Mamici noiembrie decembrie 2004(86)

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns try spune:

Mai uitati aici cateva poze facute astazi: avem deja 4 zile si azi de dimineata deja dormim de 2 ore: un mare progres.
Suntem cei mai fericiti parinti posibili.
http://pg.photos.yahoo.com/ph/andrapanda/album?.dir=7fca

Alex - 4 zile

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mona_B spune:

Fetelor, sunt intr-o adevarata dilema: trebuie sa cumpar caciulite pt. bebe si nu stiu ce masura sa aleg;ca inca nu stiu ce marime va avea capsorul lui.Voi cum le-ati ales, ce ma sfatuiti?
Mona sapt.37

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dama spune:

Mona si eu m-am confruntat cu dilema asta, dar am tot cauta pana am gasit si caciulite pe care in loc de marime scria pt nou nascut, 1 luna sau 3 luni. Si am luat din fiecare cate una, ca nici eu nu stiu cat o sa aibe bebe caputul.

Apropos de mancat Fulguletz, Onitza si eu am remarcat ca dupa 2 ore de la masa mi-e iar foame si as manca ca nebuna...si nu vreau...ca am luat 14 kile si imi ajunge...

39 saptamani
pozitze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gandacelu spune:

try, e minunat alex!... e o scumpete, o pufulosenie, e ditai babanocu

mai, parca mai imi dai curaj cand il vad...

fetele, noi traim clipe istorice: saptamana trecut alex inca nu era si acum...

peste o saptamana o sa mai apara... cine stie cine...

nu stiu sa exprim, e... nu stiu, parca suntem in vartejul unei minuni...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns onitza spune:

Fetele am vorbit cu SIMONA...nu a nascut inca, e foarte nerabdatoare sa-si tina minunea in brate, spunea ca ii vine sa faca la toaleta si ca s-a intamplat sa iasa si cu putin sange, de-aia eu zic ca n-o mai tine mult...joi se duce sa vorbeasca cu doc; ea e foarte bine cu psihicul, in afara ca e nerabdatoare eu am simtit-o otpimista si cu un maaaare dor pentru voi , toate, pe care va pupa si a zis ca ne anunta cnd se intampla, asa ca HAI DAVIDUTZU!!!
NASTERE USOARA SIMONEL!!!!!!
SUNTEM ALATURI DE TINE!!!!!

Onitza
DPN - 8 decembrie
Municipal, dr. Corina Grigoriu
http://community.webshots.com/user/fix_indiferent

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns fulguletz spune:

Mona, eu i-am luat 2 caciulitze , cam dupa ochi...
Cea mai groasa parca e masura 68 iar pe cealalta scrie ca e pentru bebici intre 0 si 3 luni. Si o sa mai imi aduca mama din Ro cand o sa vina...

cu David, 36 sapt., DPN 7 dec.
poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns irinaA spune:

HALOOO!!!
felicitari!!!!la toate fetele noastre cu Bebicii lor!!!
Gandacico ce-ai patit? Cum sa nu fi fost Alex pe aicea?
Try cum ai nascut???
Aicea la noi cu Ioana se ingroasa gluma.
Noi ne bucuram ca scapam dar se pare ca nasterea e abia mijlocul inceputului.
Pozele mele s-au mutat aicea:

http://www.nicolae.org/PhotoDeSHop/index.htm

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Miche spune:

Am fost si io fetelor la eco azi, sa vaz ce mai face baietica !
Cica le are pe toate la locul lor , cu capatana de 9.3 cm (mare , mic , sa-mi ziceti voi). Ma gandesc ca daca ma dilat 10 iese numai bine fara sa produca prea mari stricaciuni .
Placenta gradul I spre II de maturitate...
3400 g (am auzit cand a zis doc ) 3040 a scris asistenta pe hartie si ma rog , cica e bine tot.

Fulgulet , venim si cu patinele???

Gandacico exact asa simt si eu. Ca e altcineva in locul meu , ca nu mi se intampla mie... ca parca nu-mi mai vine sa nasc cu cat se apropie.
Sa stii ca eu de vineri n-am mai stat numai la pat si ma simt mult mai bine. Parca am asa o energie ciudata.
Pe Darius il simt tot acolo , la iesire la 3 degete , cum zici tu..
Vineri doc mi-a dat max 10 zile, sotul insa (alta mama omida) a zis ca nasc miercuri sau joi (acum) ... sa vedem!!!

DPN 27 NOV
Dr. Corina Grigoriu -Municipal
http://community.webshots.com/user/micheee100

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Miche spune:

Try , sa-ti traiasca Alex si ... cum a zis Gandacelu , il asteapta aici echipa de fotbal...

Simona , hai curaj , iti tinem pumnii !!!

DPN 27 NOV
Dr. Corina Grigoriu -Municipal
http://community.webshots.com/user/micheee100

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns FELIS spune:

quote:
Originally posted by onitza

Felis pe unde esti??????

Onitza
DPN - 8 decembrie
Municipal, dr. Corina Grigoriu
http://community.webshots.com/user/fix_indiferent

ONITZA... am fost la dr... Si am ce povesti!!!!!!!!!!...

In primul rand : DIANA2004 felicitari pt bb, sa fiti sanatosi si sa aveti parte numai de bucurii...

TRY .. f frumos Alexutzu... Sa-ti traiasca, sa fie sanatos si sa ai parte numai de bucurii din partea lui...

Si acum ... mare veste... E posibil sa fiu mamica de... noiembrie...
Dar sa o iau cu inceputul... Cum am intrat in cabinet... s-a uitat lung la burta mea si... "Tu esti cea care trebuie sa nasti in dec?" (la ultimele 3 consultatii de fiecare data s-a mirat ca am DPN de dec si de fiecare data m-a intrebat daca nu am uitat data UM)
M-am intins pe masa de eco... Ma palpeaza... "Cand stai in picioare zici ca ai gemeni"... Iar ma palpeaza... "Sigur nu ai uitat UM?" Sigur. "A fost menstruatie normala?" Da. "Sigur?" Sigur. Terminand de palpat: "Asta e bb aproape de termen"
Trecem la eco... Se uita pe monitor, da din cap ... "Tu nu cred ca apuci decembrie... Dupa cum e bb de dezvoltat eu as zice ca poti naste si pe 17 nov"... Mai plimba aparatul pe burta mea "Carmen... (e asistenta) vino repede sa vezi ceva!" Am inghetzat!... Asistenta sare repede si vine la monitor... "Ia uita ce clar i se vad buzele, nasul, narile... Ia uite cum da din guritza." Ma uit si eu, linistita, ca initial am crezut ca e ceva de rau... M-am topit toata... Ce sa mai zic ca a scos si limbutza... Ce m-a mirat ca imaginea capului era cam 3 sferturi din ecran (fara partea neagra, bineintzeles)... M-a intrebat si ce inaltime am eu: 1.60 ..."Tu esti mica ... el e mare!!!... Nu e de decembrie..." La un moment dat mi-a zis ipoteza ca as fi putut sa am ciclu peste sarcina si conceptia sa fi fost in februarie si nu in martie... Sau o alta varianata ... sa fie de la Materna ...
Cand m-am asezat pe scaun la biroul lui, statea , se uita la mine si se vedea pe fata lui ca e f derutat... "Nu stiu ce sa fac cu tine... Cand sa te chem... Hai sa facem asa: eu te programez la sfarsitul lunii, dar daca ai dureri mari de burta jos sau sangerari vii ... Daca rezisti pana la sfarsitul lunii, vii la consultatie, te urcam pe masa (ACEA masa!) si atunci discutam ce si cum urmeaza sa facem. Daca ai sangerari sau vrun semn si e intre 11 noaptea si 6 dimineata te duci direct la spital, iar cei de acolo daca considera ca trebuie sa vin ma suna."
Asta a fost!... Ei, ce ziceti?...
Mai am o veste... Dr nu mi-a zis nimic, dar cand mi-a aratat fata lui bb la eco, aparatul era ... sub sanul meu drept... Deci bb meu nu e cu capul in jos... Ceea ce eu credeam ca e de fapt funduletzul e de fapt capul!!!!... Se pare ca va fi cezariana, ca la cum a zis dr ca e de mare bb, nu cred ca mai are loc sa se intoarca.

Felis, 36 sapt, DPN 12 dec, Dr. Iliescu Marian (Filantropia)
Pozele mele!

Mergi la inceput