REVELION IN GRECIA

REVELION IN GRECIA | Autor: bia

Link direct la acest mesaj

Pentru cele care locuiesc in Grecia,cum e vremea de sarbatori?Ne bate gandul sa facem revelionul in Grecia,de fapt am primit o invitatie si nu stim daca sa mergem sau nu,trebuie sa dam raspunsul repede,adica in doua zile.Ce ma sfatuiti,cum este mancarea ca preturi,ma refer?In biletul de care va spuneam,este inclus doar micul dejun si cina de Revelion,restul pe cont propriu,asa ca poate imi dati si mie cateva indicii...

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Raymond spune:

Depinde unde ai biletul..Grecia are destule zone turistice,este frumoasa si timpul nu e chiar asa ca in Rom desi daca vrei ai si unde sa schiezi, zapada sa fie. Mincarea este foarte buna, dar iar ma intorc depinde unde este biletul si care va este bugetul, scump...? nu peste tot si mai ales poti sa maninci foarte bine si destul de ieftin la tavernele lor indiferent unde te afli, peste, carne, salate, lactate...orice. Eu am plecat de putin timp de acolo si de aceea stiu, sa nu te mire ca iti raspund din USA.Grecii stiu sa organizeze sarbatori si mai ales sa le respecte si petreceri la fel.Sper sa aveti parte de un Revelion frumos.Merita provocarea.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bia spune:

Biletul este la Paralia,la un hotel de 3*,iar bugetul se va extinde daca va fi nevoie,insa eram curioasa sa aflu amanunte,cum e timpul,ce haine luam cu noi,aici va fi frig,insa acolo stiu ca sunt temperaturi mai mari.Mai astept,poate mai vin si alte raspunsuri.Noi ne-am hotarat si vom merge,mersi Raymond pentru raspuns,o sa scriu aici impresii la intoarcere.

Mergi la inceput