Bebelusi de martie-aprilie 2004 (24)

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns alona spune:

Mickyyy, bravo pentru hotarirea luata! Ma bucur ca o sa aibe Malina un fratior sau o surioara de virsta apropiata.Stiu ca nu o sa fie usor dar o sa vezi ce repede trec toate si o sa fie mari.
Ppupici tie si la Malina!

Anca, mamica de Vlad(17.10.1997) si Thea(29.03.2004)
http://photos.yahoo.com/alina_stoica
"O zi in care nu ai ris e o zi pierduta"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bebe2004 spune:

Felicitari de 100 de ori Mickyyy.Mai exista si Dumnezeu pe lumea asta. Ma bucur pentru voi si asteptam vesti de la voi.
Al meu pui a fast super marait azi. Noroc ca a stat cu soacra-mea. Eu as fi innebunit de tot. Sigur ii ies dintii ca are gingia foarte inflamata. Acum seara i-am dat putin Nurofen si a adormit repede apoi. Stiu ca asa ii mai dadea Claudelu lui Raul. Asa e Clau? Sau te faci ca nu ne vezi. Zi-mi si mie daca am facut bine. Pe prospect scie ca e si pentru dureri si inflamatii.

Alexandru si mama (26 apr 2004)
http://pg.photos.yahoo.com/ph/andreeea77/my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Rayuela spune:

mi s-a facut dor de cuscra mea!

Elena si pisicutza Amelie
poze Amelie

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mirinda spune:

mey, fetelor, ce credeati ca am fugit? am fost plecate intr-o minivacanta, la bunici, ieri am venit. da' de 2 ore stau si citesc ce-ati insirat voi p-aci, ca mult ati mai scris si nu m-am indurat sa pierd ceva! nu mai stau acum, ca mi-e tare somn, eu ma duc la munca ziua, dupa noptile in care fii-mea face ca ai vostri, adica vrea tzitzi din 2 in 2 ore, dar promit sa intru maine sa va povestesc cum a fost. mai stau sa punem un pictorial pe care ni l-a facut tati, cu niste flori frumoase ca noi, sper sa va placa!

multumim pt urari, si La Multi Ani pentru toti sarbatoritii pe care i-am ratat!

micky, felicitari! mie imi pare tare bine pentru tine, si eu as fi facut la fel, suntem aici daca ai nevoie, pupici Malinei si simburelului din burtica!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bebe2004 spune:

Bine ai revenit Mirinda. Ce vacanta luuunga ai mai avut. Sau asa ni se pare noua.
Uite ca am reusit sa-mi fac si eu un url ca acum e la moda.

Alexandru si mama (26 apr 2004)
noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Veve spune:

Miky,sa fie intr-un ceas bun si s-aveti parte de-un bebe frumos si sanatos care sa v-aduca multa bucurie!Sunt sigura ca asa va fi!
Laura,m-am jucat io un pic la semnatura ta!Am vazut ca ti-a explicat si Luminita...Daca mai ai nelamuriri sau vrei modificari da un mp.La subiectu' de fata eu ajung mai spre seara cand se mai potolesc apele la mine!
Daniela,branzica e simplu de facut!Lasi laptele (cam un galon daca vrei sa-ntelegi ceva din ce iese)undeva in bucatarie (adica nu in frigider) pana se prinde (o zi-doua,depinde cat de cald e) apoi il pui la fiert si cand da in clocot adaugi iaurt (eu pun 2 cutiute de alea mai mici);mai lasi pe foc,amestecand sa nu se prinda,pana se coaguleaza,apoi stingi focul.Lasi sa mai stea 2-3 ore si-apoi pui in ceva la scurs (tifon sau sita de aia deasa).O lasi pana nu mai picura nimic din ea...si cam atat....Sper sa fi-nteles ceva!Astazi is mama coerentei!
David,la multi ani!Sa fii sanatos si fericit,puiule!

Irina,veve & croko
pozici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Claudelu spune:

I'm back!!!V-a fost dor??
Ohohoho, fetelor, daca va spun cat a dormit Raul al meu sigur nu ma credeti...ieri noapte l-am culcat in jur de ora 12.30 si nu s-a trezit decat o doua zi la 12.00...la ora 9 dimineata i-am bagat sticla cu cereale in gura si el nici macar nu s-a sincisit sa-si deschida macar un ochisor, asa ca sa ma vada...

Azi am avut o zi tare agitata, dar in acelasi timp tare faina...dupa ce s-a trezit Raul ne-am imbracat, am papat si am taiat-o la plimbare...pe la 15.30 am revenit home, m-am schimbat, am lasat copcilu in sama lu buna-sa si am plecat la cosmetica...Doamne ma simt ca un nou nascut, am o fata curata...de mult nu mi-am mai tras un tratament si un masaj facial...OFFF bine e!!! Am ajuns home pe la 19, am hranit copcilu si din nou am plecat, dar de data asta cu sot cu tot...am plecat sa-si faca o radiografie pulmonara... are bronsica cronica...dar boala asta are si o parte buna, sper...trebuie sa se lase de fumat...asa ca i-am promis ca dupa seara de sambata pe care totusi se pare ca mi-o voi trece cu sotu la o pizza, ne lasam amandoi de fumat...Cam astea sunt noutatile despre mine, Raul si tacsu...nimic spectaculos...v-am spus doar asa ca sa va plictisesc
Elena, beibi si mie mi-ati lipsit tare tare mult, dar sti si tu cum e cand vin piticii toti odata O mai ia omu si pe ulei din cand in cand Ce face nora-mea?? sI tu de ce spui ca ai avut o zi naspa?? Cine ti-a f.... nervu?? Ia da cu para ca imediat il
Mickyyy, felicitari pentru decizia luata!!
Corina, bine ati revenit!
Ela, faina tastatura mai ai!
Malina, sper ca nu te-ai suparat pe mine cand am zis "acum ce fac? Imi pun perna in cap?"...sincer, ff sincer nu iti era adresat...eram chiar intr-un punct maxim al disperarii mele si vorbea gura fara mine
Kulta, buna reteta de slabit ne-ai dat!!...eu chiar trebuie sa ma apuc de slabitBeau pe ceaiuri de slabit, deja nu le mai suport
Daniela, hahahhahaha, ai presimtit tu ceva, nu?? Eu asa-s...asa cum vin de repede piticii asa se si duc...cu asta am noroc
Lumi, cum sa nu facem brad de sarbatori??...Normal...si ce daca trage tot de pe el...asta e...aaaaaaauuuuuuu, ca pe vremea cand eram noi mici nu stiu daca va mai amintiti se purtau artificiile...no si mama a pus pe brad si niste vata, sa fie mai misot bradul...si ma apuca pe mine si pe sor-mea nebuniile...pe apucam sa dam foc la artificii...noroc ca a fost tata acasa ca altfel lua foc toata casa...si acum am globuri arse de atunci, sunt o amintire nu tocmai placuta, dar eu si sor-mea n-am vrut sa ii lasam sa le arunce...a, si ce am luat-o atunci
Kata, eu cu unul singur si abia abia ma descurc cu totul...dar tu cu doi...eu sunt cam haotica de felul meu, adica nu am prgram, fac ce ma taie pe mine capul in momentul respectiv
Veve, pai sa sti ca mare dreptate ai tu cand spui ca noi suntem puternice, dar ce sa faci, mai clacheaza omu cateodata...la mine se intampla foarte rar, dar si cand se intampla e nasolFac ca trenup Copcii tai ce mai fac??
Laura, misto semnatura ti-ai tras!!
Andreea, asa-i mama, eu sunt cu Nurofenul...eu ii dau 5 ml dimineata si 5 seara...doar la nevoie! E bun, dar zic fetele ca si Calpol e la fel de bun, poate chiar mai bun,..n-am incercat inca...In curand ???
Miri, te asteptam cu vesti proaspete si asa cum zice si Andreea parca a fost cam lunga vacanta ta!!

Gata, cred ca v-am plictisit destul...mii de scuze celor pe care nu le-am mentionat in mesajul meu, ma voi revansa fata de voi, n-am facut intentionat, dar cu mana...dau o

Claudia si www.desprecopii.com/chatnew/Desprecopiichat/PaginapersonalaView.asp?nickname=Claudelu" target="_blank">Raul

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Claudelu spune:

DAVID
Multa multa sanatate si bucurie alaturi de parintii tai!!!

Claudia si www.desprecopii.com/chatnew/Desprecopiichat/PaginapersonalaView.asp?nickname=Claudelu" target="_blank">Raul

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Veve spune:

Braduuut!Cum nu?Nu exista sarbatori fara el,poa' sa pice ceru!Si io am avut emotii cu vevica,mai ales la aproape 2 ani cand misuna.Nici in primul (10 luni) nici in al doilea an (1 an si 10 luni)nu i-a bagat in seama.Oricum,asa de control,intotdeauna leg bradul de ceva sa nu cada peste ea!

Irina,veve & croko
pozici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Rayuela spune:

LA MULTI ANI DAVID!!
Sa fii cuminte si sa-ti asculti parintii ,multa sanatate si fericire!

Elena si pisicutza Amelie
poze Amelie

Mergi la inceput