Mamici de noiembrie-decembrie 2004 (85)
Raspunsuri - Pagina 8

dama spune:
Neata fetele. La Multi Ani tuturor Mihaelelor si Gabrielelor (sau celor din familiile voastre care-si sarbatoresc azi onomastica).
Si aici e o vreme de sa nu scoti capul, nu ploua, dar e urat si mohorat. Azi ajung si eu la dr, abia astept sa vedem ce ne "prezice"
, ca e ultimul control.
Miche, La Multi Ani si cand papi tiramisu sa te gandesti ca papi si pt noi (dar sa ai grija sa nu ti se aplece ca suntem cam multe pe aici). Asa cu apa, cica ar mirosi a amoniac, dar cand e sa curga, cred ca nu va mai trebui sa mirosim, ca o vom simti siroaie
. Un semn cica ar fi si ca se lasa burtica, dar mie inca nu mi s-a lasat
, dar contractii am cam inceput sa am, destul de multe si chiar dese (nedureroase deocamdata).
Fulguletz, si eu cred totusi ca e o coincidenta...si ma cam intreb cat o sa ma tina pana nasc starea de neinsomnie...
39 saptamani
pozitze

Miche spune:
Fetelor , v-am trimis reteta de tiramisu prin PM .
Sucuzati formatul... l-am luat din arhiva yahoo cand i-am dat-o Onitzei.. si n-am mai facut corecturi ca sunt lenesa azi....
DPN 27 NOV
Dr. Corina Grigoriu -Municipal
http://community.webshots.com/user/micheee100

Bobita spune:
TRY, ANDREEA sa va traiasca bebelusi, sa fie sanatosi, mincaciosi si cuminti, iar sa va bucurati de ei.
LA MULTI ANI tuturor Mihaelelor, Gabrielelor si Mihai, Gabriel + variante.
Ce de bebei, io is ultima din lista .
Tot nu m-ati lamurit si mie cind sa ma duc sa-mi provoace nasterea, dr. meu mi-a spus ca in jurul Craciunului. atunci voi fi in sapt. 39 de la UM. Daca ma duc pe 15 dec. - 38 sapt de la UM o fi prea devreme ? Vineri la echo (diferit ap. de cel de pe 16 sept) mi-a spus ca termenul ar fi 11 ian, dar ca oricum nasc mai devreme, si de Revelion nu il gasesc pe dl. dr. Ce sa fac?
Bobita, 33 sapt si mamica lui Mariutza iubita
DPN 30 dec, dr. Adrian Neacsu, Judetean Ilfov
Sa fim fericite
http://community.webshots.com/user/valentina611969

fulguletz spune:
fetele ! deci azi se lasa cu tiramisu si bere ai alete alea...asa va vreau! dam si din buric?
eu am fost la doctor . La cum se prezinta situatiunea, David mai are de gand sa stea prin burtica...Acuma....il las, ce sa fac? am de ales?
Bobitza, eu, in locul tau, m-as duce inainte de Craciun, mai ales ca, in sapt. 38 nu e deloc devreme, ci ar fi la termen...Si pe urma as petrece Craciunul si sarbatorile in liniste, fara sa fiu stresata ca nasc in ziua de Craciun , cand nu gasesti pe nimeni prin spitale ... cu
David, 36 sapt., DPN 7 dec.
poze

dama spune:
quote:
Originally posted by Bobita
Tot nu m-ati lamurit si mie cind sa ma duc sa-mi provoace nasterea, dr. meu mi-a spus ca in jurul Craciunului. atunci voi fi in sapt. 39 de la UM. Daca ma duc pe 15 dec. - 38 sapt de la UM o fi prea devreme ? Vineri la echo (diferit ap. de cel de pe 16 sept) mi-a spus ca termenul ar fi 11 ian, dar ca oricum nasc mai devreme, si de Revelion nu il gasesc pe dl. dr. Ce sa fac?
Bobita, din cate stiu dupa ce ai trecut de 37 saptamani (implinite, deci treci in 38) poti sa nasti oricand. Dar provocarea nasterii, nu este totusi decizia dr? Adica nu el stie mai bine cam cand ar putea sa faca aceasta manevre

pozitze

gandacelu spune:
miche, la multi ani, iubita!
ai ca beau in cinstea ta! diseara! va omor daca papati tiramisu fara mine!
vin direct in vizita!
vin de la dr., cica daca stau cumintica nasc saptamana viitoare, dupa 15... asa ar fi indicat...
cu apica din chilotei cica nu e lichid ca e sectretie... ce secretie, n-am inteles, lichida?! in fine
totul e bine cand se termina cu bine!
sotul cica o sa traiesc 100 de ani ca l-am innebunit cu vaicarelile! i-am zis: pe tine te-am innebunit?! stai sa vezi ce le-am facut la fetele de pe forum!
cat despre "herpes", nu mai era nici urma de... nimic! se uita chiar in alta parte... mi-a si zis femeia sa nu mai citesc pe internet ca innebunesc!
va pupic, fetele! eliza, nasti cu mine? ca vad ca miche se grabeste!

Miche spune:
quote:
Originally posted by gandacelu
miche, la multi ani, iubita!
ai ca beau in cinstea ta! diseara!va omor daca papati tiramisu fara mine!
vin direct in vizita!
vin de la dr., cica daca stau cumintica nasc saptamana viitoare, dupa 15... asa ar fi indicat...
cu apica din chilotei cica nu e lichidca e sectretie... ce secretie, n-am inteles, lichida?! in fine
totul e bine cand se termina cu bine!
sotul cica o sa traiesc 100 de anica l-am innebunit cu vaicarelile! i-am zis: pe tine te-am innebunit?! stai sa vezi ce le-am facut la fetele de pe forum!
cat despre "herpes", nu mai era nici urma de... nimic!se uita chiar in alta parte... mi-a si zis femeia sa nu mai citesc pe internet ca innebunesc!
va pupic, fetele! eliza, nasti cu mine? ca vad ca miche se grabeste!
merci mult!
Tocmai vroiam sa-i raspund lui Fulguletz , ca te asteptam pe tine pt datul din buric...
Si hai.. ca doar stau aproape.. cat mai este tiramisu...(am pus si rom jamaica in cafeaua (de calitate si tare

Io nu ma grabesc , asta mic se garbeste. Eu as prefera marti pe 16 nov ca e doctorita mea de garda... si poate avea mai bine grija de mine!
Da' asteptam.. si om vedea noi ce se intampla!
DPN 27 NOV
Dr. Corina Grigoriu -Municipal
http://community.webshots.com/user/micheee100

Eliza5 spune:
quote:
Originally posted by gandacelu
eliza, nasti cu mine? ca vad ca miche se grabeste!
habar n-am.. sunt confuza rau deocamdata

Eliza - 37 saptamani
DPN 20 noiembrie - Dr. Anca - Municipal

fulguletz spune:
daca va era dor de Bits, va spun eu ca e bine si ea si Kenzo, ca abia pe joi se intorc acasa, ca ii este dor de noi ...
A! Kenzolino e un mancacios si mi-a mai trimis 2 poze cu el (pe care le gasiti tot la mine in poze)... cu
David, 36 sapt., DPN 7 dec.
poze

ionela roxana spune:
"La Multi Ani!!!" ptr. cei ce porta numele de Mihail si Gavril
Miche "La Multi Ani!!!", sanatate si numai bine; transmit urarile de bine si mamei tale, multa sanatate si putere de joaca cu nepotelul ce urmeaza sa soseasca
AndreeaP felicitari ptr. bebelina, sa fie somnoroasa si mancacioasa si sa va bucurati de ea, iar tie muuuulta sanatate
Gandacico ce bine este cand totul se termina cu bine, asa ca stai te rog frumos in patic si fii cuminte
Felis sa stii ca nu am uitat ca ai sustinut examene, mereru m-am gandit la tine, dar numai ca nu am scris nimic, urari, SCUZAMA!!!; acum ca ai terminat cu stresul ar fi bine sa mai iei si tu o pauza, iar cel de pe 5 dec. ar fi fi bine sa-l amani, ca doar nu vrei sa nasti prin sali de examene, din cauza emotiilor; data este taaaare apropiata de DPN si eu cred ca este putin c-am riscant, asta daca nu vrei ca dupa sustinerea lui sa nu mai mergi acasa, ci sa te duci direct la spital; mai dar barbat taaaaare harnic mai ai
; al meu m-a si atentioanat ca nu va face nimic in timpul cat voi fi la spital
(l-am rugat macar sa dea cu aspiratorul sa adune praful, sa-l stearga si sa bage cateva toale la masina, dar a spus ca nu va face nimic, deci cand ma voi reantoarce acasa nu ma voi plictisi cu sigiuranta
; macar pana plec la spital nu-mi doresc altceva decat sa fac EU putina curatanie, asa pas pas, cum oi putea
)
Fulguletz ce atata nerabdare; lasa ca va veni si la tine momentul muuuuuult asteptat; inca putin si DAVID va sosi, asa ca relaxeazate acum cat poti de mult ca dupa aceea nu se stie
Fetelor ferice de voi, ca puteti da din buric, manca teramisu(apropo Miche da-mi te rog frumos si mie reteta daca nu te superi); eu nu vreau sa nasc sapt. asta si nici cealata, asta pana puica mea nu se va face bine; fetelor este groaznic ce i se intampla; efectiv am senzatia ca isi pierde vocea; nu poate vorbii deloc, iar cand doarme mereu traiasc cu senzatia ca se sufoca, ptr. ca doarme 10min. si se trezeste tusind, dar o tuse taaaare naspa, seaca, fara a rupe sputa, care practic o sufoca; azi am fost la medic, ia dat med., am venit acasa i-am dat sa manance, i-am dat med. si a adormit, la care dupa 15min s-a trezit intr-un acces de tuse se mi-a vomat totul, si pe gura si pe nas; doamne ce ma fac daca ma apuca nascutul si ea nu se face bine
; acum ma duc sa icerc sa-i dau ceva de mancat, poate manaca si va bea si med.;
va pup si ma reantorc mai tarziu
roxana
http://photos.yahoo.com/arisalaura