Mamici de ianuarie-februarie 2005 (54)

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Ubi spune:

Ieri am fost la doctor. Am intrat in sapt. 30
Am avut de facut analize: glicemia, sumar de urina, acidul uric si AntiA (pentru ca eu am frupa 01 si sotul AII). Din fericire au iesit bine.
I-am spus dr. ca am senzatia de "gogolire" a burtii si mi-a spus sa stau linistita ca sunt mici contractii. Asa ca Amary, stai linistita.
M-a intins pe masa, s-a apasat de 2 ori pe burtica, in dreptul ovarelor si un pic mai sus si a pus palnia sa-l auda pe bebe: "Wau, ai un super bebe!"
Cand m-am ridicat, ma durea coloana de simteam ca e rupta in 2 si pana acasa m-am tot foit in masina 300 ca nu stateam deloc comod pe scaun (de fapt nici la servici nu mai stau comod la calculator).
Bebeta f. activa ma lovea. Nici azi noapte nu m-am putut odihni ca lumea din cauza burticii. Offf.......

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Shobo spune:

Buna dimineata fetele dragele,

multumesc de urari ingerasu; azi cica si vine marfa! m-au sunat de la Babycomfort acum dim sa-mi zica ca dupa 2-3 azi vin! de abia astept! caci diseara voi avea "sedinta" cu sotul sa vedem ce dulapioare ii facem celui micut -ceva prin jurul patutului in camera lui si ceva cu sertare si sectiuni multe sa avem unde sa-i punem toate cele... ca apoi zilele viiotare sa chemam timplarul care ne-a facut noua cam toata mobila in casa, ca am fost tare multumiti de el!... sper sa nu fie prea ocupat, caci de aceea ne-am grabit cu patutul.

cum sa ma dau la fund, vin SIGUR miine! pai am venit la toate cele 3 si sa lipsesc la ultima??? ba miine vine si sotul ca tre sa "caste bine ochi-urechi" pe acolo ca baita va fi datoria lui nr. 1!

am si eu o intrebare la voi: aseara iar am simtit acele junghiulete in burta dar doar in zona buricului in partea dreapta mai precis. daca ma masez usor dispar dar reapar imediat ce nu mai masez... ce or fi? ca eu la dr. ajung abia dupa ce merg iar la Iosup sapt. viitore.
o fi din cauza agitatiei de ieri ca am fost pina la mama mea care e internata in spital cu niste pb. ginecologice saracuta... si am fost ieri la ea si m-am cam agitat cu dr-ii pe acolo. vad ca azi dim. m-am trezit si nu mai am junghiul ala dar parca m-ar incerca DIN NOU... NUS ce sa zic...

voi ati avut asa ceva?

multumesc mult.

Eu si bibisor sapt. 27
Dr. Tutunaru - ELIAS

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns amary19 spune:

Ubi , multumesc pentru raspuns. Ai gasit termenul exact:"gogolire". Numai ca ieri la mine a fost aproape permanenta senzatia pina pe la ora 19:00. Apoi m-a mai lasat! Azi e ok. Cred ca depinde f mult si de felul cum se misca bebe.

Shobo cred ca si tu ai problema expusa mai sus. Stai linistita si nu te impacienta! Nu abuza de efort!

amary
Dr. Ion Ionut - Giulesti

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cocolino spune:

Dragele mele.."am spicuit" din cele 2 capitole pe care le-ati scris voi pana acum... Ideea este , apropo de dopul...pe care-l vom pierde, ca si prietena mea a pierdut dopul cam cu o saptamana inainte de a naste...Deci regula cu...cateva ore ..pica.
In alta ordine de idei, apropo de ceea ce spunea LETA si eu simt o maare neliniste cand vad in jur cata violenta este si in ce lume rea vine ...fetita mea..
Cat despre contractii...hai sa va spun ca dupa ce ca eram amarata cu piciorul...vineri seara era sa nasc...Pe bune! Mi-am inmuiat o jacheta de lana in ideea, de a o spala.. E drept ca nu m-am gandit cat de grea va deveni atunci cand va fi uda...si cand m-am apucat s-o spal si s-o clatesc....m-am apucat contractiile si niste dureri de mijloc ...infioratoare...Cum nu puteam lasa pulovarul neclatit si intrucat eram singura acasa..m-am incapatanat sa-l clatesc si sa-l pun la uscat...Ei fetelor, nu va pot spune prin ce dureri groaznice am trecut in noaptea aceea..Niste dureri ca de ciclu...burtica nmi se intarise rau si..mijlocul ma durea infiorator...Am fost la un pas de a ajunge la spital...Am luat si No-spa ptr contractii,dar degeaba...

Coca 29 saptamani si dragalasa - Dr. Ion Ionut - Giulesti
http://community.webshots.com/user/cocolino131

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Viktoria spune:

Shobo ori sint contractii sau se joaca cu cordonul omblical al tau. Am si eu uneori dureri din astea mai ales dupa o zi mai stresata. cred ca de abia astepti sa ai si tu lucrusoarele pt. sa ne arati si noua poze cind iti termini camera.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ana maria spune:

Coca sunt sigura ca dupa experienta cu puloverul vei sta mai linistita. Cred ca nu e o idee buna sa ridicam greutati sau sa facem eforturi mari in ultimele luni.

Shobo, intepaturile in jurul ombilicului s-ar putea sa fie date si de intinderea pielii. Mie mi se mai intampla sa am niste intepaturi prin burta atunci cand mananc prea mult si ma balonez. Dar dupa ce imi fac digetsia e ok. Orifcum nu te impacienta. Eu merg azi la doctorita mea si vad ce zice cu IR-urile. Stii, ca eu n-am facut nici unh tratament, dar sper ca bebe sa fi crescut si sa fie ok. Oricum dupa miscrile pe care le simt in burta eu zic ca a crescut. De la saptamana la saptamana se misca cu mai mare putere. Am luat decat vitamine: Prenatale si Biomarine. Dar ma simt mult mai bine, mai echilibrata si mai putin nervoasa.

Ana Maria

Succes si s-auzim numai de bine!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andrutza spune:

Mai Coca, ai mare grija si nu mai face prostii!! Daca ai vazut ca e greu, trebuia sa il storci si sa astepti pe altcineva sa spele puloverul. Eu de multe ori am renuntat sa fac ceva, inclusiv sa dau cu aspiratorul acum vreo doua zile, pentru ca deja imi este mai greu sa fac efort fizic decat pana acum.

Ingerasu, si eu sunt asigurata tot la CASA OPNAJ. Dar am impresia ca medicul meu nu are nici un fel de relatie si nu cunoaste pe nimeni. Din care am inteles eu, chiar si toxoplasmoza, listeria, CMV etc. se pot face gratuit in anumite conditii, dar el nu le stie si nici n-a auzit de asa ceva. A fost foarte amabil, i-am dus si o cafea, dar a spus ca nu are cum sa imi dea fierul gratis. Asta e, l-am cumparat, am dat 153000 pe el si o sa mai dau ca am inteles ca trebuie sa luam si dupa nastere. In Romania nu poti beneficia de gratuitati decat daca apelezi la mai stiu eu ce smecherii, nu vezi?

Andrutza si bebelusa
30+ sapt. - dr. Tutunaru - Elias DPN 13-15 ian. 2005
http://photos.yahoo.com/andrapg

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cocolino spune:

Ana Maria, cred ca mi-a fost suficienta experienta de vineri,ptr a ma potoli pe viitor... Ce-i drept mi se parea ca nu e mare lucru sa spal un pulovar si ca..."nu sunt handicapata" sa nu pot face un mic efort..Dar se pare ca m-a calmat Doamne, Doamne...

Coca 29 saptamani si dragalasa - Dr. Ion Ionut - Giulesti
http://community.webshots.com/user/cocolino131

Mergi la inceput

Fetelor, eu azi noapte nu am prea dormit, m-am culcat la 4 si m-am trezit la 6.30 si sunt cam rupta. Ne-a venit un foarte bun prieten din SUA si pleaca poimaine, plus ca mi-a venit si sotul din delegatie la 12.30 noaptea, si alta ocazie nu mai aveam de petrecut timpul cu el. Ei doi si acum sunt acasa si stau de vorba, eu a trebuit sa plec la servici Voi ati mai avut escapade de-astea? Ca nu prea ma simt in largul meu ca bebelusa e tare agitata si ma gandesc sa nu ii dauneze prea rau. Acum imi pare rau ca ma simt vinovata ca nu am dormit suficient, dar ma simt destul de bine altfel. Doar ca burtica e cam tare, ca de obicei cand sunt obosita.

Andrutza si bebelusa

Mergi la inceput

Shobo, pe tine te-a trimis Tutunaru la o noua ecografie la Iosup sau ai vrut tu? E legat de IR-uri? Ca eu dupa eco de 20 sapt nu am mai facut nici una decat la Tutunaru, si mi-a spus ca pana la nastere o sa urmarim sarcina asa ca nu sunt probleme.

Eu plec acasa ca am burtica prea tare si sunt cam obosita. Si cred ca nu ma risc si iau un taxi, e mai sanatos.

Andrutza si bebelusa

Mergi la inceput