La France (23)
Raspunsuri - Pagina 12
liliprejbeanu spune:
Am vazut si eu finalul de la Capital aseara cu Spaniolul cel bogat, cu vila mare cica in stil "Havana"! Eu numai stil nu l-as numi dar gustul omului nu se discuta. Cat despre co-nationalele noastre sa le fie de bine! Cel putin romancele munceau in Spania, in bordele legalizate. Ca faceau ele una si alta cu francezii doritori, asta este partea a doua!
Liliana
andiaroro spune:
......si seara "romaneasca" a continuat pe M6 cu un film interzis celor sub 16 ani in a carui distributie 90% erau nume romanesti.
liliprejbeanu spune:
Asa de târziu noi nu am ramas, ca de dimineata eram programata la examene medicale si trebuia musai sa fiu fresh!Totusi când este vorba de filme, lucrurile se schimba nitelus ca doar este vorba de arta .
Liliana
dama spune:
quote:
Originally posted by oana cretu
Acum hai sa va zic de eco.
Bebeul este foarte bine, a zis ca se vede ca am respectat regimul pentru ca e normal pentru aproape 8 luni, cat are ( 2,400 kg si 45 cm), si m-am bucurat tare. Si a zis ca la inima totul e ok, pentru ca, din cauza diabetului poate avea probleme cu inima dupa aceea, miocardie zicea din cauza ca va avea mult zahar in corp. Dar daca continui cu regimul la fel, totul e ok, ca acum e perfect sanatos. Avea o studenta langa ea care a intrebat-o ce se poate intampla cu copilul din cauza diabetului, si asta cu inima a fost raspunsul ei, dar mie niciodata nu mi-a zis, poate sa nu ma sperie. Misca incontinuu, ca i-ar a zis dr ca mereu e asa, nu se poate descurca cu el. Ne-a intrebat daca stim sexul (uitase ca ni l-a zis) si daca i l-am vazut vreodata si i-am zis ca nu, si ea a zis ca a crezut ca l-am vazut de o suta de ori, ca numai peste el da cu ecograful, dar eu nu imi dadeam seama ca sunt "podoabele lui Seb" acolo si ne-a aratat si i-a facut poza.:))) Si tati era mandru tare...E cu capul in jos de tot, mai are ^putin si il scoate de jos ce e.:)) Am intrebat-o de data nasterii si a zis ca la inceputul lui ianuarie, asta daca nu mai are el rabdare si vrea sa vina in noaptea de Revelion. Deci s-ar putea sa trecem sarbatorile fara el.:( Asta e.
Oana, scumpa, ma bucur sa aud ca totul este bine cu tine si cu bebe Seb si ca regimul pe care-l tii da rezultate. Ai sa vezi ca Dumnezeu te rasplateste pt bunatatea ta si Seb va fi un baietel la fel de vioi, sanatos si zglobiu ca la mami in burtica. Iti doresc sarcina usoara in continuare (mai o luna) si ai grija de tine si de bebe.
Cat priveste relatia cu parintii, ca si Oana si eu ma pot declara o norocoasa si o ingrata in acelasi timp pt ca sunt departe de ei si de ajutat nu prea am cu ce (din cand in cand mici cadouri ca cele de care vorbeati si voi). Eu m-am inteles intotdeauna cu ai mei, iubire am simtit din partea lor mai mult decat as fi cerut, ceea ce ma face acum sa fiu cu inima impartita intre FR (alaturi de sot) si RO (cu ai mei). Nici la noi in familie nu ni s-a impus respect prin vorbe, ci prin fapte si am fost deschisi unii cu altii, lucru care imi lipseste aici, unde nu am cu cine ma sfatui (afara de sot) si cu cine vorbi mai intim. Eu mi-am pierdut tatal cand eram micuta, dar pt mine familia sunt toti ceilalti, frate, bunica, matusi si unchi, foarte uniti dealtfel si chiar si relatia cu tatal vitreg este ca si cum ar fi cel care mi-a dat viata. Eu le duc foarte tare dorul, iar in primul an de stat in FR am plans aproape zilnic, de mai aveam putin si-mi paraseam sotul Acum e mai bine, ca o aduc pe mama la mine (pe 20 vine la mine) si nu mai pot de nerabdare. Imi pare rau sa aud povesti triste despre parinti care sunt distanti cu copiii lor si ma surprinde ca exista astfel de cazuri in Ro. Eu credeam ca suntem printre putinele popoare unde nu se practica "fiecare cu viata lui" cum vad pe aici pe la francezi.
Va doresc la toate numai bine si fericire alaturi de cei ce va iubesc si va merita
sapt 40
pozitze
AC spune:
Chatonel,
noi eram in cazul a notre charge si deci se poate obtine rezidenta. Daca nu, nu.. dar totusi in cazul unei boli am inteles ca e discutabil.
Andreea
nadine2004 spune:
Dama, tu mai ai putin si nasti? Cand a trecut timpul asa de repede?
Nu te-am auzit sa vb de bebe, ce o sa ai?
Aurelia spune:
Dama banuesc ca tu ne scrii din maternitate acum printre doua contractii...........s-au ma rog din jacuzzi in asteptarea contractiilor ............
Aura&Luca,2 ani si 8luni!
"Daca dragoste nu e nimic nu e"
http://fr.pg.photos.yahoo.com/ph/aurasupacurasu/album?.dir=/a58e
dama spune:
quote:
Originally posted by nadine2004
Dama, tu mai ai putin si nasti? Cand a trecut timpul asa de repede?
Nu te-am auzit sa vb de bebe, ce o sa ai?
Da, asa e, o vreme nu prea am avut acces la internet, iar in utlimul timp abia mai pot sta pe scaun. Oricum de citit va ciesc mereu ca-mi face placere si mai intru sa raspund la mamici de nov-dec. Eu voi avea tot baietel (am spus si aici pe La France cand am aflat la eco morfologica) si il va chema David Andrei. Am intrat in sapt 40 si ne asteptam sa-si faca aparitia "botul de aur". Nu prea mai avem rabdare, adica eu nu prea mai am si parca nu da semne ca vrea sa iasa. Eu nu am avut probleme in sarcina, ce-i drept m-am si protejat in sensul ca la inceput am avut un michematom pe uter si mi s-a recomandat repos. Mi-am dorit mult bebele si atunci am avut grija sa nu fac prea mari eforturi. Si intr-adevar timpul si mie mi se pare ca a trecut mai repede pana acum, dar in ultima luna parca e la ralenti si nu mai am rabdare... Iti multumesc de intrebare. Stiu ca ai trecut prin momente grele si-mi pare sincer rau, dar nu deznadajdui. Ai grija de tine si sanantate multa iti doresc, ca restul cred ca se va rezolva de la sine.
sapt 40
pozitze
dama spune:
quote:
Originally posted by Aurelia
Dama banuesc ca tu ne scrii din maternitate acum printre doua contractii...........s-au ma rog din jacuzzi in asteptarea contractiilor ............
Auras, deocamdata scriu de acasa in asteptarea contractiilor de care spuneai... din spital nu cred sa mai am eu puterea si nici internet la dispozitie ca sa scriu, dar va voi anunta cand eveninmentul se va produce, poate chiar prin Oana, daca nu mai apuc sa intru pe net.
sapt 40
pozitze
chatonel spune:
quote:
Originally posted by AC
Chatonel,
noi eram in cazul a notre charge si deci se poate obtine rezidenta. Daca nu, nu.. dar totusi in cazul unei boli am inteles ca e discutabil.
Andreea
AC, e discutabil oricum, si in cazul parintilor pe care ii ai in grija si a celor pe care nu... scrie acolo, pe site-urile astea ca faptul ca ai prezentat dosarul nu-ti da drept automat la vizita (pt cei in grija) si ca dosarul celor care nu-s in grija va fi studiat... asa ca ramine la latitudinea functionarului care se ocupa de dosar.
Cred ca cel mai bine e sa cunosti legea in amanunt si sa ai o pila puternica la prefectura, unde se dau cartile astea de séjour... daca vrei sa ai cistig de cauza; sau sa stai intr-o regiune in care oamenii nu-s rasisti, adica nu nordul tarii, nu sud pe coasta de azur, nici pe la tara sa nu fie... e cam complicat :)
Toulouse, la ville rose