Mamici de mai-iunie 2005 (6)
Raspunsuri - Pagina 5
gabitzam spune:
La Rococo am bazut niste blugi cu insertii de elastic pe laterale in talie. Daca ii porti cu o bluza mai lunga si largutza, nu s-ar vedea ca sint de gravidutza.
mstroie spune:

am intrat cu bine in trimestrul 2 de sarcina.
Fetelor eu de vreo luna m-am umplut de cosuri, in fiecare dimineata cand ma uit in oglinda mai vad rasarite cateva cosulete mici, eu inainte nu aveam probleme cu asa ceva.
Mari
14 saptamani
Ruxel spune:
In privinta banilor de la CIC, nu cred ca exista vreo solutie care sa multumeasca pe toata lumea, de-aia ziceam ...cu cat mai multi cu atat mai bine.
Cornelia spune:
gabitzam, multumesc pt. informatie, dar nu sunt din Bucuresti. Mi-am luat ceva, dar sa vedem cat imi vin, au un siret la spate si cat de cat pot sa le dau drumul.
Mari 

Va pupam
Cornelia
(13 sapt.) si Maria (2 iulie 2003)
sperantza nu moare spune:
buna dimineata,
gabitzam, multumim pentru trezire, nu'sh cum poti fi tu vesela, ca eu as dormi pe scaun
nici pe mine nu ma va avantaja indemnizatia de 85% din sal mediu, probabil din acest motiv nu voi sta acasa 2 ani, ramane de vazut. Cornelia, cum adica nu va dura mult minunea cu 85% din mediu? sper ca nu au de gand s-o reduca mai mult de-atat. e normal, dpdv al lor, sa puna pe afisele electorale tot ce au "realizat" ei, nu de alta dar sa ne gandim ca sunt si femei care au un salariu de 2-3 milioane, pentru aceasta categorie sociala e "ceva".
si eu am probleme cu fermoarele si nasturii, dar nu ca mi-ar fi crescut burtica, ci ca ma balonez
felicitari tuturor pentru analize
numai bine
Sperantza nu moare
DPN 26 iun 2005
Androix spune:
Bai, nici pe mine nu ma coafeaza cei 6.5 milioane de lei dar acum sa-mi fie iertat: modificarea legii a venit in parte si din cauza celor ce s-au lacomit si au incheiat contracte suplimentare de zeci de milioane de lei, au platit 6 luni contributiile si apoi au stat doi ani acasa pe mult mai multi bani decat daca se duceau la serviciu.
Dar ma rog nu are rost sa vorbim noi aici discutii. Sa fim noi sanatoase si sa vedem cum facem ca sa ne fie bine si noua (cu serviciul) si puilor ca sa fim langa ei.
Luni merg si eu la eco si abia astept.
In rest mi-e bine nu mi-a mai fost rau dar sunt la capatul rabdarii cu santierul din casa care parca nu se mai termina (santierul nu casa
)
Andreea
Life is like a box of chocolates. You never know what you're gonna get!
Mickyyy spune:
, ma mai primiti inapoi ![]()
?!
Gata, vreau si eu pe listutza
, UM 6 septembrie.
Mickyyy
si
Malina Ioana (31.03.2004)
Album Malina & www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=34545" target="_blank">Povestea nasterii
Cornelia spune:
Facusem teoria indemnizatiei de ingrijire a colilului, dar intre timp am citit mesajul lui Mickyyy.

Mickyyy!!!!!!!!!!!!!!!
Asteptam cu sufletul la gura sa ne spui ce ai facut. Nu am vrut sa insist mai mult, ca nu aveam dreptul. Ma bucur asa d emult. Pupici Malinei si sufletelului din burtica!
Cornelia
Cornelia spune:
Vroiam doar sa va spun ca nu am nimic impotriva ca mamicile cu venituri mici sa ia o indemnizatie decenta. Nu cred ca poate sa dureze pt. ca bugetul nu e sac fara fund si, asa cum s-a spus la vremea respectiva, 90% dintre mamici au de castigat, ceea ce inseamna ca efortul e destul de mare pt. stat.
Nu vreau sa intru in controverse. Eu oricum nu am un salariu asa de mare. E vorba doar de printipii ![]()
![]()
.
Cornelia
(13 sapt.) si Maria (2 iulie 2003)