Mamici de ianuarie-februarie 2005 (54)

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns amary19 spune:

Coca hai sa-ti spun ce am facut eu simbata pe la prinz , de apoi imi venea sa ma bat singura!!!!
Am constatat eu, ca partea mobila de la uscatorul de rufe(sirmele din balcon), s-a desprins intr-o parte din scoabele din perete. Si ce zic eu. Hai sa o pun la loc! Si ridica Ana si impinge pina simt ca ma doare deasupra burtii in partea stinga. Iti dai seama ca am lasat-o asa si m-am dus in pat. Am uitat sa-ti spun ca pe erau rufe la uscat, adica erau sirmele pline!

Dupa chestia asta am stat cumintica ca un mielusel, dar simbata seara m-a durut burtica in partea stinga linga buric, iar duminica m-a durut in stinga jos, cum as fi avut apendicita pe partea stinga!!
De atunci mi-am impus sa fiu f atenta, ceea ce te sfatuiesc si pe tine. Si eu era gata, gata sa ma duc ieri l-a spital daca nu ma lasau durerile. Dar Luni m-au luat contractiile nedureroase (gogolire) si am zis ca mai stau un pic sa vad cum evoluez! Si azi sunt bine. Oricum o sa-l intreb pe medic vineri cind ma duc la control.

amary
Dr. Ion Ionut - Giulesti

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ingerasu spune:

Amary te contrazic, poti beneficia de CM si in luna a 8a si a 9a fara a-ti afecta concediul prenatal. Se cheama CM de urgenta dar cand il iei trebuie sa fie pe alta specialitate decat ginecologica, adica ceva pt ficat, rinichi etc. La noi in firma toate gravidele asa au facut si nu le-a fost afectat concediul prenatal. Asa ca depinde si de medicul de familie al tau daca vrea sa-ti dea. Eu insa, de data asta, merg cu gura mare si vreau sa plec de acolo cu hartia in mana ca de nu ma iau la "tavaleala" cu ei. La noi, daca nu stii toate tertipurile si nu te dai bine pe langa medici nu obtii nimic desi ai dreptul la anumite medicamente, concedii etc prin lege - medicii se faca insa ca nu stiu si inchid ochii iar tu daca nu zici nimic mai bine pentru ei.

Andrutza sper ca vezi ce suparata sunt pe medicii astia. Cere-ti drepturile. Cu bebelusa nu trebuie sa-ti faci griji ca ea cand este obosita doarme, tu sa e odihnesti ca ea nu este "legata" de somnul tau.

Shobo sa ne pui si noua poze cand terminati mobilatul camerei.

"ingerasele" 32+ saptamani DPN 31.12.04
Dr. Ion Ionut - Giulesti
Ingerasele pozate

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ingerasu spune:

Andrutza daca nu ai probleme cu IR-urile sau o subdezvoltare a bebelusului nu mai este nevoie de o morfologica ci este de ajuns si o eco normala, asa mi-a zis si mie medicul.

"ingerasele" 32+ saptamani DPN 31.12.04
Dr. Ion Ionut - Giulesti
Ingerasele pozate

Mergi la inceput

Ok, ingerasu!
Eu nu am stiut! Eu iti doresc succes in lupta cu medicii!

amary
Dr. Ion Ionut - Giulesti

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ana maria spune:

An drutza mie Iosup, dupa ecografia de la 23 de saptamani mi-a recomandat sa mai vin la 35 de saptamani, in rest sa merg la medicul care ma urmareste. Eu chiar am problema cu un IR si le voi monitoriza, dar la spitalul unde e doctorita mea. Probabil vpoi face doar doppler. Dar daca e totul in regula nu are sens sa faci ecografii in plus, mai ales ca sunt si cam piperate cele morfologice.

Ana Maria

Succes si s-auzim numai de bine!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cocolino spune:

Hai sa va spun ce-am aflat eu..
Dr mea de familie imi spunea ca imi poate da reteta gratuita ptr medicamente,ptr ca ea nu e obligata sa-mi ceara adeverinta de salariu,dar ca s-ar putea ca la farmacia de unde ridic medicamentul sa trebuiasca sa duc edeverinta de salariu... Asa ca daca aveti dr de familie de treaba si intelegatori,puteti solicita retete gratuite...In fond farmacistilor le putem spune ca nu putem solicita adeverinte lunar doar ptr a putea ridica medicamentele...Saupur si simplu trimitem pe altcineva sa ni le ridice...Eu de ex am o prietena care a spus ca pana acum nu i s-a mai cerut adeverinta de salariu la ridicarea medicam si ca fiind gravida nu poate intrerupe tratamentul pana i se va elibera de la sv adeverinta...A fost probabil destul de convingatoare ptr ca i s-au eliberat medicam fara probleme...

Coca 29 saptamani si dragalasa - Dr. Ion Ionut - Giulesti
http://community.webshots.com/user/cocolino131

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crinuta spune:

Buna dragelor. Va rog din suflet sa imi spuneti unde gasesc chiloti si dresuri de garvida. Nu mai stiu ce sa imbrac cand ies afara. S-a facut frig si mi-e ca voi raci.

pupici

Crinuta si bb din burtica 32+ saptamani

Dr. Nayel, CFR2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crinuta spune:

Ingerasu, La multi ani pentru ieri. Sper ca ai mancat o bomboana si pentru mine, nu de alta, dar stii cat imi plac dulciurile.

Crinuta si bb din burtica 32+ saptamani

Dr. Nayel, CFR2

Mergi la inceput

Crinuta, chilotei si dresuri de gravida gasesti la Rococo, dar vezi ca preturile sunt piperate.
Chilotei de gravidutza gasesti si in Cocor la et2 la raionul de chiloti, ciorapi, maieuri etc. Dar diferenta de pret intre cele doua magazine este nesemnificativa!
Eu am intrebat acum 2 luni cit costa o pereche de chilotei si cind mi-a spus ca sunt 400000 lei am ramas masca!
Asa ca mergi cu fonduri!

Succes!

amary
Dr. Ion Ionut - Giulesti

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oana cretu spune:

Buna dimineata fetelor! Decateva zile ma culc numai la 3-4 si ma scol la 11-12. M-am saturat de programul asta, o sa incerc diseara sa adorm devreme. Nu de alta, dar sar peste micul dejun, si regimul meu s-a dus pe apa sambetei...ca micul-dejun e cel mai important. Cred ca m-am ingrasat iar de cand fac prostii din astea.

Bine tai revenit, Coca si Cornelia ! (chiar daca pe fuga). Coca si Amary, lasati vrednicia, ca o sa va certati rau cu bebeii. Si eu sa va bat, daca ii nasteti mai devreme.

Ingerasu, imi pare rau ca ai fost trista in we, tu, care esti mereu optimista, dar mai explodeaza omul...Te inteleg sa iti faci griji, pentru ca e sentimentul de mama care face sa fie asa. Dar ai vazut ca cineva, sus te-a vazut si te-a ajutat? Eu cred ca mereu Cel de sus m-a ajutat cand am avut nevoie, chiar mai tarziu, dar a facut-o. Sa sti ca fara increderea in D-zeu cred ca nu mai existam pana acum, la cate a trebuit sa indur de cand sunt aici. Te pup si pe tine si pe Bia!

Andrutza, si eu fac nopti albe, dar ma scol tarziu, intr-adevar...Si mie imi era frica sa nu pateasca Seb ceva, ca el misca si rau noaptea.

Fetelor, e extraordinar cum noapte de noapte numai nasterea o visez, asta pentru ca ma gandesc prea mult. Eu m-am apucat sa imi pregatesc valiza, sa spal hainutele lui Seb. Parca nu imi vine nici acum, dupa atatea luni de sarcina sa cred ca hainutele acelea sunt ale COPILASULUI MEU.

Crinuta si ingerasu, voi, care aveti DPN-ul in acea zi cu mine, la voi se mai misca ca innainte bebeii, ca la mine e mai rau, e cutremur in burta?, ca George nici nu mai pune mana, a zis ca i se pare tare ciudat, are o teama ca prea face valuri... Ma intrebam si eu cand o sa ajunga sa nu mai aiba loc sa se miste, ca acum e nebunie mare in burta. Si daca pe 15, la ultima eco Seb este cu capul in sus, ma programeaza pt cezariana?

oana si bebitza din burtica (32s+)
"Si maine mai este o zi..."

http://community.webshots.com/user/oanacretu

Mergi la inceput