La France (23)

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Corina spune:

Bonjour Tonia!Si eu sint brasoveanca ,asa ca tare ma bucur ca ai venit printre noi!!Ia zi cum e Brasovul acum? Si in ce cartier locuiesti?
Pupîci

Corina si Anna nazdravana!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns smillaraaq spune:

quote:
Originally posted by oLo

"Ati inceput sa faceti cumparaturile de Craciun?"

eu as scrie:

Z'avé commencé vos HA pour Nöel?

asta daca vrei sa te dai jmekera ;)

Daca nu, si vrei sa fii politicoasa:

Est-ce que vous avez commencé vos achats pour Nöel?

Eu perso, am inceput mes HAts ;)

Mihaela
www.desprecopii.com/info.asp?id=512" target="_blank">Anaïs & www.desprecopii.com/forum/topic.asp?ARCHIVE=true&TOPIC_ID=19303" target="_blank">Emma

oLo, super!!!! "les HAts" mi-a placut la nebunie!!!

Multumesc mult de tot pentru ajutor, fetele!

www.terrapininc.com/Dental/Smile%20Crocodile.jpg" target="_blank">Smilla crocodila

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oLo spune:

quote:
Originally posted by Tonia Antonia

Servus la toata lumea!
Si mai ales servus pentru oLo, am aterizat din Brasovul meu drag direct in marele Paris. O salut pe oLo in special pentru ca ea m-a ajutat cu o informatie atunci cand aveam mare nevoie: aveam nevoie de un loc unde sa pot locuit in Paris pentru 6 luni, care ulterior s-au transformat in 12...Multumesc, oLo!
De ce va scriu acu?! Vrea sa imi vindeti si mie un pont: unde credeti ca pot gasi hainute frumoase de fetita de aproape 2 ani si nu prea scumpe? I-am promis fetitei mele de acasa din Brasov ca ii voi cumpara o rochita de Craciun si pana acum nu am gasit nimic deosebit. Nici nu prea am timp sa ma plimb prin magazine pentru ca sunt la spital pana seara...Am "vizitat" cateva magazine dar la raionul de copii stateau cam prost, adica nu imi placeau foarte mult modelele, plus ca nu am vazut rochite ci doar pantaloni. Sunt cam dezamagita...
Astept cu nerabdare sugestiile voastre, pariziencelor cu state vechi!

WOW! da' ce-am facut???

Ma bucur ca ti-am fost de folos ;)

Acu sa ne zici si la ce spital esti, ca sa venim la tine ;) (sper ca n-ai fost la Percy)

Hainute de copii, poti gasi destul de dragute la H&M (de exemplu la Defense, ca nu toate H&M au raioane de copii. La Defense e cel mai mare. Sau la C&A. Sau chiar in grades surfaces. Eu iau multe hainute de la Auchan. De calitate destul de buna. E drept ca nu oricand au.
Daca ai buget, te poti uita si la Petit Bateau sau Sergent Major sau Natalys. Da' daca ai bani sa iei de acolo, mai bine hai la mine ca fac eu niste hainute :D

Mihaela
www.desprecopii.com/info.asp?id=512" target="_blank">Anaïs & www.desprecopii.com/forum/topic.asp?ARCHIVE=true&TOPIC_ID=19303" target="_blank">Emma

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Otilia spune:

quote:
Originally posted by oLo

Hainute de copii, poti gasi destul de dragute la H&M (de exemplu la Defense, ca nu toate H&M au raioane de copii. La Defense e cel mai mare. Sau la C&A. Sau chiar in grades surfaces. Eu iau multe hainute de la Auchan. De calitate destul de buna.
Zi-mi si mie oLo de unde ai luat pantalonasii aia pentru Adélie (marca In Extenso parca), ca tare mult mi-au placut, dar acum i-au ramas mici... Tot la Auchan?

~Otilia&LaAdelita~www.desprecopii.com/chatnew/Desprecopiichat/PaginapersonalaView.asp?nickname=Otilia" target="_blank">
www.desprecopii.com/INFO.ASP?id=451" target="_blank">Povestea nasterii Adelitei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oLo spune:

quote:
Originally posted by Otilia

quote:
Originally posted by oLo

Hainute de copii, poti gasi destul de dragute la H&M (de exemplu la Defense, ca nu toate H&M au raioane de copii. La Defense e cel mai mare. Sau la C&A. Sau chiar in grades surfaces. Eu iau multe hainute de la Auchan. De calitate destul de buna.
Zi-mi si mie oLo de unde ai luat pantalonasii aia pentru Adélie (marca In Extenso parca), ca tare mult mi-au placut, dar acum i-au ramas mici... Tot la Auchan?

~Otilia&LaAdelita~www.desprecopii.com/chatnew/Desprecopiichat/PaginapersonalaView.asp?nickname=Otilia" target="_blank">

M-ai prins ... De fapt i-am luat de la Sergent Major si am schimbat eticheta

In Extenso e de la Auchan, asa cum TEX e de la Carrefour ;)

Stai ca m-am prins despre ce-i vorba... OK. Da-mi adresa postala si-ti trimit o pereche ;) Tot In Extenso ;)

Mihaela

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Tonia Antonia spune:

Dar ce repede am primit raspunsuri! Multumesc tuturor! Am vazut cateva haine dragute draga Otilia pe site-urile pe care mi le-ai indicat. Astept insa sfarsitul lunii ca sa iau si eu primul salariu de frantuzoaica...Nu am nici macar card bancar, inca! Sunt prea proaspata...
Corina, draga, am venit in Paris la inceputul lunii si Brasovul era tomnatic. Ieri am vorbit cu ai mei si se pare ca s-a pus serios pe nins in Brasov, ce mai, a venit iarna! In Brasov lucuiesc in cartierul Astra iar in Franta locuiesc in Antony, la 20km de Paris. Fac zilnic pana la spital cam 40 min cu transport in comun. Lucrez la Spitalul Pitie-Salpetriere, pe langa gara Austerlitz.
Sunt multumita de ceea ce fac acum dar dorul de casa e mare!
Va citesc de mult dar nu prea am timp sa va si raspund. Scuze...
Va multumesc!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns liliprejbeanu spune:

Multi ani traiasca
Multi ani traiasca
La multi ani!
Cine sa traiasca?
Cine sa traiasca?
La multi ani!
Corina sa traiasca
Corina sa traiasca
La multi ani!

Sa fii iubita Corina, mereu frumoasa si luminoasa!

Liliana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Otilia spune:

10 pagini, continua aici:
http://www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=36240

Mergi la inceput