NA CA M-AM ENERVAT!

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns lizuca spune:

Noi am avut bona pina acu' o luna, cind ne-am decis pentru cresa. Nu aveam mari răclămații visavi de femeie - statea pe scara cu noi, copilul mergea la ea acasa (deja urca singurica scarile care ne desparteau de apartamentul ei), se placeau foarte mult reciproc, ieseau zilnic afara, era chiar mai grijulie decit mine cu fii-mea. Chestia a fost ca s-a deschis o cresa noua in cartierul nostru, o prietena doctorita isi ducea acolo fetita de mai multe luni, fiind foarte incintata de personal si evolutia copilului, asa ca am decis sa incerc si eu (ma costa muuult mai putin si mai capatam unele deprinderi sanatoase). Inca suntem in perioada de adaptare, dar suntem optimisti. DECI OPTIUNEA MEA A FOST CRESA (desi aud voci care ma acuza ca trebuia sa mai astept sa mai creasca, ca e mult prea mic copilul!!!)

gabi & alisia (2,2 ani)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ankalaura spune:

Pai sa va povestesc:
As' vara cand am cautat noi bona, am gasit repede una cu care am batut palma, bona cu experienta, trebuia sa inceapa la 1 septembrie, ei bine, pe 31 august la ora 9 jumate seara m-a sunat ca nu mai poate.
Repede repede mai caut una, gasesc vreo trei. L-eam impartit pe aici, pana la urma pe restul, am pastrat "intelectuala".
Vine pe 8 septambrie, eu ii dau salariul intreg, nu impartit la 4 si inmultit cu trei, desi nu venise toata luna.
Cand colo, la inceputul lui octombrie vine intr-o dimineata cu cineva. Am crezut ca a adus-o pe fi-sa sa o cunoasca pe Eliza, ca asa zicea.
De unde! Era o pietena a ei, pe care a lasat-o la noi, ca are ea niste probleme de rezolvat. Nu m-am crizat, am zis ca asta e, femeia parea OK, si asta cu politehnica la activ!
Mi-am zis ca in loc de o baba din alea rotunda cu miros de tocana, prefer "intelectualele". M-am gandit ca o sa tina "prob;emele" bonei nr 1 cateva zile.. acolo...
Ajungand in prima seara acasa, Eliza era multumita, mi-am zis ca e totul ok si n-are rost sa ma panichez
Ei bine, vorbesc cu bona nr 1, care imi spune ca isi termina "problemele" tocmai PE 26 OCTOMBRIE!!! Adica alte 3 saptamani. In fine, din nou mi-am zis sa nu ma crizez....
Cand colo, pe la sfarsitul lui octombrie, numai ce o vad pe Eliza ca incepe sa urle imediat cand intre bona nr 2 pe usa! Am zis ca se supara ca plecam noi. Seara nu o gaseam verde albastra.
Azi asa, maine asa... pana cand mi s-a parut foarte clar ca CEVA s-a intamplat!
Plecam noi la munte de pe 2 sau 3 noiembrie, dar in prealabil am vorbit cu bona nr 1, i-am zis ca fata nu se mai intelege cu bona nr 2, iar ea imi spune ca marti, 2 noiembrie, INCHEIE totul si va fi disponibila.
Fireste, pe 8 adica IERI, cum va spuneam, imbracati si incaltati o asteptam! Ia-o de unde nu-i!

Asta e povestea noastra cu doua bone, care mai de care mai ciudata si mai doamna! Aseara, din nou gasesc biberonul cu suc de dimineata al Elizei, asa cum l-am lasat! Pai pune-l nene macar in apa, ca se usuca pulpa de la fructe in interior! Ca eu ii fac suc acasa, cu fructe de-adevaratelea! Si nu numai biberonul! Si castronelul cu cereale, neatins! Uscat! M-au apucat iar toti nervii.

INSA, pentru noi suyntem niste parinti (zic eu) responsabili, tot timpul asta nu am incetat sa ne interesam. Si pe la mijlocul lui octombrie am aflat de cresa asta, ieri ne-am dus si am vazut-o, azi copilul era "scoler", am dus-o cu ghiozdnel la gradinita!
SA NE TINETI PUMNII!

Mirarea nu e ca una din persoane este asistenta si una educatoare. La cresele de stat nu cred ca sunt educatoare, cu ingirjitoare. Aici este personal specializat, este de fapt o gradinita, chiar daca sunt copii mici. Eliza a fost foarte i ncantata ca au o curte mare cu tobogane si leagane de tot felul, trotinete si triciclete, si INCANTAREA MAXIMA a fost ca pirntre alte activitati ii lasa sa se joace cu apa, au niste piscne mici, adica un fel de hidroterapie (pe care mi-a recomandat-o un medic pentru Eliza de cand era bebe mic), si ii imbraca in niste costume de cauciuc, ca niste sorturi lungi, ca sa nu se ude.

Anca si papusica Eliza (26.august.03)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ralucah spune:

Aoleo Ancuta mama ma doare burta de ras....... ia mai zi tu odata ce se usuca ca lesin aici de ras!!!

[quote]Originally posted by ankalaura

Pai sa va povestesc:
Pai pune-l nene macar in apa, ca se usuca pula de la pructe in interior! Ca eu ii fac suc acasa, cu fructe de-adevaratelea! Si nu numai biberonul! Si castronelul cu cereale, neatins! Uscat! M-au apucat iar toti nervii.
,

Si de-as avea darul prorociei si tainele toate le-as cunoaste si de-as avea atata credinta incat sa mut si muntii din loc iar dragoste nu am...nimic nu am!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bibyrox spune:

Uff... si daca se usuca..cade???

"You only live once, but if you live right, once is enough!"
Roxxy

Daca vreti sa ne cunoastem :)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ralucah spune:

Mey si daca tot m-ai facut curioasa...cum arata aia de cireasa???...ca e la feminin!!

Si de-as avea darul prorociei si tainele toate le-as cunoaste si de-as avea atata credinta incat sa mut si muntii din loc iar dragoste nu am...nimic nu am!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ana-oana spune:

Mey fetelor, dar are dreptate: daca nu e udata se usuca... si cade

O.
Om intr-adevar bun e numai acela care ar fi putut fi rau si n-a fost.
Nicolae IORGA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mariagi spune:

SUPER.....da totusi ce se usuca pe biberon?!
succes la cresa !

Maria

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns geliza spune:

foarte interesant...aia am inteles cum e, dar cu "pructele" cum stam?

Eliza si Mara (24.01.2002)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cgaby spune:

vreau si eu sa aflu detalii despre cresa!!!
te rog sa-mi spui si mie cum e!!!
gaby sistef

cgaby

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ankalaura spune:

Na mai ca m-am corectat
Ati inteles, deci, acuma, ce anume s-a uscat, nu? He he he
Ce sa fac, grabita mereu, butonez si eu intre doua telefoane si cinci comenzi....
Azi e a doua zi la gradinita, si deja fata sta singura in masina, in spate, in scaunel! Si eu care deja ma gandeam sa-l fac cadou, ca parea ca l-am cumparat de pomana. De 8 luni il avem, si degeaba! Pana azi, N-A STAT domnule!

Anca si papusica Eliza (26.august.03)

Mergi la inceput