Concurs de traduceri!!!
http://www.algoritma.ro/dilema/fw.htm?current=42/index.htm
cine se baga???
Eu una ma dau batuta.
Sabina si
Sofia Galagia
www.desprecopii.com/forum/photo_album_cat.asp?sqldtl=834" target="_blank">Poze cu noi
Cele mai frumoase fete
Raspunsuri
Sabina spune:
Acu vad ca nu trimite direct.
Copiez aici.
Cum vă place?
În conformitate cu directivele europene prevăzute în documentele Comisiei Europene și în baza recomandărilor făcute de Parlamentul European, am facilitat derularea programelor privind transparentizarea proceselor de privatizare și monitorizarea atentă a post-privatizărilor, în scopul îndeplinirii obiectivelor propuse pentru aderare. Am făcut demersurile necesare pe lîngă forurile europene pentru stabilirea unor coordonate precise de implementare a acquis -ului comunitar și de derulare în bune condițiuni a acordării fondurilor pentru eficientizarea lucrărilor de reabilitare a infrastructurii. De asemenea, am prognozat modalitățile de realizare și susținere a dezinflației în următorul parcurs de etapă, în condițiile respectării negocierilor cu sindicatele, privind evoluția salarizării. Luăm în calcul studiile de fezabilitate privitoare la rentabilizarea regiilor de stat prin externalizarea unor activități și prin disponibilizări de personal, concomitent cu dezvoltarea cadrului propice creării de noi locuri de muncă, prin atragerea investitorilor străini și a fondurilor europene. În acest scop, avem în vedere îmbunătățirea mediului de afaceri și a cadrului investițional. Soluționarea unor probleme ce îmbracă diverse forme cu aspect social ține însă și de eficientizarea și flexibilizarea măsurilor din sectorul managerial. Simultan cu demararea proiectelor privind infrastructura - necesară unei rapide interconexiuni cu restul spațiului european - s-au evidențiat noi oportunități de afaceri. De asemenea, trebuie menționate aici și măsurile de accelerare a reformei administrației publice, pentru eliminarea birocrației și pentru fluidizarea parcursului investițional. Compatibilizarea procedurilor de procesare a
. documentelor și autorizațiilor, cu standardele țărilor recent intrate în Uniune (ca să nu mai vorbim de cele vestice), necesită o bună expertizare a activităților, suplimentarea logisticii informaționale, delimitarea clară a atribuțiilor, conștientizarea și flexibilizarea responsabilă a structurilor administrației publice, în cadrul instituțional.
Nu mai e un secret pentru nimeni că, odată cu fenomenul pozitiv al globalizării, au crescut și problemele legate de criminalitatea transfrontalieră. De aceea, am decis intensificarea măsurilor de combatere pe această linie, prin relaționare și cu structurile informative și de combatere din țările europene. Ne asumăm totodată și o participare activă, în parteneriat cu forțele internaționale, la operațiunile de menținere a păcii în zone unde deja rolul jucat de militarii noștri e binecunoscut și apreciat de colegii din celelalte țări și se știe că trupele noastre, în interoperabilitate cu cele aliate, fac toate eforturile pentru detensionarea situațiilor de criză.
Sperăm ca finalizarea tuturor proiectelor la care ne-am angajat în mod benefic pentru țara noastră, să reducă atît deficitul de imagine pe care l-am înregistrat în ultima vreme, cît și să ne aducă acolo unde este locul nostru de suflet... în Europa unită.
Propunem cititorilor noștri un concurs de traducere a acestui text în limba română. Cîștigătorul va primi un abonament gratuit la Dilema veche. (A. M.)
libertatea de impresie
Sabina si
Sofia Galagia
www.desprecopii.com/forum/photo_album_cat.asp?sqldtl=834" target="_blank">Poze cu noi
Cele mai frumoase fete