Reclamatie medic de familie!

Reclamatie medic de familie! | Autor: adriana_mihnea

Link direct la acest mesaj

Dragi parinti,
Eu sunt foarte suparata!! Sa va spun de ce...

Bebelul meu de aproape 1 anisor a facut febra ieri toata ziua si a avut scaune moi. I-am sunat medicul de familie care l-a trecut pe ampicilina sub forma Standacilin, cate 1 lgta la 8h.
I-am dat prima doza si cu antitermicele de rigoare, dar la vreo 2h a facut 39,9 grade C!! Am sunat-o pe dr. pentru ca nu mi se parea normal sa faca asa febra cu tot cu antiobiotic!!
Precizez inainte de toate ca intr-un an de zile daca am deranjat-o cu 4-5 telefoane pe mobil; in rest numai ce mergeam la controalele lunare!!
So, o sun pe madame si cu scuzele de rigoare, o intreb ce sa fac. Si stiti ce-mi spune??
"Dna, eu am doar 7h contract cu Casa de Asigurari si alea au fost de dimineata!!"
Am crezut ca nu am auzit bine!! M-am certat ingrozitor cu ea ca innebunisem, pur si simplu. Eu cu copilul la 40 grade si ea ca nu are contract cu CASMB!!!!
Oricum, i-am zis ca azi iau fisa de la ea. Dar mi-e teama ca daca ma duc eu, ma enervez!! Il trimit pe sotz!
Trebuie sa il inscriu repede la alt medic ca face 1 anisor saptamana viitoare si are nevoie de vaccin.

Intrebarea mea este: cum pot sa-i fac reclamatie??? Ca asa merita, chiar daca nu are vreun final acea hartie...Macar sa stiu ca m-am "razbunat", ca altfel nu stiu cum...
Nu se poate ca tu, medic pediatru, cu juramantul lui Hipocrate, sa faci asa ceva unui bebel de 1 an care avea nevoie de ajutor!!
Este inadmisibil!

Ajutati-ma, please!

Sanatate multa,

Adriana si Mihnea Stefan (11.11.03)
Pozele noastre 1
Pozele noastre 2

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns lavi02 spune:

Draga mea,

Daca are febra mare si scaune moi este foarte posibil sa fie o toxiinfectie alimentara. EDaca esti din Bucuresti, eu te sfatuiesc sa te duci de urgenta cu copilul la spitalul Victor Babes, la camera de garda si sa nu te sperii daca ti se propune internarea. Noi am fost internate acolo si sa stii ca sunt conditii foarte decente, e curat si personalul este amabil, se ocupa de copi. Acolo se face automat si o coprocultura sa vada daca e vorba de un germen periculos.

Incerca cu supozitor cu Algocalmin. Pana isi face efectul, pune-i comprese ude pe picioruse si manute si pe fata.

Din pacate medicii de familie nu au obligatia sa raspunda la telefoane. Daca o fac e o dovada de bunavointa din partea lor, dar nu ai nici o baza legala sa-i reclami. A fost urata replica ei, intr-adevar.

Pentru situatii de urgenta este camera de garda de la cel mai apropiat spital de copii. Acolo au obligatia legala sa te primeasca.

Numai bine la puiut.
Lavinia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danielac spune:

eu una zic sa nu te lasi si sa incerci sa te interesezi care sunt obligatiile medicului de familie pediatru, pentru ca sunt altele decat la adulti.
pai daca patea copilul ceva peste noapte?
chiar asa...?
cumnata mea e medic de familie dar nu pediatru si se duce la orice ora daca o cheama cineva si mai ales daca vine sa o ia cu o masina, chiar si noaptea, numai vorbesc ca se duce si ziua... si slava Domnului e un medic bun, are o groaza de pacienti!

Sanatate copilului!

Dana si Diana-Maria http://www.babiesonline.com/babies/f/fatamea
http://www.desprecopii.com/forum/photo_album_view.asp?cname=diana+nou&mid=201&cid=1072
paginuta personala:
http://www.desprecopii.com/chatnew/Desprecopiichat/PaginapersonalaView.asp?nickname=danielac

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adriana_mihnea spune:

Lavinia, aseara am chemat salvarea cand copilul avea 40 grade. Diagnosticul este faringita virala si continuam antibioticele. Copilul nu a mai avut febra de aseara, dupa ce i-am facut impachetari, i-am pus supozitoare. Este bine acum, se joaca si rade, dar nu o sa-l scot afara si nici nu o sa-i fac baitza.

Astept si alte opinii, poate si din partea unor persoane care au reclamat la randul lor niste medici incompetenti!

Va multumesc,

Pozele noastre 1
Pozele noastre 2

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by danielac

eu una zic sa nu te lasi si sa incerci sa te interesezi care sunt obligatiile medicului de familie pediatru, pentru ca sunt altele decat la adulti.
pai daca patea copilul ceva peste noapte?
chiar asa...?

Asta incerc sa aflu: cum poate fi pedepsit un asemenea doctor pediatru!! Ca vorbim de copilasi, care nu stiu sa spuna ce-i doare...
Cum poti dormi linistit cand bebelushul acela are probleme??

Ca sa nu mai zic ca are mizerie pe sub unghii si cu degetele alea le face controale! Putzina curatenie nu strica, ce naiba...
Dar sa o lasam p-asta!

Sanatate,

Pozele noastre 1
Pozele noastre 2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adrianangi spune:

Fa-i reclamatie la Colegiul Medicilor. Comportamentul ei incalca deontologia profesionala.
Presedintele Colegiului este dr. Sorin Oprescu (cred ca inca il mai gasesti seara, dupa ora 20,00, in biroul de la Spitalul Municipal)
SFAT; pastreaza desfasuratorul convorbirilor efectuate de pe celular (ca sa ai dovada ca ai sunat dr.) si chitanta de la salvare (banuiesc ca ai chemat una privata).
Dr. incriminata ar putea sa nege toata discutia...

Site-ul Colegiului este http://www.cmr.ro/

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by adrianangi

Fa-i reclamatie la Colegiul Medicilor. Comportamentul ei incalca deontologia profesionala.
Presedintele Colegiului este dr. Sorin Oprescu (cred ca inca il mai gasesti seara, dupa ora 20,00, in biroul de la Spitalul Municipal)
SFAT; pastreaza desfasuratorul convorbirilor efectuate de pe celular (ca sa ai dovada ca ai sunat dr.) si chitanta de la salvare (banuiesc ca ai chemat una privata).
Dr. incriminata ar putea sa nege toata discutia...

Site-ul Colegiului este http://www.cmr.ro/

"Nu exista dragoste.Exista doar dovezi de dragoste" Jean Cocteau

Imi pare rau, dar am chemat salvarea de la 961. Nu mi-au dat nici o chitanta. Ce sa fac?
Si nici nu stiu cum o chema pe dr....

Pozele noastre 1
Pozele noastre 2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adrianangi spune:

Macar teoretic, apelurile la Salvarea de stat sunt inregisatrate in baza lor de date (adresa, ora la care ai sunat, problema pentru care-i chemi, virsta pacientului)...

Mai ai o solutie: desfasuratorul convorbitilor de pe telefonul fix, pe care-l poti obtine de unde platesti factura de telefon. Te costa cam 20-30.000 lei, dar dureaza vreo saptamina.

Depinde de cit de tare esti hotarita sa-i dai o lectie acestei doctorite. Fa-i o plingere la Colegiul Medicilor, poate nu esti singura in situatia asta. Si, mai ales, da-i numele si dispensarul aici, sa ne ferim de ea!

Mergi la inceput

Unde este locul potrivit sa-i scriu numele si dispensarul??
Aici sau pe alt forum/topic?

Am intrat pe site-ul dat de tine si am trimis un e-mail despre cum pot face reclamatia. Sper sa-mi raspunda.

Sa incerc sa sun la salvare si sa obtin numele dr. care a venit aseara la el? Poate mi-l spun, desi nu prea cred...

Pozele noastre 1
Pozele noastre 2

Mergi la inceput

Parca tare-as vrea sa-i dau o lectie...Sper sa se concretizeze cumva!!

Pozele noastre 1
Pozele noastre 2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mamicaluitheo spune:

Adriana medicul de pe salvare ti-a dat fro reteta?
daca da trebuie sa fie parafa cu semnatura ei.

o ai si pe aia ca argument.

iar ceea ce ti-a zis adriana este cel mai bun mod posibil de a o pune la punct.
sfatul meu este sa mergi direct la spital la oprescu, mai pe seara.

bafta multa si numai bine

andreea mami lui theo si florin

Mergi la inceput