La France (23)

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Mik spune:

Bonjour, fetelor.
SUnt in pauza de masa si re-incep acusi cursul. Brrr...
Am tremurat toata dimineata pe picioare din cauza masinii : aici e polei si avem citeva viraje si urcusuri, nasol tare, si masina a lunecat ca la patinoar; poate se face mai cald.

La multi ani Corina !

Emisiuni la care ma uit : Urgente (da' tre' sa mai asteptam pina in septembrie), envoye special si cite un film citeodata. Programele de dupa-amiaza de pe 5 imi plac foate mult, dar le vad foarte rar. Pentru Doruletz :www.urgences-la-serie.com/" target="_blank">http://www.urgences-la-serie.com/.

Va pup,

Mik.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gweno spune:

Fetele din Franta,ajutati-ma va rog.Sint casatorita cu un cetatean francez de un an jumate si avem impreuna doi baietii gemeni de trei luni.As fii vrut ca dupa un an de zile sa imi iau cetatenia franceza caci asa spunea legea pe internet,si aud acum de la Consulatul Frantei din Belgia,unde locuim noi ca abia dupa trei ani imi pot lua cetatenia.Am cautat pe internet si am gasit mai multe variante:dupa doi ani iar daca ai copii impreuna nu mai trebuie sa astepti,dupa un an.Dar dupa trei nu am gasit niciunde,doar mi-sa comunicat verbal la consulat.Se pare ca legea s-a schimbat la 28 noiembrie 2003.Stie cineva mai multe amanunte?
Merci pt raspunsuri,va urmaresc mereu si sinteti fenomenale fetelor.Va pup mult

LORY mamica lui ERIC SI FILIP -20 August 2004 http://community.webshots.com/user/gweno110

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Corina spune:

Merci pentru urari fetele!!!

gweno,din cite stiu eu ca sa poti cere cetatenia franceza prin casatorie,ar trebui sa locuiesti in Franta!
Eu stiam ca ultima lege spunea ceva de doi ani,dar cine stie? legile se tot schimba pe aici!!

Smilla ,cred ca "Ati inceput sa faceti cumparaturile de Craciun?" s-ar traduce " Vous avez commencé a faire vos courses pour Nöel?"
Corectati-ma daca am facut vreo greseala!!!
Pupici

Corina si Anna nazdravana!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oLo spune:

"Ati inceput sa faceti cumparaturile de Craciun?"

eu as scrie:

Z'avé commencé vos HA pour Nöel?

asta daca vrei sa te dai jmekera ;)

Daca nu, si vrei sa fii politicoasa:

Est-ce que vous avez commencé vos achats pour Nöel?

Eu perso, am inceput mes HAts ;)

Mihaela
www.desprecopii.com/info.asp?id=512" target="_blank">Anaďs & www.desprecopii.com/forum/topic.asp?ARCHIVE=true&TOPIC_ID=19303" target="_blank">Emma

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gweno spune:

Corina noi am locuit in Franta pina in aprilie 2004 cind sotul meu s-a mutat cu serviciul in Belgia.Mai precis in Alpes de Haute Provence.Merci de raspuns.Bisous a tous.

LORY mamica lui ERIC SI FILIP -20 August 2004 http://community.webshots.com/user/gweno110

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns didita spune:

Aaaa! administratia!!! asta da subiect de intrebari! Cred ca nici ea insasi nu mai stie ce si cum atata de imbarligata este.
Acum 3 ani puteai depune cererea de nationalitate in ziua in care nasteai primul copil (dupa casatorie) sau la 1 an. Deci eu am depus dosarul (primele incercari) cam la 8 luni de la casatorie. cand in fine am avut toate hartoagele mi l-au primit (vreo doua luni mai tarziu din cauza de consulat roman care face hartiile cm cu cm). Dupa care senzatia de a scapa in castigatoare a fost extrem de puternica, dar... nici vorba!! cand in sfarsit obtii cetatenia trebuie sa ti se retranscrie actul de nastere la Nantes (alte dosare, asteptari, telefoane etc... ) si abia apoi poti avea si tu ca tot omul o carte de indentitate nationala si pasaport.
Eu te sfatuiesc sa insisti si sa te armezi de multa, enorm de multa rabdare ca o sa ai nevoie!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Tonia Antonia spune:

Servus la toata lumea!
Si mai ales servus pentru oLo, am aterizat din Brasovul meu drag direct in marele Paris. O salut pe oLo in special pentru ca ea m-a ajutat cu o informatie atunci cand aveam mare nevoie: aveam nevoie de un loc unde sa pot locuit in Paris pentru 6 luni, care ulterior s-au transformat in 12...Multumesc, oLo!
De ce va scriu acu?! Vrea sa imi vindeti si mie un pont: unde credeti ca pot gasi hainute frumoase de fetita de aproape 2 ani si nu prea scumpe? I-am promis fetitei mele de acasa din Brasov ca ii voi cumpara o rochita de Craciun si pana acum nu am gasit nimic deosebit. Nici nu prea am timp sa ma plimb prin magazine pentru ca sunt la spital pana seara...Am "vizitat" cateva magazine dar la raionul de copii stateau cam prost, adica nu imi placeau foarte mult modelele, plus ca nu am vazut rochite ci doar pantaloni. Sunt cam dezamagita...
Astept cu nerabdare sugestiile voastre, pariziencelor cu state vechi!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns claudia99 spune:

Desi deocamdata nu pot spune ca ma numar printre voi , dar tare imi doresc , va citesc de ceva timp si-mi sunteti tare dragi . Corina iti doresc un sincer La multi ani si fie ca ce-l de sus sa-ti implineasca cele mai arzatoare dorinte .

Claudia 99

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Otilia spune:

quote:
Originally posted by Tonia Antonia

De ce va scriu acu?! Vrea sa imi vindeti si mie un pont: unde credeti ca pot gasi hainute frumoase de fetita de aproape 2 ani si nu prea scumpe? I-am promis fetitei mele de acasa din Brasov ca ii voi cumpara o rochita de Craciun si pana acum nu am gasit nimic deosebit. Nici nu prea am timp sa ma plimb prin magazine pentru ca sunt la spital pana seara...
Perfect, uite doua adrese super :
www.vertbaudet.fr/" target="_blank">Vertbaudet
www.laredoute.fr/sHP_enfant.html" target="_blank">La Redoute
Avantajul este ca nu trebuie sa pierzi timpul prin magazinele aglomerate... Eu de aici cumpar de obicei si sunt foaaaarte multumita! (am o fetita de doi ani si patru luni...) Vezi ca poti beneficia de reduceri si cadouri, daca vrei sa comanzi spune-ne inainte...

~Otilia&LaAdelita~www.desprecopii.com/chatnew/Desprecopiichat/PaginapersonalaView.asp?nickname=Otilia" target="_blank">
www.desprecopii.com/INFO.ASP?id=451" target="_blank">Povestea nasterii Adelitei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oana cretu spune:

Opaaaaaa, ce de fete noi pe "La France", chiar daca si doar pentru a pune o intrebare. Bine ati venit, fetelor! Se mareste gasca! Uraaaaa! Sau ati venit toate ca ati auzit ca o petrecem pe Corina si vreti sa mancati bunataturi? Va pup pe toate!

oana si bebitza din burtica (33s+)
"Si maine mai este o zi..."

http://community.webshots.com/user/oanacretu

Mergi la inceput