Stiu ca s-a mai discutat,i-am dat cautare pe Google dar ma duce la pagina principala a site-ul DC si nicidecum la subiect.
Ma poate ajuta cineva cu link-ul la celalat subiect sau cu sugestii la prepararea verzei?
Multumesc anticipat.
Dana si gemenii
http://www.desprecopii.com/forum/photo_album_cat.asp?numeX=Podeanu
Uite, eu asa fac: curat varzutele, adica iau frunzulitele de la suprafata si cotorasele si le fierb, le scurg, adaug putin ulei de masline si condimente (vegeta sau delikat)si marar.Multa lume le fierbe si le mananca asa (fara absolut nimic) pe aici sau adauga doar putina nucsoara.
Daniela Veuger si bb Alma Bianca
http://community.webshots.com/user/danyce103
eu le fierb si fac si un sos cu putin usturoi in el...
------------------------
poze cu Bandit
Mie mi se pare ca fierte n-au nici un gust, asa ca le oparesc 5 minute, dupa care le bag la cuptor sa se rumeneasca putin, si le servesc cu un sos de smintina cu tot felul de condimente.
Boghi
http://community.webshots.com/user/bogdanai
Eu din varza de Bruxelles fac supa (sau ciorba - depinde daca o acresc sau nu ), pun un pic de carne afumata, cand aceasta este fiarta adaug varza si o mai fierb cam 15 minute. O servesc cu smantana.
micutza
Eu le fac pane. Le fierb in apa cu sare, dar nu foarte mult, sa nu se inmoaie, le tavalesc prin ou batut si apoi faina+pesmet si le prajesc in tigaie. Stiu ca se mai pot face pane si intr-un aluat ca de clatite, dar personal n-am incercat.