Exista 3 feluri de oameni
- Cei care fac lucrurile sa se intimple,
- Cei care privesc cum lucrurile se intimpla
- Si cei care se intreaba ce s-a intimplat.
Nu stiu exact la ce anume te-ai gandit, poate mai dai niste explicatii.
Eu una am cate ceva din fiecare categorie enuntata mai sus, in functie de imprejurari.
Claudia
Eu zambesc, laaarg de tot. Astept si eu cu nedisimulata curiozitate opiniile.
Marius
Parere personala
Eu cred ca sunt din tipul care intreaba ce s-a intamplat. Tocmai de asta te intreb unde vrei sa ajungi...?
Andra
http://community.webshots.com/album/170190778fEpvgj
Si eu ma incadrez la toate 3 variantele !
Depinde de ... omul potrivit la locul potrivit la momentul potrivit ! ![]()
de la gagici !
Leoaicele Daria &
Giulia (16.08.2004.)
"La vita e` una bataglia, la morte un`avventura"
http://community.webshots.com/user/giulia16
eu fac lucrurile sa se intample apoi le privesc cum se intampla si-n final ma intreb "Doamne, chiar s-au intamplat?"![]()
eu ajut ca lucrurile sa se intimple!nu am decit in particular 'curajul' sa fac lucrurile sa se intimple!dar ii admir pe cei care fac acest lucru!
giani
Daca floarea albastra nu ma lamurise, zambetul larg a lui marius a facut-o.
Parerea mea: mult prea multe cuvinte !
Eu sunt mai grea de cap!
Nu ma lamurise nici floarea albastra, nici zambetul lui Marius! M-am lamurit abea dupa postarea lui dede. ![]()
Tinteste catre stele si poate ca vei atinge cerul.
Viata este grea, multi avem probleme, nu avem timp, nu avem bani, avem probleme acasa, luptam in primul rand pentru supravietuire si uneori te vezi in situatia de a sta sa privesti cum lucrurile se intampla sau sa intrebi ce s-a intamplat, desi cand mergi seara la culcare visezi cum ai puterea de a face lucrurile sa se intample.
In legatura cu donatiile, intrucat tocmai i-am trimis 100 lui Octavian acum vreo sapt doua, eu luna asta nu mai am pur si simplu de unde. Pun pe lista pentru lunile urmatoare.
Remember, when someone annoys you,
it takes 42 muscles in your face to frown,
BUT it only takes 4 muscles to extend your arm
and smack that jerk upside the head.