccin cind ii puneam compresele reci ...avea un moment de ezitare dupa care gata se acomoda.
azi e soare...dar inca are febra si e tare miriit...acum a mincat si a adormit in scaunelul- scoica...cum sa trezesti un copil?
voi va ginditi sa le faceti program fix de trezire, mincare etc?
Mani si Alex
http://community.webshots.com/user/manihall
corianai spune:
Monica baga de seama cu dormitul in pat cu bebe!!!! Asa am facut si eu cu Mara si am scapat de ea abia cand am venit aici, adica la 6 ani jumate... nu e gluma!!!! lasa/l la locul lui in patut, e mai bine pt toata lumea.
szivarvany spune:
Noi am terminat repriza I de plimbare, repetam dupa-masa, tot cu caruciorul. La noi e soare, dar bate un vant ... Eu o scot chiar daca e f frig, ca ma gandesc la iarna nu vom sta 3 luni in casa, dar nu stam mult, 30 min.
DoamnaBibi - sa-mi spui daca gasesti si marime mica de caciula cosmonaut ! Ideea e super, dar am vazut numai pt copii mai mari.
Si eu o iau pe buburuza in pat cu mine, dimineata, din 2 motive; 1 - ca mi-e draga rau de tot si 2 - pt ca o apuca nebunia intre 6 si 7 sa-si suga pumnii si mi-e frica sa nu vomite !
Bunny - as vrea eu sa aiba program dar deocamdata pica ea singura de oboseala dupa 2-3 ore de zbenguiala si doarme ori o juma de ceas ori cate 2-3 ore, depinde. Doar seara doarme de voie de nevoie, intre 5 si 7, cu taraita cate putin, ca altfel e jale la baita.
Lia - mi-a placut mesaju`
Acum intru in panica, ati adus vorba de kg. Giulia are doar 5,700 kg si lungimea aprox. 65 cm ... Mananca f putin fata de ce-mi scrieti voi
Lui fie`mea ii merge pielea la sprancene, una-ntr-una. Ati patit asa ceva ? Ce ati facut ?
Leoaicele Daria & Giulia (16.08.2004.)
"La vita e` una bataglia, la morte un`avventura"
http://community.webshots.com/user/giulia16
cristalina spune:
Buna dimineata!
Nu va mai plangeti de copii mofturosi la mancare, va rog io!
la noi orice masa, din orice directie ai lua-o si oricat ar fi de infometata buburuza, dureaza peste o ora!
Cu cantat, cu leganat...(fara schimbat!)...e belea. Cand incepe sa traga din biberon intzepenesc pe pozitie...m-a prins o data intr-un picior...pai credetzi ca am mai miscat?!...
Acu' sa va povestesc belea....am invatzat-o pe Botosica la adormit in brate....M-am vaitat acum cateva saptamani ca nu-mi adorme si mie copilul in brate...lapte de al meu ii pun in biberon...la tzitze nu mai sta...de ce sa nu adoarma in brate...Ei bine, mi-a demonstrat ca se poate.
De vreo saptamana numai in barte vrea sa adoarma...Asa ca vreau nu vreau trebuie sa o adorm in brate...Mi-e ca nu o mai dezvatz...si aveam asa un copil model, adormea singura in patutz...
Recunosc ca eu sunt de vina...
Noi am facut tot posibilul sa rezistam tentatiei de a o aduce la noi in pat. Am un nepotzel care doarme numa' in patul parintilor...Cu capul pe muma-sa si picioarele pe tata-su...
Gata, ma cheama (a invatzat sa faca precum matzele...trage niste chiraieli de mai mare dragul...hehehe)
O zi exceptionala sa avem!
Monica si Maria Alexandra (02.07.2004)
http://community.webshots.com/user/cristalina_monica
roller025 spune:
Buna, fetelor!
Cori, multumim de urari. Pupici dulci la fete fromoase (ca sunteti 3 ).
Azi, de 4 luni am fost si am vaccinat cupilu. Si sa ma laud: Vic a scancit olecuta si gata. Si inainte, cand il masura pediatra o certa ca e stetoscopul cam rece.... Dupa care l-a apucat somnul ca nu reusise sa isi fac somnu de dimineata (ala de la 8 la 10) ca l-au dus parintii la doctor. Si dupa ce am ajuns acasica de fuame a ras prima lui portie de cereale (orez de la Nestle). Si ca sa adoarma a luat desert o portie de tzatza de la mami (cu prajitura de rigoare, ca doar aniversam, nu?). Azi noapte cupilu a fost cuminte-cuminte: papat la 12 si la 5, cand avea oaresce kef de vorba, da' mumasa, asa denaturata cum e, i-a bagat cauciucu' in gura (adeca suzeta) si l-a programat de somn.
Asa ca azi a vazut si simtit niste ploaie (cam nedumerit ca nu era in cada sa il dushuiasca mami) si acu' doarme linistit...
Va pupam pe toti!
Dana si Victor Mihai (10.07.2004)pozici