Mamici noiembrie decembrie 2004(86)

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns fulguletz spune:

quote:
Originally posted by FELIS
Raspuns la sondaj: cele care nu au dat de mult timp vesti (si au DPN depasit)... sa le punem la sfarsit cu "asteptam vesti de la" nu de alta da vede Miche lista mare in fatza ei si va avea trac la nastere. Sa-o lasam pe Miche sa nasca linistita

vezi mey Michelina cat ne gandim noi la tine si iti cream toate conditziile de nascare perfecta?

cu David, 36 sapt., DPN 7 dec.
poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dama spune:

Olga, burtica ta e mare intr-adevar dar nu mi se pare lasata deloc. Probabi ca tie iti pare asa pt ca e maricica. Si ma gandesc ca nu are cum sa se lase nici asa devreme...

Felis, burtica ce e de tine , ca tu esti micuta de statura sau mi se pare mie? Oricum ai cu ce te mandri, asa ca stai linistita. Acum nu stiu daca burtica mare inseamna bebe mare. Mie dr mi-a spus ca bebe o sa aiba in jur 3500 (+/-300g) la nastere, iar burtica mea pare tare mica (asa o vad eu cel putin) desi abia ma maisc prin casa de ea

39 saptamani
pozitze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gandacelu spune:

felis, ai o burtica frumusica mama-mama! io te votez ca miss burtica, ce mai!

sa stii ca e mai mare ca a mea

mai dar eu la ile eram cat china, nu exagerez, aveam o rochie de puteai sa faci cort de 4 persoane din ea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dama spune:

quote:
Originally posted by gandacelu
mai dar eu la ile eram cat china, nu exagerez, aveam o rochie de puteai sa faci cort de 4 persoane din ea

Gandacico, esti o dulce, dar eu una nu pot sa mi te inchipui in "cortul" ala

39 saptamani
pozitze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns FELIS spune:

quote:
Originally posted by daniela_sb

Buna mamici si viitoare mamici.
Am intrat sa va spun ca a nascut si Danutza mea, luni
in 8, un baietel Mihai-Daniel de 1,750.
A nascut natural, sunt amandoi bine si sper sa vina acasa joi sau vineri. O sa va spuna ea mai multe atunci.
Bafta la toata lumea.

37+ saptamani, DPN 21 Nov

DANUTZA... felicitari sa fiti sanatosi si sa aveti parte numai de bucurii.

Felis, 36 sapt, DPN 12 dec, Dr. Iliescu Marian (Filantropia)
Pozele mele!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Miche spune:

quote:
la voi - cele care nastetzi la Municipal si am intrebat cum o cheama pe dr. Mi-a zis daca retina eu bine ...Draghici... Ce mi s-a parut aiurea ca ea a sunat-o si doctorita i-a zis ca vine. "Sigur ca vin, cum sa nu" De 5 ori a sunat-o si de fiecare data i-a zis ca vine. Si o asigurase si inainte ca vine chiar si noaptea... Asistentele au intrebat-o daca a sunat-o pe dr si ce i-a zis. Apoi i-au zis sa nu le spuna da asa face la toti pacientii...
Bine ca nu era vorba de dr voastra...

Ai retinuit bine
Draghici Gratiela.
A fost initial doctora mea , cea care nu da consultatii prin telefon si care mi-a dat teapa. Si aveam recomandare de la un doctor prieten cu ea...
ce bine ca am scapat de ea!!!

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by dama

Felis, burtica ce e de tine , ca tu esti micuta de statura sau mi se pare mie? Oricum ai cu ce te mandri, asa ca stai linistita. Acum nu stiu daca burtica mare inseamna bebe mare.

39 saptamani
pozitze

DAMA tocmai asta e... ca bb e dezvoltat de zici ca e de ultima saptamana nu de 36 cat am eu... Asta era si problema mea de va ceream parerea... Vezi ca am scris "povestea" tot aici dar la pagina 2.

Pozele mele!

Mergi la inceput

quote:

MICHE ... da tu chiar ai energie... Se vede si dupa faptul ca esti mai activa pe forum si vad ca din ce in ce mai des dispari de acasa... Acum unde mai esti? Ca ai calc inchis... Sa fie vorba de acea energie inexplicabila din saptamana nasterii

DAAAAA!!!!!
am fost la cosmetica sa ma fac frumoasa , sa nu se sperie bebele de mine......

Mergi la inceput

Fetelor , multumesc din suflet pentru conditiile pe care mi le creati sa nasc fara stres!!!!

DPN 27 NOV
Dr. Corina Grigoriu -Municipal
http://community.webshots.com/user/micheee100

Mergi la inceput

Da chiar nu mai e nimeni pe aici?

Tot astept sa mai dati cate un semn da nimic...

Sau v-ati dus toate la cosmetica?

Pozele mele!

Mergi la inceput