Bebelusi de martie-aprilie 2004 (24)

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns spic de grau spune:

Am citit acum ca Mikyyy s-a decis sa pastreze puiutul si m-am bucurat tare!
Deci Mikyyy e si Malina va avea un tovaras de joaca cat de curand!
Am vazut ce ati scris la Povestea nasterii lui David. ptr fiecare! Sunteti tare dragute!

Katalina la semnatura mea e link catre poze.

Va pup - fug ca plange Dav!

Luminita si www.desprecopii.com/chatnew/Desprecopiichat/PaginapersonalaView.asp?nickname=spic%20de%20grau" target="_blank">DAVID - 11.03.2004

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=34758" target="_blank">Povestea nasterii lui David

"Il y a des fleurs partout, pour qui veut bien les voir" (Henri Matise)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LauraFlo spune:

Buna iubitelor!
Am absentat ieri, dar pamantul a continuat sa se invarta, voi ati scris, copii au crescut....
Am asa de mult de munca, ca singurul lucru pe care reusesc sa-l fac e sa va citesc ( cu intreruperi)..Ma ia groaza cand ma gandesc ca situatia asta va dura pana pe la sfarsitul lui martie ( cel putin).Din cauza aceasta am si o stare de ...Doamne ajuta.
De laudat nu avem ce... A, ba da: Daria se tine cu manutele de patul nostru si paseste singurica. Ii cam fug picioarele pe parchet, dar sper sa nu cada prea rau. Covoare eu nu pun pe jos ca n-are cine sa le aspire. Cand aveam covoare, in fiecare zi le aspiram si tot pline de scame erau, asa ca am renuntat: covoare avem doar in baie si sufragerie (cu toate ca sunt micute din pacate sunt foarte ALBASTRE si deci foarte sensibile si ele la scame, par si altele).
Am deviat de la subiect. De fapt vreau sa incerc si eu o semnatura si un url
Sa vedem ce iese!

Mergi la inceput

LauraFlo si bebelusa Daria -15.03.2004

Mergi la inceput

Nu-i bine!!!!!!!
De jumatate de ora ma chinuiesc!
Ma ajuta si pe mine cineva?

HELP! HELP! HELP!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns katalina spune:

Mickyyy, spune-ne, e-adevarat?

Lumi, daca fac click la semnatura ta,ma duce la o pozica alui David,si-atit.

Catalina,
mamica lui ROBERT si CATALIN
Albumele noastre

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns katalina spune:

Lumi, gata m-am luminat singura.
papa
nu le vedeam.

Catalina,
mamica lui ROBERT si CATALIN
Albumele noastre

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mickyyy spune:

da, katalina, e adevarat!
Am fost de dimineata la medic sa fac avort, dar n-am putut merge pana la capat. Poate candva o sa va povestesc mai multe.....acum inca sunt intr-o stare confuza si pe deasupra si rupta de oboseala (luni seara nu m-a lasat sa dorm fie-mea, iar azi-noapte n-am putut sa dorm stiind ca de dimineata aveam programare la medic).

Mickyyy si Malina Ioana (31.03.2004)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns spic de grau spune:

quote:
Originally posted by LauraFlo

Nu-i bine!!!!!!!
De jumatate de ora ma chinuiesc!
Ma ajuta si pe mine cineva?

HELP! HELP! HELP!

Laura - ce vrei exact sa scrii la semnatura?
trebuie sa incepi cu
1. o paranteza patrata
2.scrii url
3.scrii =
4. scrii "
5.scrii adresa http unde vrei sa mearga linkul
6.inchizi ghilimelele
7.inchizi paranteza patrata
8.scrii titlul linkului
9. inchei cu [/url]

KATALINA - mamica curajoasa ce esti, prin Europa cu burtica?..eu nu aveam curaj sa ies 2 statii cu metroul . Sa-ti traiasca baietii! Tare mai sunt frumosi!

Luminita si www.desprecopii.com/chatnew/Desprecopiichat/PaginapersonalaView.asp?nickname=spic%20de%20grau" target="_blank">DAVID - 11.03.2004

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=34758" target="_blank">Povestea nasterii lui David

"Il y a des fleurs partout, pour qui veut bien les voir" (Henri Matise)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Rayuela spune:

Mickyyy:azi am avut o zi proasta,ma rog,nu intru in detalii.Vestea ca pastrezi copilul m-a bucurat foarte mult si mi-a adus zimbetul pe buze.Cind stiu ca apare inca un bebelus pe pamint,nu pot sa nu ma luminez!

Elena si pisicutza Amelie
poze Amelie

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns codritu spune:

Micky, ma bucur ca te-ai hotarat si ai luat hotararea asta. Nu va fi usor, dar vei avea bucurii care sa compenseze greul prin care treci. Bafta si sanantate multa in continuare!!

Mergi la inceput