Mamici de noiembrie-decembrie 2004 (85)
Raspunsuri - Pagina 6
dama spune:

Felicitari Andreea pt curaj, sa-ti traiasca printesa, sa fie sanatoasa, frumoasa si cumintica. Reacere usoara si revenire grabnica cu povestioara nasterii.
Mai, fetelor, Miche, Ionela, ce anume mirositi voi? Adica ce ar trebui sa miroasa? Ca eu am intrat azi in saptamana 39 si nu mai stiu ce sa urmaresc ca sa prevad un pic daca voi naste sau nu saptamana asta. De fapt, abia astept sa ajung maine la dr (ultimul control) sper sa ma scoata si pe mine din ceata.
Felis, iti doresc o nota pe masura muncii (nopti nedormite), deci bafta multa
.
Fulguletz, iubita, tot grabita esti? Acum am cam inceput si eu sa-mi pierd rabdarea...pai nu vreau sa ajung totusi sa depasesc termenul si nici sa mi-o ia inainte decembristele
...ca ne
Dar cu atatia bebei cum sa nu-ti vina pofta...
38 saptamani
pozitze
dama spune:
Am uitat sa-mi semantura. De azi am intrat si noi in saptamana 39, deci de-acum ma cam paste si pe mine nascarea...maine venim cu vesti la nenea dr. Sper sa spuna numai de bine...si ca o sa nasc cat de curand, ca am cam inceput sa-mi pierd rabdarea...
Fulgultezule, stii ce am observat (poate e totusi o coincidenta) ca de cand beau ceaiul ala de zmeur dorm super bine noaptea,iar la WC ma duc doar de 2/noapte...inainte ma duceam si din ora in ora.
39 saptamani
pozitze
fulguletz spune:
quote:
Originally posted by dama
Fulgultezule, stii ce am observat (poate e totusi o coincidenta) ca de cand beau ceaiul ala de zmeur dorm super bine noaptea,iar la WC ma duc doar de 2/noapte...inainte ma duceam si din ora in ora.
s-ar putea sa fie o simpla coincidenta...La mine nu are efecte de care zici tu...
Drept dovada, acum e ora 5 dimineata si eu sunt insomniaca
si nu am mai putut dormi de la 4 In schimb , am inceput sa visez ca nasc si toooooooooot nasc

cu
David, 36 sapt., DPN 7 dec.poze
fulguletz spune:
LA MULTI ANI! Mihaelelor si Gabrielelor!
Michelina, sa inteleg ca azi faci cinste?

cu
David, 36 sapt., DPN 7 dec.
poze
LuminitaB spune:
Dragele mele,
Nu sunt la fel de activa ca voi pe aici dar am citit ultumele noutati si ma bucur din tot sufletul ca inca un bb a ajuns cu bine in bratele mamicii lui.
Azi e rost de sarbatorit si
nascuti si Mihaelele si Gabrielele din zona.
La multi ani!
Cind am scris primele mesaje cineva imi spusese sa ma prezint si uite, n-am apucat pina acum. Citeva vorbe despre mine:
Sunt din Brasov, am 34 ani, sunt la a doua sarcina, am un baietel de 6 ani Cristian Ionut (24 decembrie 1998). Intre timp ne-am hotarit cum il va chema pe piutul din burtica: Tudor Andrei.
Sunt
in saptamina 36 DPN 6 dec si inca ma simt destul de bine. Miine voi merge din nou la control si sper ca totul sa fie ok. M-am hotarit sa nasc pe cale naturala, fara epidurala, asa cum de altfel am nascut si prima oara. La prima nastere am avut un travaliu foarte lung , 38 de ore, dar nu tot a fost greu. Doar ultimele 2-3 ore au fost mai nasaole. Primul lucru dupa ce mi-am vazut bebelul in bratele moasei am intrebat-o pe doctorita daca asta e tot si ea mi-a spus ca ce a fost greu a trecut si replica mea a sosit scurt: Atunci pot sa mai fac unul! Nu sunt speriata de nastere, tot ce imi doresc este ca puiutul sa fie sanatos, restul au mai putina importanta.
Am noroc de o doctorita foarte buna, pe care o chema tot Badea, ca si pe a Gandacicai.
Fiti curajoase si astept noi vesti despre toata lumea,
Va pup
LuminitaB
Eliza5 spune:
La Multi Ani Miche!!! 

. La Multi Ani tuturor Gabrielelor si Mihaelelor si familiilor voastre!
Mama, ce de-a bebelusi au inceput sa apara :-)
Felis, bine ca ai scapat de examen, sa ne spui rezultatul!!
Azi ma duc si eu la doctor si vad daca il conving sa ma programeze la cezariana. Saptamana asta de-abia intru in saptamana 37, dar bebelusul are deja 3'300 kg (aproximativ) asa ca eu zic ca sunt pregatita. Sa vad daca vrea si doctorul
. Sambata seara am experimentat si eu primele "senzatii" ca la ciclu (dureri nu pot sa le zic).
Din pacate a inceput sa-mi crape burta
. Adica vad niste firisoare violacee in jurul buricului si banuiesc ca astea sunt vergeturile 
. Daca mai stau o saptamana cred ca or sa se accentueze si mai tare. Si ma mananca burta rau de tot, desi o creia o pauzasc cu crema speciala anti-vergeturi de la Chicco in fiecare zi mai nou...
Miche, Gandacelule, poate o sa nastem cam in acelasi timp si suntem toate la Municipal :-)))
Eliza - 36 saptamani
DPN 20 noiembrie - Dr. Anca - Municipal
FELIS spune:
MICHE, si la toate MIHAELELE SI GABRIELELE... LA MULTI ANI!...

DISTRACTIE PLACUTA...

Felis, 36 sapt, DPN 12 dec, Dr. Iliescu Marian (Filantropia)
Pozele mele!
FELIS spune:
DAMA, ELIZA5 si la celelalte fete: bineintzeles ca am sa va zic ce nota am luat la examen... insa eu ma
sa il iau doar... ca e f important pt mine.
Am o cunostintza care ma bate la cap sa mai dau un examen
... mai ales ca am materia proaspata si examenul am intzeles ca se da o data la 4 ani, e de mai mici dimensiuni ca acesta pe care l-am terminat si costa mai putin... da acu vine problema... examenul e pe 5 decembrie si eu am DPN 12 dec.
Pozele mele!
FELIS spune:
Mai fetelor!... Am uitat sa va spun... Mi-a facut sotzul o curatzenie ieri in casa(cat eram la exam)
... de nu-mi vine sa cred... Aspirat, spalat pe jos, praf, bucatarie (aragaz, chiuveta...etc), tastatura calculator...
Si de fiecare data mai descopar cate ceva ce nu vazusem, facut... luna!...
Bine... am eu de sters geamuri, spalat perdele, sters usi, ferestre... Sa vad ce fac saptamana aceasta... incetul cu incetul...![]()
Pozele mele!
Eliza5 spune:
Felis, eu zic ca e cam aproape examenul ala de DPN.. Si daca nu o sa poti sa te duci pierzi banii? Nu stiu ce sa zic, eu nu m-as inhama la asta atat de aproape de nastere.. Dar decizia e a ta
.
Ce urat s-a facut afara 
Eliza - 36 saptamani
DPN 20 noiembrie - Dr. Anca - Municipal