Copilasi de mai 2003 (29)

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns oLo spune:

Salutare!

Si noi am facut bradul. Fetele sunt tare incantate. KiKi a incercat sa traga de brad, (chiar a dat jos un glob, norok ca nu s-a spart) dar a inteles repede ca n-are voie sa-l atinga. In plus mai avem un Cerber: pe Emma, care-i striga-ntruna sa nu atinga bradul!!!
Bradul nostru are baza detul de mare si nu prea se poate rasturna. In plus, am pus majoritatea globurilor sus.

Vineri a venit Mosu la cresa! I-a adus lui KiKi cadouri (un joc si o carticica). KiKi tare s-a speriat de mos si a plans tare de tot. In schimb, Emma a fost in culmea extazului! Cadoul pt KiKi si l-a insusit!!! Dupa ce a intrebat-o pe KiKi, mai mult de forma, daca are voie sa se joace cu el :D. Smechera mare Emma asta!!!

KiKi a fost tare haioasa la petrecerea de la cresa. De fapt totzi piticotzii erau haiosi. Sa-i vezi cum se plimba plini de importantza prin multime!!! Si se serveau singurei din platouri :D Mortali!!!

Eu nu sunt de acord cu datul de fainoase la copii. De aia probabil KiKi e slabutza. Dar sincera sa fiu, o prefer asa. Fainoasele nu fac decat sa umfle, fara sa hraneasca. Nu zic ca i-am suprimat de tot pastele, painea sau cerealele din meniu. Mananca odata cu noi (cand mancam) dar nu constituie masa principala.

Ione: KiKi merge la cresa din septembrie. La anu' in septembrie sper sa mearga deja la gradinita (daca scapam de scutece pana atunci).

Adita: nastere usoara! ca se apropie termenul si evenimentul se poate intampla de la o zi la alta ;)

Cu cadourile de craciun, zau ca nu stiu ce sa fac. Deja am strans un sac de jucarii sa-l pun in garaj, ca erau prea multe si mereu era dezastru in camera fetelor. Emmei o sa-i cumpar o tabla magnetica cu cifre si litere (ca e innebunita sa numere, stie toate cifrele, si stie sa-si construiasca numele si prenumele din litere). Pt KiKi inca n-am idee ce sa-i iau. Probabil un instrument muzical.

Mihaela
www.desprecopii.com/info.asp?id=512" target="_blank">Anaïs & www.desprecopii.com/forum/topic.asp?ARCHIVE=true&TOPIC_ID=19303" target="_blank">Emma

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns korinna spune:

Buna fetelor!
Eu am pus bradutzul undeva sus.Nu are cum sa ajunga la el.Insa e fooarte incantat de el!
Insa in sufragerie o sa luam brad natural.Si o sa-l facem pe 23-24 decembrie.
parpa..si Stefan mananaca multa paine,piureul de cartof e preferatul lui...paste nu i-am dat niciodata..insa am sa incerc...caci stiu din experienta ca trebuiesc invatati copii cu toate mancarurile cat mai devreme..altfel le refuza mari.Tot cu placere papa si mamaliguta cu cascaval ras,unt si branza de vaci.
Desi afara e frig..eu inca il scot zilnic pe Stefan..indiferent daca e ziua...sau seara.
Va pup!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adita spune:

Noi facem bradul in Ajunul Craciunului. sper sa nu avem probleme cu Elena, ca de obicei intelege unde nu are voie sa umble, dar asta s-ar putea sa fie ceva prea deosebit ca sa reziste tentatiei.sa vedem ce o sa iasa.
Olo, multumesc de urari

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Aalina spune:

Bradul si noi tot in ajun il vom face. Abia astept reactia copilului. Anul trecut stiu ca a fost tare incantat si s-a jucat cu globuletele de jos. Sper totusi sa nu si-l traga in cap. Eu una abia astept sarbatorile. Ma bucur si de faptul ca vor veni ai mei aici si le vom face impreuna.
Pupici

poze cu Dorian

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ione spune:

Si noi iesim in fiecare zi afara, cred ca s-au invatat cu frigul de afara, dar nu stam mai mult de 2 ore.
Ma gindesc cum vor reactiona fetele cind il vor vedea pe Mos Craciun, tinind cont ca anul trecut erau foarte mici.

Ionela, Maria & Elena 26 mai 2003

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oLo spune:

mica surpriza la http://community.webshots.com/user/bbdemai2003
astept si surprizele voastre!!!

Mihaela
www.desprecopii.com/info.asp?id=512" target="_blank">Anaïs & www.desprecopii.com/forum/topic.asp?ARCHIVE=true&TOPIC_ID=19303" target="_blank">Emma

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adita spune:

Astazi au fost pe la noi Dana d si Ilincuta. abia astept sa-mi trimita pozele, sa va ami arat si copilasii mei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns meme spune:

Noi ne-am hotarat sa impodobim bradul in curte,ca sa stea mai la "adapost".Drept pentru care am cumparat un bradut de 1.70m in ghiveci,pe care il vom impodobi doar cu globuri rosii si cu beculete de exterior.La cat este de zvapaiata Anca,practic nu ar fi existat nici o alternativa de salvare a bradutului ornat in casa.Ii vom admira seara beculetele pe geam si vom iesi afara infofoliti in cursul zilei sa-l vedem.Daca vom avea norocul sa si ninga,Mos Craciun va fi intampinat in nameti.Apropo,am cumparat costum de Mos si unul dintre prietenii nostri va interpreta acest rol.Sunt foarte curioasa de reactia Ancai.Dupa sarbatori vom duce bradutul la tara,unde il vom planta si sper ca va supravietui.

Meme

http://community.webshots.com/user/danancamm

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Veve spune:

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=38286" target="_blank">Copilasi de mai 2003 (30)

Irina,veve & croko
pozici

Mergi la inceput