La France (23)

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns doruletz spune:

bonsoir
Oana, ma bucur ca sunteti bine amandoi, sper ca ai rezolvat cu caldura. Ai grija de voi.

Mik si eu ma uit(am) la Urgences, n-am pierdut nici una din serii. Doctorul Luka era preferatul meu. Acum sunt trista ca s-a terminat si ca se pare ca urmatoarea serie va fi fara Luka
Apropo de asta, voi la ce emisiuni va uitati si pe ce programe?Aveti preferinte? Eu in afara de Urgences n-aveam alte preferinte, cateodata mai nimeresc sa ma uit la emisiunea Vismavie, mi se pare o idee interesanta caci toti avem idei preconcepute despre cate o meserie sau o pasiune pe care n-o cunoastem. Sau cateodata ma uit la Fogiel. Voi?

ieri am fost sa ne zgâim si noi la vitrinele de Craciun ale marilor magazine pariziene. Super frumos dar super aglomerat. In fata vitrinelor cu jucarii animate nu aveai loc nici sa arunci un ac, o multime de tatici cu mamici si cu pitici lua cu asalt fiecare vitrina . Mai degajate erau vitrinele de la Printemps, mai pe gustul adultilor, aici decoratiile inspirate din personaje din opere sunt semnate Christian Lacroix.
Si bineinteles uite si câteva imagini pentru cine nu va avea ocazia sa vina in Paris ca sa admire vitrinele si decoratiile de Craciun de la galeriile Lafayette

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oana cretu spune:

Stati fetelor linistite, ca va anunt eu cand vine David pe lume! E o scumpa Anca (Dama) si tin legatura cu ea, e adorabila (ca mine-la faza asta mami zicea "lauda-ma gura sa-ti dau prajitura").

Doruletz, am vazut pozele si tare m-au impresionat vitrinele, superbe tare. Dar si autoarea. Poate iti scoti si ochelarii in poza urmatoare. Eu fac parte din categoria copiiilor, care se uita zi de zi la Star Ac, nu ratez nimic, ba chiar emisiunile de sambata, din Prime le inregistrez. Are mama acasa toate editiile Star Ac. Amintirile mele. Cand o sa am o casa mai mare, o sa mi le aduca (cu randul, normal) si am sa ma uit tot timpul la ele. Dar sa nu radeti, va rog, de mine, pentru ca eu sunt trup si suflet cu ei, la castel. Iar ca filme, imi plac serialele "NY - unité speciale", "NY - unité de elite"...seria astora. Si "Sans aucune doute" urmaresc, daca nu adorm. Si "La methode de Cauet" si...mai sunt si altele, dar in general numai pe 1 ma uit.

Pupici!

oana si bebitza din burtica (33s+)
"Si maine mai este o zi..."

http://community.webshots.com/user/oanacretu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dama spune:

Doruletz, iti multumesc pt pozele cu Parisul asa gatit de sarbatoare. M-a napadit nostalgia privindu-le si mi-am amintit de prima data cand am venit eu in Fr, tot iarna, in decembrie acum 3 ani, (nu e chiar asa mult, dar...) si am fost surprinsa de splendoarea acestei metropole. Mi-au dat lacrimile ca si atunci si traiesc aceeasi emotie doar uitandu-ma la poze, nu mai spun cata placere mi-ar face sa mai si fiu acolo de Sarbatorile de iarna. Tu locuiesti acolo? (imi pare rau, poate ai spus, dar eu nu am prins)

Cat priveste programele la tele, eu nu prea am preferinte, mai ales in perioada asta cand nu fac decat sa stau la tele in asteptare... Dar de obicei imi plac emisiunile documentare si chiar filmele de pe Arte si bineinteles si eu traiesc momentele de tensiune de la Chateau alaturi de cei de la Star Ac.
Apropos, voi cine ati vrea sa castige?
Va si va urez o zi cat mai frumoasa

sapt 40
pozitze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns spic de grau spune:

quote:
Originally posted by dama
Da, asa e, o vreme nu prea am avut acces la internet, iar in utlimul timp abia mai pot sta pe scaun. Oricum de citit va ciesc mereu ca-mi face placere si mai intru sa raspund la mamici de nov-dec. Eu voi avea tot baietel (am spus si aici pe La France cand am aflat la eco morfologica) si il va chema David Andrei. sapt 40
pozitze

I-auzi! Asa il cheama si pe puiul meu (numai ca Andréi e trecut doar in certificatul de botez..am ezitat la maternitate daca sa-i spunem David Andréi, Thierry David sau David Christian, asistenta ne-a zis ca ne da timp de gandire, si a 2 a zi cnd sa le spunem al 2lea prenume, ne-au intins certificatul de nastere unde era doar David! Dar noi stim ca e si Andréi )

Abia astept sa vad pozici cu tizul puiului meu! Nastere usoara si refacere rapida!

Luminita si www.desprecopii.com/chatnew/Desprecopiichat/PaginapersonalaView.asp?nickname=spic%20de%20grau" target="_blank">DAVID - 11.03.2004

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=34758" target="_blank">Povestea nasterii lui David

"Il y a des fleurs partout, pour qui veut bien les voir" (Henri Matise)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Corina spune:

Dragelor,astazi e sarbatoare,deci va invit la mine la!!
Pupici

Corina si Anna nazdravana!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Otilia spune:

E ziua ta azi, Corina? La multi ani, petrecere frumoasa!

Dama, nastere usoara si un bebe sanatos tun!

Fetelor, am facut in sfirsit niste mititei deliciosi! O fata frumoasa
si generoasa de pe forumul nostru mi-a trimis ingredientele "de la mama lor"... Mmmmmm!!! Merci!!!

Ah, si era sa uit: frumoase pozele, Doruletz, cel mai mult mi-a placut autoarea!

~Otilia&LaAdelita~www.desprecopii.com/chatnew/Desprecopiichat/PaginapersonalaView.asp?nickname=Otilia" target="_blank">
www.desprecopii.com/INFO.ASP?id=451" target="_blank">Povestea nasterii Adelitei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anka-maria spune:

Am vazut si eu pozele cu parisul in sarbatoare si am murit de ciuda. Noi planificasem sa mergem la Paris de sarbatori dar a intervenit mama soacra si ne-a zis ca ne plateste si o parte din drum numai sa venim acasa. Asa, adio Paris, bun venit Bucuresti.
Norocul meu este ca socru-miu e mare bucatar si sigur o sa fie niste sarbatori "imbelsugate".

just me

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oLo spune:

LA MULTI ANI CORINA!!!

Mihaela
www.desprecopii.com/info.asp?id=512" target="_blank">Anaïs & www.desprecopii.com/forum/topic.asp?ARCHIVE=true&TOPIC_ID=19303" target="_blank">Emma

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oana cretu spune:

LA MULTI ANI, CORINA!

Sa fi sanatoasa, sa ai parte numai de bucurii alaturi de familia ta, o familie frumoasa tare.

Dama, eu vreau sa castige Lucie.

Otilia, ma bucur ca a avut cine sa iti trimita condimente si ai facut mici ca la mama acasa.

oana si bebitza din burtica (33s+)
"Si maine mai este o zi..."

http://community.webshots.com/user/oanacretu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns smillaraaq spune:

Buna fetele frantuzoaice,

daca nu va suparati, as vrea si eu sa aflu cum se zice in franceza:

"Ati inceput sa faceti cumparaturile de Craciun?"

Ma puteti ajuta?

Multumesc mult!

www.terrapininc.com/Dental/Smile%20Crocodile.jpg" target="_blank">Smilla crocodila

Mergi la inceput